1.5 yaşındaki kızım beni sevmiyor

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
kızım 1 bucuk yasında ilk dogdugunda beni emmemişti. 3-4 aylık oldugundada benı tanımıyordu hep ılerde gecer ogrenır dıye umıt ettım. 8 aylık oldu 9 aylık oldu benı annesı olarak bılmıyordu herkese gıdıyordu. derken 1.5 yasına geldı hala benı bilmiyor gıbı ve sevmıyor. bana karsı hıc ılgısı yok babasınada oyle ama babaya oranla bana daha ılgısız otızmmı dıye dusundum arastrdm ama alakası yok cok akıllı cocuk. ama benı bu akşam cok uzdu babaannesıne bırakmıstm bugun almaya gıttım o zaman opmek ıstedım koşarak babaannesıne gıttı ve ben cok uzuldum herkesın ıcınde bellı edıyor.
calısıyormusun dıye soran olursa ev hanımıyım ve cocugumla cok ıyı ılgılenıyorum beslıyorum sevıyorum. babaannesıne hafdada bır felan gıdıyor hep bırakmıyorum yanı 24 saat yanyanayız. şiddet felanda uygulamıyorum tabıkı hanıı soran olur dıye soyluyorum gayet ıyı anneyım ama neden bu durumdayım sızce?

kızım 1 bucuk yasında ilk dogdugunda beni emmemişti. 3-4 aylık oldugundada benı tanımıyordu hep ılerde gecer ogrenır dıye umıt ettım. 8 aylık oldu 9 aylık oldu benı annesı olarak bılmıyordu herkese gıdıyordu. derken 1.5 yasına geldı hala benı bilmiyor gıbı ve sevmıyor. bana karsı hıc ılgısı yok babasınada oyle ama babaya oranla bana daha ılgısız otızmmı dıye dusundum arastrdm ama alakası yok cok akıllı cocuk. ama benı bu akşam cok uzdu babaannesıne bırakmıstm bugun almaya gıttım o zaman opmek ıstedım koşarak babaannesıne gıttı ve ben cok uzuldum herkesın ıcınde bellı edıyor.
calısıyormusun dıye soran olursa ev hanımıyım ve cocugumla cok ıyı ılgılenıyorum beslıyorum sevıyorum. babaannesıne hafdada bır felan gıdıyor hep bırakmıyorum yanı 24 saat yanyanayız. şiddet felanda uygulamıyorum tabıkı hanıı soran olur dıye soyluyorum gayet ıyı anneyım ama neden bu durumdayım sızce?

:( üzüldüm yazdıklarına.. Şuan hamileyim ben de, daha yüzünü görmeden varlığını bile nasıl seviyorum bebeğimin, peki ya o doğduktan sonra senin anlattığın gibi olursa bana karşı... Çok üzücü :( Allah yardımcın olsun, umarım geçici birşeydir. Deneyimli anneler fikirlerini sunacaktır sanırım...

:( üzüldüm yazdıklarına.. Şuan hamileyim ben de, daha yüzünü görmeden varlığını bile nasıl seviyorum bebeğimin, peki ya o doğduktan sonra senin anlattığın gibi olursa bana karşı... Çok üzücü :( Allah yardımcın olsun, umarım geçici birşeydir. Deneyimli anneler fikirlerini sunacaktır sanırım...

hiç emmedi bile. hazır mamayla besledık emmedıgı ıcın sutum kesıldı

hiç emmedi bile. hazır mamayla besledık emmedıgı ıcın sutum kesıldı

Neden öyle oldu acaba :(
Belki biraz özele girecek ama, planlı bir şekilde mi hamile kaldın, yani istenen bir bebek miydi? Ne bileyim daha hamileyken bile annenin her hissi bebeği etkiliyor falan diyorlar onun için soruyorum lütfen yanlış anlama..

bana kendimi hatırlattınız kızım 2,5 yaşındayken beni terk edip babannesine yerleşmeye karar vermişti...tabi anayım ben dayanamadım bu çocuk beni sevmiyomu diye komaya girmiştim aslına bakarsanız ilk zamanlar çok düşkündü bana sonra ne ara beni sevmeyi bıraktı bilemedim bende ev hanımıyım hep ilgilenen ben, öle dayak felanda yok ....şimdi 9 yaşında bana çok düşkün arada zıtlaşıyoruz ama... emin olun sizin kıznızda size çoook düşkün olucak biraz daha büyüsün...bazı çocuklar sevgilerini içlerinde taşır bende anneme çok sevgi gösterilerinde bulunmam annemde hep söyler bu soğuk bunun bi kızı var hayatta diye oysa ben annemi çoookkk severim belki belli edemem ama Allah onu başımdan eksik etmesin...

