1.5 yıl sonra birden aklıma ve rüyalarıma giriverdi, aklımın bi oyunu mu acaba???????

ettzmra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
54
0
36
İstanbul
Merhabalar herkese, hemen sadede geleyim. 1.5 yıl önce ayrıldığım ve o zamandan beri hiç aklıma gelmeyen çocuk 1 hafta önce rüyama girdi, hemen her gece rüyamda ve ben artık 1 haftadır hep onu düşünüyorum. 1 yıl önce önce benle tekrar barışmak istemişti ama kabul etmemiştim çünkü umurumda değildi, hatta hayatımda bi başkası vardı o zamanlar. Çok kötüyüm, hatta alkolle arası olmayan ben geçen gece bira içip ağladım. Son 8 aydır ünv. sınavına hazırlanıyorum (24 yaşındayım, 2. ünv. olucak hayırlısıyla), sosyal hayatım sıfır gibi bi şey, 10 aydır kimseyle ilişkim falan da yok. Acaba bilinçaltım bana oyun mu oynuyor? Halbuki çok da huzurluydum 1 hafta öncesine kadar, derslerim de süper gidiyordu ama şimdi dikkatimi veremiyorum. LYS'ye de çok az kaldı. ne zaman geçer, napıcam bilemiyorum ( İlk defa böyle bi şey yaşadım, benimki gibi bi durumda kalan var mı hiç acaba??? Nasıl kurtulurum ben bundan???

Çok şaşkınım ve üzgünüm.Tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen (

hayırdır inşallah diyorum ben öncelikle. bu rüya meselesi bilinç altı olabileceği gibi farklı bir şey de olabilir. benim bazı kanıtlayanamayan metafizik yönden duyduklarım var. belki çocuk hala seni unutamamıştır. bu malum olmuş olabilir. başka bir ihtimalde rüyalarda ruh beden çıkıp dolaşıyormuş o çocukla ruhunuz görüşmüş olabilir ve o da muhtelemen sizi rüyasında görmüş olabilir. ya da onunla tekrar karşılaşabilirsiniz bunun habercisi de olabilir. müneccim gibi bir çok şey söyledim ama bunlar sadece benim duyduklarım bilimsel olarak kanıtlanmış bir durum söz konusu değil. bu nedenle hayırdır inşallah de önüne bak sınavına odaklan büyütecek bir şey yok söylediğim gibi her şey olması mümkün. bu nedenle sadece bilinç altı rüyasıda olabilir. fazla takma derim ben. sınavında başarılar dilerim.

Canım benim taktığım şey rüyalardan ziyade bana hissettirdikleri... Son 1 haftadır çok feci aşk acısı çekiyorum resmen, ama aynı zamanda o çocuktan nefret ediyorum, bi daha aramızda bi şey olması mümkün değil. Zaten yukarıda yazdığım gibi yaklaşık 1 yıl önceki barışma isteğini gayet kayıtsızca geri çevirmiştim ve bunları hissediceğime zerre kadar ihtimal vermiyodum. Kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum olmuyor. Aramayı bile düşündüm salak salak ne diceksem artık, ama 1 yıldır ilk kez, 2 gün önce sokakta sevgilisiyle tartışırken gördüm evimin penceresinden. Sevgilisi olan adamı ar Aynı mahallede oturuyoruz da... Ama 1 yıldır hiç karşılaşmadım da görmedim de düşünmedim de... Şimdi niye böyle oldu ki, deliriyorum galiba

rüyan çıkmış yani karşılaşmışsınız.

senin takıldığın anlamda demek ki sen farkında olmadan bu adama karşı olan hisselerini bitirememiş olabilirsin .ondan böyle hissediyor olabilirsin. geçici bir şey de olabilir. sakin ol şimdi böyle hissediyorsun diye aşık olduğun anlamı çıkmaz. 10 aydır bir beraberliğim yok diyosun belki de o nedenle boşluğa düştün ve farkında olmadan eski defterler açıldı bilinç altında. olur bazen böyle şeyler.

bir de zamana bırak sınavına gir kafanı rahatlat önce. hala bir şeyler hissettiğini düşünürsen ona göre bir şeyler yapabilirsin. sevgilisiyle de tartışıyormuş bak ayrılma ihtimali var. şimdi sakın sevgilisi olan adamı arayıpda kızın tırnaklarını üzerine çekme. bunlarla uğraşma sınav arifende. gayet mantık abidesi gibi konuşuyorum ama içten içe bende yaşıyorum buna benzer bir durumu. eski sevgilimle ilgili bir adım atmamak için kendimi zor tutuyorum.
sende bana akıl verirsen çok sevnirim forma yazdım biraz ama beni rahatlatacak doğru düzgün bir yorum alamadım.

