aynen aynenn bazen babasına bile gitmiyor. atak haftasindandan ziyade yapısı böyle diye dusunuyorumÇocuklarda dönem dönem böyle davranışlar olabiliyor. Anlattıklarınıza bakarak siz zaten elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz.
Atak haftaları var onlarla ilgili olabilir.
Benim oğlum da 17 aylık. Bazen babasına bile gitmiyor, o aldığında sanki yabancı biriymiş gibi tepki gösteriyor. Ama bazen de kuzu gibi sarılıyor boynuna ayrılmıyor.
oylemi dersiniz. :)Coo normal genelde ikinizmissiniz cunku kalabalik ailelerde degil.ki cocuk..bir de tabi karakteri boyle olabilir.1.5 yaş icin kafaya takılacak bir mevzu degil daha cooook huyu degisecek cunku..
bir yerlerde yanlıs mi yapıyorum düşüncesi beni rahatsız ediyo açıkçası. belkide diyorum yapısı bu . neden karakterinden farklı davranmasını istiyorsun18 aylik bebek baska cocuklarla oynayamaz
3 yasindan itibaren baska cocuklarla bilincli sekilde oyun kurmaya baslarlar
Siz hergun cikarin disari yavas yavas alisacaktir insanlara
Endise edecek birsey yok
Benim de kizim 18 aylik , o da kalabalik ortamda bi 5 dk bacagima yapisik gezer sonra alisip birakir beni
Yanlis yaptiginizi dusunmuyorumbir yerlerde yanlıs mi yapıyorum düşüncesi beni rahatsız ediyo açıkçası. belkide diyorum yapısı bu . neden karakterinden farklı davranmasını istiyorsun
birde biraz pimpirikliyim galiba. mesela parkta kaydraktan yuvarlandi diye ne zaman çıksa elinden tutmaya , yardim etmeye calisiyorum. oda benim tedrginligimden dolayı açılamıyo sanirimYanlis yaptiginizi dusunmuyorum
Benim oglum da var 10 yasinda
O da bu donemde boyleydi
Siz surekli cikarin disari , sosyalleserek gelisecek , degisecek , endise etmeyin
Su anda oglum o kadar sosyal ve bagimsiz ki eve sokamiyorum cocugu
hih bende bunu düşünüyorum. belki o daha sessiz bi cocuk olucak,daha sakin.. yada yalnizligi seviyor. neden senin istediğin gibi olsun ki. o kendi diyorum5.5 yaşındaki kızım aynı anlattığınız gibiydi küçükken. Bağımlı gibi yaşardık. Büyüdü hala aynı. Çocuğun karakteri böyle diyorum artık.
20 aylık oğlum ise hiç yüzüme bile bakmıyor. Parka falan indiğimizde zembereği kurulmuş oyuncak gibi fırlıyor elimden.
Yani demem o ki eğer çocuğun karakteri böyle ise yapacak çok da bişey yok.
Çok sevin yavrunuzu
Duse duse buyuyecekbirde biraz pimpirikliyim galiba. mesela parkta kaydraktan yuvarlandi diye ne zaman çıksa elinden tutmaya , yardim etmeye calisiyorum. oda benim tedrginligimden dolayı açılamıyo sanirim
Aynen öyle... Çok düşünüp de kendinizi üzmeyin. Değişirse ne ala. Ama karakteri böyle ise ne kadar uğraşırsanız uğrasın belli bir yere kadar müdahale edebilirsiniz.hih bende bunu düşünüyorum. belki o daha sessiz bi cocuk olucak,daha sakin.. yada yalnizligi seviyor. neden senin istediğin gibi olsun ki. o kendi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?