Son düzenleme:

Merhabalar..
Yazdıklarınıza çok üzüldüm.. Anne değilim ama hiç bir çocuk annesini sevmez mi.. Mutlaka seviyordur.. Çocuğunuz için 'herkese gidiyor' demişsiniz.. Bence çocuğunuz çok sosyal birisi olabilir.. Babannesindeki hareketi de şu olabilir.. Belki babaannesinin evi değişik geldiği için gezmeyi sevdiğin için sana gelmek istememiş olabilir..

Neden öyle oldu acaba :(
Belki biraz özele girecek ama, planlı bir şekilde mi hamile kaldın, yani istenen bir bebek miydi? Ne bileyim daha hamileyken bile annenin her hissi bebeği etkiliyor falan diyorlar onun için soruyorum lütfen yanlış anlama..

hamılelıgım cok stresli gecti ama benım yuzumden degıl bazı olaylar oldu ondanmı bılemıyorum

Canım yaa kıyamam bence sen öyle algılıyorsun çünkü bebek sürekli seni görüyor tabi sana gitmez çünkü sana alışık sürekli seninle zaten mesela babasını işten gelince görüyor özlüyordur böyle olunca haliyle babaya düşer veya babaanneye...

istemeyrek mi hamile kaldin ? Yada hamileyken olumsuz seyler mi yasadin ?

Siz de anne cocuk bagi olusmadi mi acaba ? Ama daha henuz bunu gostermesi icin erken. Benim kizimda en cok babannesine giderdi, ben calisiyordum, o bizle yasiyordu, ama sonra buyudugunde bana cok baglandi, su an etegimden ayrilmaz ben varsam, babasina bile gitmez. gececektir ins.

istemeyrek mi hamile kaldin ? Yada hamileyken olumsuz seyler mi yasadin ?

Siz de anne cocuk bagi olusmadi mi acaba ? Ama daha henuz bunu gostermesi icin erken. Benim kizimda en cok babannesine giderdi, ben calisiyordum, o bizle yasiyordu, ama sonra buyudugunde bana cok baglandi, su an etegimden ayrilmaz ben varsam, babasina bile gitmez. gececektir ins.

hep geçer dıye dusundum hatta buraya 2 kere daha sordum hep ılerde gecer dedıler ama gectıgı yok. ben cok uzuluyorum bu duruma kaynanamlara gün doguyor resmen bugun ağlayınca kaynanam hemen kucak açtı cok zoruma gıttı

ne gibi olaylar oldu ki ? Bu sirada keske hamile olmasaydim dedigin seyler deyildi dimi ?

ne olmadıkı 9 ay boyunca hep üzüldüm ağladım boşanma yolundan döndüm. ama öyle istememzlık yapmadım yani. hiç emmemesı en basından bırsey oldugu ızlenımı verıo bana yani sonradan olan bırsey degıl bu

Merhaba.
Elektra kompleksi bu diyecegim ama cok ilginc babaya da ilgisi yok. En cok kiminle ilgili?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birde canım sürekli konuş onunla dinlemez anlamaz gibi görünürler inan herşeyi anlıyorlar ama biraz sabır oyunlar oyna bebeğini hiç kendi haline bırakma hikayeler oku şarkılar söyleyin eşyaları falan tanıt beraber söyleyelim falan yap gör bak annesi sana nasıl düşer

Merhaba.
Elektra kompleksi bu diyecegim ama cok ilginc babaya da ilgisi yok. En cok kiminle ilgili?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese ılgılı sıze bıle bıraksam sızınle yaşar. hıc bızı aramaz

Ablamin kizi 2 yaşında 1 yasindan beri ablam sürekli kendini opturur evde surekli yağmur öp anneyi modundalar😆 cocuk opmeyince ablam agliyomus gibi yapiyo oda dayanamıyor ablami opuyo sariliyo yani zorla kendini sevdiriyo desem yeridir bi deneyin isterseniz

herkese ılgılı sıze bıle bıraksam sızınle yaşar. hıc bızı aramaz

Lütfen üzülmeyin.. O sizin kızınız yavrunuz... Sizin canınız kanınız.. Dediğim gibi bebeğiniz çok sosyal bir bebek.. Geçici bir dönemdir.. Biraz daha büyüdüğünde size daha çok bağlanır...

ne olmadıkı 9 ay boyunca hep üzüldüm ağladım boşanma yolundan döndüm. ama öyle istememzlık yapmadım yani. hiç emmemesı en basından bırsey oldugu ızlenımı verıo bana yani sonradan olan bırsey degıl bu

cok uzulme, eninde sonunda sen ona sevgini verdikce (ama karsiliksizca) sana baglanicaktir. Onu da dusun, senin karnindayken cok stres yasamis. babanne de terbiyesizlik yapmis. Sanki anasindan soguyup onu sevse cocugun ilerki piskolojisi icin cok mu iyi olucakmis.

canım dr a götürdünmü..

Back
X