durumu özetleyeyim. eski sevgilim benden sonra benden önceki sevgilisne döndü. ve ben ona deli gibi hala aşığım. şuan anladığım kadarıyla kızdan tekrar ayrıldı. amerikaya gitme ihtimali var. 2-3 yıllığına bunu yeni öğrendim ve çok kötü oldum onu belkide birdaha hiç göremiyeceğim. adım atmamak için kendimi zor tutuyorum bir yanım adım at aklında kalmasın diyor. bir yanım seni sevseydi exsine dönmezdi senin peşinden gelirdi diyorum. benimde finallerim var çok yakında bir an önce kafamı toplamam lazım ama ben hep bunları düşünüyorum sence ne yapmalıyım. konunu sabote ettiğimin farkındayım ama beni anlayabileceğini düşündüm. formdaki bazı kişiler takıntılısın falan dediler anlamıyorlarbeni. sana bu ilişkiden hayır gelmez unut dediler ama unutmak içinde kimse bir çare söylemedi.

Çok abartmışsın.
Kendini yalnız hissettiğin için sana ilgi duyan birinin bilinçaltından suyüzüne çıkması gayet normal.
Dertsiz başına dert arıyor gibi bir halin var.
Üstüne düşünüp, kafa patlattığın olay minicik.
Bence toparlanmalısın. Sınav vakti gereksiz şeylere takma kafanı.

Sabote etmedin canım, benim derdim de birileriyle muhabbet edip rahatlamak, unutmak aslında :) senin hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Daha önce yaşadım aynı ikilemi. Şöyle söyleyeyim, ben 1 yıl öncesine kadar aşırı bi boşluktaydım. Çocukluğum baya kötü geçti ve ergenlik döneminden beri büyük bi depresyon içerisindeydim. O arada çok saçma sapan insanlarla ilişkilerim oldu. Bunun nedeni de biri tarafından sevilme sahiplenilme ihtiyacıydı. Ailemde huzur ve mutluluk göremediğim için hayatımın aşkını falan bulup sevmek ve sevilmek istiyodum. Bi sürü yanlış yaptım ama sonunda şunu anladım ki giden bi erkeğe kesinlikle dur ya da geri dön dememek lazım. Sana dönmediği gibi gururu okşanır bi de. Bir de şunu anladım: Hani bi söz var ya ''Bi şeyi çok istersin olmaz, ama ümidini kaybedip peşini bırakırsan gelir seni bulur. Evrenin ''sen bakarken soyunamıyorum'' deme şeklidir bu'' diye Bu söze çok inanırım. Her şeyi oluruna bırak, kendisi gitmiş, dönüceği varsa da kendisi dönsün. Dönmezse de seni hiç sevmemiştir zaten. Takıntılı olduğunu düşünmüyorum sadece duygularını çok yoğun yaşıyosun. ''Takıntılısın'' lafını çok komik bulurum çünkü her insan illaki bi şeye takıntılıdır. Kimisi para, kimisi güzellik, kimisi temizlik, alışveriş vs. Seninki takıntı olsa bile en azından çok daha masum bi konuda: Aşk... Bu bahsettiğim çocuk ta benden durup dururken ayrılmıştı, başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü resmen. Ama istersem aşkından gebereyim :) bana yaşattığı acıdan sonra suratına bile bakmam onun ve ben aşk acısı yaşadığım zaman çok kötü yaşıyorum. Şu anda yemek yemeyi bile bıraktım 1 haftadır
Herneyse çok konuştum ama :) bence SENİ İYİ HİSSETTİRİCEKSE KONUŞ :) Ama sırf ilerde keşke bi arasaydım diye pişman olmamak için yap bunu ve ''çok özledim, barışalım'' tarzında değil de b''azı şeyleri yeterince konuşmadığımızı düşünüyorum'' gibisinden konuş.

