- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 30
- Konu Sahibi 777mutluluk
1.58im eşim 1.88
keşke bende bi 10 cm uzun olsaydım
ama bugüne kadar boyumuza olumsuz yorum yapan olmadı şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 150-155 arası bişeyim net olarak bilmiyorum farklı yerlerde farklı ölçülüyor gayet memnunum boyumdan eskiden olsa takardım ben de. Uzun boylu erkekler minyon kızlardan da hoşlanabilir gayet de yakışırlar bence.Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Bence minyon olmak aşırı sevimli bir durum. Mesela benim boyum 1.80 fazla uzunum. Boyumu çok seviyorum ondan yana bir sorunum yok ama bu kadar uzun boy yanında sorunlarda getiriyor. Kıyafet bulamamak, topuklu giyememek, topuklu giysen de e yuh bu boya birde topuklu giymişsin gibi tepkiler almak. Her girdiğin ordamda devmiş muamelesi görmek sinir bozucu olabiliyor. O sebeple minik olmak her daim daha avantajlı diye düşunüyorum
Yqni ben nalıketliyim. Birqz fazlam var qma enine çokta dolu dolu degilim. 180 boya 70 kiloyum zaten. Ama insanlar garip sürekli bi boy muhabbeti dönüyor girdiğim ordamda. Çok hoşuma gitmiyor açıkcası ama aldırış etmiyorumİnsanlar çok garip gerçekten ya. Topuklu ayakkabıyı sadece boy uzatma aracı olarak görmenin ötesinde, bir de sanki 2 metreymiş gibi bir tavır takınmaları. Boyunuz uzun evet ama normalsiniz.
Üniversite okurken yurtta bir arkadaş vardı, enine boyuna bir kız, ilk kez bana biri uzun gelmişti, meğersem 1.85 miş boyu:) Ki o bile öyle aşırı uzun durmuyordu, insanların kafalarında algı yüzünden böyle söylüyorlar, gayet de topuklunuzu vs giyin, içinizden de ben uzunum aman laf ederler demeyin.
Ben 1,75 im , kendimi uzun bulmuyorum, kimse de bana aman da çok uzunsun demiyor, hatta kv ye göre kısayımVücut tipi de önemli, kemiklerim ince vücut yapım dar iri durmuyorum.
Yqni ben nalıketliyim. Birqz fazlam var qma enine çokta dolu dolu degilim. 180 boya 70 kiloyum zaten. Ama insanlar garip sürekli bi boy muhabbeti dönüyor girdiğim ordamda. Çok hoşuma gitmiyor açıkcası ama aldırış etmiyorum
Her daim söylerim. Boyun ağzın yüzün Allah vergisi şeyler ve değiştiremezsin tartışmaya kapalı bir durum. Ancak insanımıza bunu anlatmak biraz zorKimi insan olduğundan uzun gösteriyor, demek ki boyunuzu gösteriyorsunuz. Kıskanılıyor olabilir, siz de cevabınızı verin bence, bir daha konuşamazlar. Ben öyle yapıyorum, çünkü fiziksel özelliklerimle değil kişisel özelliklerimle konuşulmak isterim ama maalesef öyle olamıyor çoğu zaman, cevabımı veriyorum bir daha konuşulmuyor.
Önemli olan sağlıklı olmak. Boy vs gerisi boş zaten.
Biri buçuk metreler hayatını yaşasın, Tarkan, Shakira, Sezen Aksu'da kısa ama milyonlarca fanları var, konserleri tıklım tıklım, kısa boyluysan her yere sığarsın, kafanı kirişe kapıya çarpma riskin az olur, otobüste metroda aradan süzülüp arka taraflara geçmekte zorlanmazsın, spor arabaya binince kafam tavana çarpıyor derdi yaşamazsın, boy gerektiren işlerde kız zaten bir lokmacık yormayalım denmenin avantajını yaşarsın :))
Ohooo bunu sıkıntın Allah daha büyük sıkıntılar vermesin ben 160 in eşim 190 herkes en başta biraz garip bakıyor gibiydi sonra bizim takmadigimizi görünce kimsede birşey demiyor hatta ben çoğunlukla spor ayakkabı giyerim ben o kadar kötü şeyler gördüm ki emin olun Allah bize sorunsuz bir vücut vermiş boyum kısa ona mı takilalimMerhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Eşimin boyunu yanlış söylemiş olabilirim10 cm belli etmezki fark değil yani. eşin kısa boylu erkek standardına göre. neyi takmışsın bu kadar ölçü biriminizde sıkıntı olmasın![]()
Ay hepiniz öyle demişBoyunuz kısa değil neyi taktiginizi anlamadım. Eşinizle gayet uyumlu hatta