1.55 Olmak...

1.58im eşim 1.88 :KK66: keşke bende bi 10 cm uzun olsaydım :KK6: ama bugüne kadar boyumuza olumsuz yorum yapan olmadı şükür

Eşimle boylarımız çok uyumlu ama keşke boylarımız değilde düşüncelerimiz uyumlu olsaydı. Boy sorunu topukluyla vs aşılıyor ama kafa yapısı uymuyorsa hiçbir şey aşılmıyor :KK43: o yüzden hiç takılmayın bence boya posa

Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Ben de 150-155 arası bişeyim net olarak bilmiyorum farklı yerlerde farklı ölçülüyor gayet memnunum boyumdan eskiden olsa takardım ben de. Uzun boylu erkekler minyon kızlardan da hoşlanabilir gayet de yakışırlar bence.

kk nın minnoş hatunlarında çoğunluk 155-160 boylardaymış okuduğum kadarıyla :KK54::KK54:zaten baın etrafınıza kısa boylu kadınların yanında hep uzun boylu eşleri vardır :rapci:
bende 158 im eşim de 182 bana hep kadın dediğin erkeğin kollarında kaybolması gerekir ben seni böle seviyorum der :)

Bence minyon olmak aşırı sevimli bir durum. Mesela benim boyum 1.80 fazla uzunum. Boyumu çok seviyorum ondan yana bir sorunum yok ama bu kadar uzun boy yanında sorunlarda getiriyor. Kıyafet bulamamak, topuklu giyememek, topuklu giysen de e yuh bu boya birde topuklu giymişsin gibi tepkiler almak. Her girdiğin ordamda devmiş muamelesi görmek sinir bozucu olabiliyor. O sebeple minik olmak her daim daha avantajlı diye düşunüyorum

Bence minyon olmak aşırı sevimli bir durum. Mesela benim boyum 1.80 fazla uzunum. Boyumu çok seviyorum ondan yana bir sorunum yok ama bu kadar uzun boy yanında sorunlarda getiriyor. Kıyafet bulamamak, topuklu giyememek, topuklu giysen de e yuh bu boya birde topuklu giymişsin gibi tepkiler almak. Her girdiğin ordamda devmiş muamelesi görmek sinir bozucu olabiliyor. O sebeple minik olmak her daim daha avantajlı diye düşunüyorum

İnsanlar çok garip gerçekten ya. Topuklu ayakkabıyı sadece boy uzatma aracı olarak görmenin ötesinde, bir de sanki 2 metreymiş gibi bir tavır takınmaları. Boyunuz uzun evet ama normalsiniz.

Üniversite okurken yurtta bir arkadaş vardı, enine boyuna bir kız, ilk kez bana biri uzun gelmişti, meğersem 1.85 miş boyu:) Ki o bile öyle aşırı uzun durmuyordu, insanların kafalarında algı yüzünden böyle söylüyorlar, gayet de topuklunuzu vs giyin, içinizden de ben uzunum aman laf ederler demeyin.

Ben 1,75 im , kendimi uzun bulmuyorum, kimse de bana aman da çok uzunsun demiyor, hatta kv ye göre kısayım :D Vücut tipi de önemli, kemiklerim ince vücut yapım dar iri durmuyorum.

İnsanlar çok garip gerçekten ya. Topuklu ayakkabıyı sadece boy uzatma aracı olarak görmenin ötesinde, bir de sanki 2 metreymiş gibi bir tavır takınmaları. Boyunuz uzun evet ama normalsiniz.

Üniversite okurken yurtta bir arkadaş vardı, enine boyuna bir kız, ilk kez bana biri uzun gelmişti, meğersem 1.85 miş boyu:) Ki o bile öyle aşırı uzun durmuyordu, insanların kafalarında algı yüzünden böyle söylüyorlar, gayet de topuklunuzu vs giyin, içinizden de ben uzunum aman laf ederler demeyin.