Sabote etmedin canım, benim derdim de birileriyle muhabbet edip rahatlamak, unutmak aslında :) senin hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Daha önce yaşadım aynı ikilemi. Şöyle söyleyeyim, ben 1 yıl öncesine kadar aşırı bi boşluktaydım. Çocukluğum baya kötü geçti ve ergenlik döneminden beri büyük bi depresyon içerisindeydim. O arada çok saçma sapan insanlarla ilişkilerim oldu. Bunun nedeni de biri tarafından sevilme sahiplenilme ihtiyacıydı. Ailemde huzur ve mutluluk göremediğim için hayatımın aşkını falan bulup sevmek ve sevilmek istiyodum. Bi sürü yanlış yaptım ama sonunda şunu anladım ki giden bi erkeğe kesinlikle dur ya da geri dön dememek lazım. Sana dönmediği gibi gururu okşanır bi de. Bir de şunu anladım: Hani bi söz var ya ''Bi şeyi çok istersin olmaz, ama ümidini kaybedip peşini bırakırsan gelir seni bulur. Evrenin ''sen bakarken soyunamıyorum'' deme şeklidir bu'' diye Bu söze çok inanırım. Her şeyi oluruna bırak, kendisi gitmiş, dönüceği varsa da kendisi dönsün. Dönmezse de seni hiç sevmemiştir zaten. Takıntılı olduğunu düşünmüyorum sadece duygularını çok yoğun yaşıyosun. ''Takıntılısın'' lafını çok komik bulurum çünkü her insan illaki bi şeye takıntılıdır. Kimisi para, kimisi güzellik, kimisi temizlik, alışveriş vs. Seninki takıntı olsa bile en azından çok daha masum bi konuda: Aşk... Bu bahsettiğim çocuk ta benden durup dururken ayrılmıştı, başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü resmen. Ama istersem aşkından gebereyim :) bana yaşattığı acıdan sonra suratına bile bakmam onun ve ben aşk acısı yaşadığım zaman çok kötü yaşıyorum. Şu anda yemek yemeyi bile bıraktım 1 haftadır
Herneyse çok konuştum ama :) bence SENİ İYİ HİSSETTİRİCEKSE KONUŞ :) Ama sırf ilerde keşke bi arasaydım diye pişman olmamak için yap bunu ve ''çok özledim, barışalım'' tarzında değil de b''azı şeyleri yeterince konuşmadığımızı düşünüyorum'' gibisinden konuş.

çok teşekkür ederim canım. söylediklerin gerçekten içimi rahatlattı. dur gitme demek gibi bir derdim yok sadece dediğin gibi konuşmak rahatlamak istiyorum. bu saatten sonra bizim için çok geç sanırım. o söylediğin evrenin sen bakarken soyunamıyorum demesi de çok doğru ben ille o diye diye ittim onu sanırum. ama ben biraz yakınlık göstermezsemde döneceği yok gibi o nedenle bir şeyler yapmak geliyor içimden.

seninde zamanında yaşadıklarından dolayı birden bire böyle olmuş olabilir. zaten istemiyormuşsun da geçici bir durum sanırım. umarım çok hızlı bir şekilde atlatırsın bu durumu. bir de sosyal yaşantım yok sınav dolayısıyla demişsin ya biraz kendine ödül olarak arkadaşlarınla falan takıl. aynı şeyleri yapmaktan bunalmış olabilirsin. yeni bir okul kazanacaksın orada yaşayacağın yeni arkadaşlıkları düşün ve bir an önce kendini toparla tatlım.

Evet haklısın yaa Yalnızlık baya huzur veriyodu aslında ama yan etkileri de var demek. yakın zamanda geçer herhalde, çocukla görüşmem zaten imkansız, istemem de zaten. Biraz nasihat falan duydum iyi geldi :)

Evet artık çok daha güçlü biriyim, kendimi çok iyi toparladım 1 yıl içerisinde, bu bi şey değil :) Söylediklerimin seni rahatlatmasına sevindim :) Aslında o ruh hali içinde olmadan konuşmak, ''oluruna bırak'' falan demek çok kolay ve biraz anlamsız, farkındayım. Karşıdaki kişinin içinde ne fırtınalar kopuyo Bu sıkıntıyı çekmek Allahın emri ama işte asıl önemli olan ileri de ''keşke''lerle yaşamamak. Yani ne ''keşke o kadar peşinden koşup gururumu ayaklar altına almasaydım değersiz biri için'' demek; ne de ''keşke bi konuşsaydım belki şu anda birlikte mutlu olurduk demek'' Aslında benim seninle ilgili tek temennim umarım, aslında ondan daha iyilerine ve onun verdiğinden daha fazla değere layık olduğunu fark edersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…