Kizim suan 18 aylik. Ilk dogdugu zamanlarda emme probleminden dolayı fazla huysuzdu. o yuzden kucagımdan hic indiremedim. daha sonraları da esim uzun saatler çalıştığı için benden baska pek kimseyi göremedi. eski evimde yakınlarda park yoktu arada disari çıkıp yurutuyordum. şimdi başka bir yere taşındım ve cok yakınımızda park var. hemen hemen her gün indirmeye calisiyorum. komsumun kızları var onlarla oynamaya götürüyorum. ama problem su ki kizim bensiz adım atmıyor. bunu ondan rahatsız olduğum için söylemiyorum. onun için endişeleniyorum. acaba güven problemimi oldu farkında olmadan. parkta kimseyle oynamıyor. elimden tutmadan hic birşeye yaklaşmak istemiyor. aile olarak stresli,gurultulu bi ortamimiz yok. esim genelde çalışıyor bende evde evle ve kızımla ilgileniyorum. pısırık değil ama bi girisememe durumu var. kalabalık ortamlara girdiğimizde daha fazla artıyor elimi tutması. evde de devamli birlikte oynuyoruz. acaba bu yuzden mi kendi oyuna katılmayı , oyun kurmayı bilmiyor. şimdiden tesekkur ederim yorumlariniz icin