- 22 Kasım 2010
- 11.303
- 20.257
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyümüş. 8 yaşında.Büyüdükçe sevgisi artar umarım çok üzüldüm gerçekten![]()
Ay canım öyle olur mu tabiiki seviyordur sizi biryere gidince degisik geliyor çocuklar dünyayı unutuyorlar bişey olsa ilk anne diye ağlarlar üzmeyin kendinizi siz sevmeye yeterince ilgi göstermeye devam edin gerisi mutlaka gelecektirkızım 1 bucuk yasında ilk dogdugunda beni emmemişti. 3-4 aylık oldugundada benı tanımıyordu hep ılerde gecer ogrenır dıye umıt ettım. 8 aylık oldu 9 aylık oldu benı annesı olarak bılmıyordu herkese gıdıyordu. derken 1.5 yasına geldı hala benı bilmiyor gıbı ve sevmıyor. bana karsı hıc ılgısı yok babasınada oyle ama babaya oranla bana daha ılgısız otızmmı dıye dusundum arastrdm ama alakası yok cok akıllı cocuk. ama benı bu akşam cok uzdu babaannesıne bırakmıstm bugun almaya gıttım o zaman opmek ıstedım koşarak babaannesıne gıttı ve ben cok uzuldum herkesın ıcınde bellı edıyor.
calısıyormusun dıye soran olursa ev hanımıyım ve cocugumla cok ıyı ılgılenıyorum beslıyorum sevıyorum. babaannesıne hafdada bır felan gıdıyor hep bırakmıyorum yanı 24 saat yanyanayız. şiddet felanda uygulamıyorum tabıkı hanıı soran olur dıye soyluyorum gayet ıyı anneyım ama neden bu durumdayım sızce?
Benim de 15 aylık oğlum var ve ben de benzer durumları yaşıyordum babanın peşinde dolaniyordu o varken bana gelmiyordu kucağıma almak ya da elini tutmak istesem baş bas bağırıyordu çok üzülüyordum.kızım 1 bucuk yasında ilk dogdugunda beni emmemişti. 3-4 aylık oldugundada benı tanımıyordu hep ılerde gecer ogrenır dıye umıt ettım. 8 aylık oldu 9 aylık oldu benı annesı olarak bılmıyordu herkese gıdıyordu. derken 1.5 yasına geldı hala benı bilmiyor gıbı ve sevmıyor. bana karsı hıc ılgısı yok babasınada oyle ama babaya oranla bana daha ılgısız otızmmı dıye dusundum arastrdm ama alakası yok cok akıllı cocuk. ama benı bu akşam cok uzdu babaannesıne bırakmıstm bugun almaya gıttım o zaman opmek ıstedım koşarak babaannesıne gıttı ve ben cok uzuldum herkesın ıcınde bellı edıyor.
calısıyormusun dıye soran olursa ev hanımıyım ve cocugumla cok ıyı ılgılenıyorum beslıyorum sevıyorum. babaannesıne hafdada bır felan gıdıyor hep bırakmıyorum yanı 24 saat yanyanayız. şiddet felanda uygulamıyorum tabıkı hanıı soran olur dıye soyluyorum gayet ıyı anneyım ama neden bu durumdayım sızce?
Ovvvv ben de yazıyorum saf safKonu 2014 de acılmıs
Kim hortlattı konuyu ya![]()
Diyemedi çünkü zaten odada sıkıştırıp söyletirken kendisi yakalamıştı kulaklarıyla duydu, ama tabikide silme billah inkar ediyor demedim diye yersenizVay arkadaş kv ye bak
Iyi bari eşiniz ikna olmuş
Benim annem yapmaz dememiş
Benimki sürekli mama destekli emdi, hamileliliğim ve lohusalığım stresten öldürecek kadar kötüydü. Oğlum ise bana çok düşkün. Böyle emen çocuk düşkün olur, stresli gebelik geçirdiysen ondandır gibi yargılar tamamen yanlış.Arkadaşım çok üzüldüm yazdıklarına benimde 1,5 yaşında bi kızım var allahım hepsini korusun esirgesin.
Benim kızım hala emiyo emen çocuk anneye çok düşkün olur ama benimki normal ne az ne çok babasını görünce bırakır beni. Sen tabiki ilgileniyosundur eminim sadece onun istediği daha farklı şeyler olabilir.
Küçükler ama hepsinin karekteri var şimdiden. Sakın sevilmediğini düşünme sende olan annelik içgüdüsü ondada farklı şekilde mevcut. Annelik sadece süt vermek değil.
Diğer arkadaşıma katılıyorum bende çalışmıyorum ve çocuk hep beni görüyo sıkılıyo bazen çok huysuzluk yapıyo ilgisini çekicek bişeyle özelliklede onların ellememesi dağıtmaması gereken şeylerle falan hemen ilgisini çekebiliyorum.
Belki faydası olur ben mesela mutfakta iş yaparkn plastik kapları veriyorum önüne oynasın diye bi müddet sakinleşiyo benim verdiğiminde gayet farkında. Bazı şeyleri sadece sen yaptır mesela parka sen götür kaydır salla eğlensin seninle. Her çocuk farklıdr senin yavrununda hassas yönleri farklı istekleri mutlaka vardır.
Rabbim şu mübarek gecelerin hürmetine iyilik muhabbet versin ikinize
I love Bonus
Öf neden konu hortlatıyosunuz ya![]()