Ben 1,75 im , kendimi uzun bulmuyorum, kimse de bana aman da çok uzunsun demiyor, hatta kv ye göre kısayım :KK70: Vücut tipi de önemli, kemiklerim ince vücut yapım dar iri durmuyorum.
Yqni ben nalıketliyim. Birqz fazlam var qma enine çokta dolu dolu degilim. 180 boya 70 kiloyum zaten. Ama insanlar garip sürekli bi boy muhabbeti dönüyor girdiğim ordamda. Çok hoşuma gitmiyor açıkcası ama aldırış etmiyorum

Yqni ben nalıketliyim. Birqz fazlam var qma enine çokta dolu dolu degilim. 180 boya 70 kiloyum zaten. Ama insanlar garip sürekli bi boy muhabbeti dönüyor girdiğim ordamda. Çok hoşuma gitmiyor açıkcası ama aldırış etmiyorum

Kimi insan olduğundan uzun gösteriyor, demek ki boyunuzu gösteriyorsunuz. Kıskanılıyor olabilir, siz de cevabınızı verin bence, bir daha konuşamazlar. Ben öyle yapıyorum, çünkü fiziksel özelliklerimle değil kişisel özelliklerimle konuşulmak isterim ama maalesef öyle olamıyor çoğu zaman, cevabımı veriyorum bir daha konuşulmuyor.

Önemli olan sağlıklı olmak. Boy vs gerisi boş zaten.

Kimi insan olduğundan uzun gösteriyor, demek ki boyunuzu gösteriyorsunuz. Kıskanılıyor olabilir, siz de cevabınızı verin bence, bir daha konuşamazlar. Ben öyle yapıyorum, çünkü fiziksel özelliklerimle değil kişisel özelliklerimle konuşulmak isterim ama maalesef öyle olamıyor çoğu zaman, cevabımı veriyorum bir daha konuşulmuyor.

Önemli olan sağlıklı olmak. Boy vs gerisi boş zaten.
Her daim söylerim. Boyun ağzın yüzün Allah vergisi şeyler ve değiştiremezsin tartışmaya kapalı bir durum. Ancak insanımıza bunu anlatmak biraz zor

Bende 1.55 boyundayım. Esim de 1.87. Birbirimizi sevdikten sonra boyun kilonun hic bir önemi yok bizim için. Yakistiramayan varsa da onların sorunu. Sen de hic takma kafana bence ;)

Benim amcam 2 metre yengem de 1.55 :) yengem 50 yaşında ama görsen 30 dersen :) minyon iyidir. Çocuk gibi duruyor amcamın yanında ama öyle mutlular :)

Eşim 1.80 ben 1.56 yim aksine çok yakistiriyolar boyun sorun olmuyor kardeşim merak etme sadece kilo alma yeter kilo alınca kostebek gibi oluyoruz kısa boylular yani :D şahsen bende öyle boy farkımız ikimizide rahatsız etmedi ayrıca hiç de takmadik

Biri buçuk metreler hayatını yaşasın, Tarkan, Shakira, Sezen Aksu'da kısa ama milyonlarca fanları var, konserleri tıklım tıklım, kısa boyluysan her yere sığarsın, kafanı kirişe kapıya çarpma riskin az olur, otobüste metroda aradan süzülüp arka taraflara geçmekte zorlanmazsın, spor arabaya binince kafam tavana çarpıyor derdi yaşamazsın, boy gerektiren işlerde kız zaten bir lokmacık yormayalım denmenin avantajını yaşarsın :))

Bak bunlar doğru ama dezavantajları da var tabii kıyafet zor bulmak, pantolon paçalarını kısaltmadan kullanmamak, 35 numara ayakkabı bulamamak, fotolarda herkesin omuzunda olmak... Neyse buna şükür :eğlence:

1.67 yim, esim 1.85 kesinlikle bir 10 cm daha uzun olmak isterdim, hatta fiziksel olarak değiştirmek istedigim tek seydir boyum.
Ha bir de hayatta iki tip insani sevmem;
1. Boyundan sikayet eden uzun boylular,
2. Yiyip yiyip kilo alamiyorum diye aglayanlar,
İkisinin kombosunu yapmis olanlari islak odunla kovalamak istiyorum :KK70:

Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Ohooo bunu sıkıntın Allah daha büyük sıkıntılar vermesin ben 160 in eşim 190 herkes en başta biraz garip bakıyor gibiydi sonra bizim takmadigimizi görünce kimsede birşey demiyor hatta ben çoğunlukla spor ayakkabı giyerim ben o kadar kötü şeyler gördüm ki emin olun Allah bize sorunsuz bir vücut vermiş boyum kısa ona mı takilalim

10 cm belli etmezki fark değil yani. eşin kısa boylu erkek standardına göre. neyi takmışsın bu kadar ölçü biriminizde sıkıntı olmasın:KK71:
Eşimin boyunu yanlış söylemiş olabilirim :D baya fark duruyo çünkü yanyanayken, benim kafam göğüs hizasına geliyo. Belki ben abartmışımdır bilmiyorum takıntılıydım bi aralar :D

Back
X