1.55 Olmak...

ben 1.57 1.58 arasıyım eşim 1.80 neden sorun olsun yahuuu .adamda ya da kadında akıl var mı eğitim var mı vicdan var mı geçinecek para var mı ona bakın bence evlenırken

Önceden 1.60 a 48 kiloydum, baya çıtı pıtı. Şimdi 60 kilo oldum. 1.60 a 60 küp gibi oldum :)))

Tavsiyem: asla kilo almayın. Erkekler enteresan şekilde ufak tefek minyon kadınları çok beğeniyorlar. Sebebini bilmiyorum. Galiba sevimli geliyor.

sizin aklınız zekanız empati yeteneğiniz en az 2 metre mune hanım varsın boyunuz kısa olsun.sevgiler

Ben 1.50 ve eşim 1.58.. Ne güzel minak minak insanlarız.. Sevgi saygı ve güven olduktan sonra fark etmiyorsun bile.. Saglık olsun yeterki..

Boşver kötü yorum yaparlarsa da yüzüne karşı yapmazlar duymazsın merak etme Bu arada profil fotoğrafın ile konun ne kadar da uyumlu bayıldım

Ben de sizin gibiyim. 1.60 ve 60 kg . Eşim biraz zayıfla diyor. İlk evlendiğimde 52 kilo idim. Ama yüzüm göçüyor çok zayıf olunca. Bunun ortası yok gibi sanırım. Eşim de 1.80 .

Benim eşimle aramda en az 20cm var. 25de olabilir. Başlarda çok taktım. Topukluya dadandım falan. Şimdi hiç umrumda değil Kim ne derse desin Rahatıma bakıyorum. Spor ayakkabılarımla çooook mutluyum. Evlendikten sonra önemsenmiyor. Boylar da değişmediği için rutine giriyor. Dikkatinizi çekmiyor artık :)

ilk satırları okuyunca kendim sandimm

Eşiyle arasında boy farkı olan kadının çevresinden tepki alacağını pek zannetmiyorum. Ülke kadınları olarak boy ortalamamız 1.63, erkekler de 1.76 büyük çoğunluk kocasından kısa zaten. Çok göze batan bi durum olmaz yani.

15 cm boy farkı var bende 1.55 im ama hiç boyu takıntı etmedim hafif bu topuk ile bile çok yakın oluyoruz ama ben hep spor ayakkabı giyerim

Boyum 1.76 eşim 1.80 hayatı boyunca sadece düğününde topuklu ayakkabı giymiş biri olarak yazıyorum .Boyun iyi en azından topuklu giyip uzun olabilirsin ama ben bildiğin kazulet gibi oluyorum zira enine boyunayim :) :)
1.76 çok güzel bence
Ben 170'im ama daha uzun olmak isterdim. Özellikle şöyle bacaklardan biraz daha uzasaymışım iyimiş

Ben de sizin gibiyim. 1.60 ve 60 kg . Eşim biraz zayıfla diyor. İlk evlendiğimde 52 kilo idim. Ama yüzüm göçüyor çok zayıf olunca. Bunun ortası yok gibi sanırım. Eşim de 1.80 .
Ayy kuzum bence zayıflamalıyız. Eşin haklı. Yüzün çökmüyor bence hatların belirginleşip daha çekici ve güzel oluyorsun.

Bence böyle daha çok tombiş ce sevimliyiz:))

2 metre adamla evlenmeyeceksiniz dert etmeyin.
Türk standartı erkeklerde fazla uzun değil.
Aklın başında mı? Sağlığın yerinde mi? En büyük nimet bunlar. Boyda neymiş.
Hiç takma.
Boyum 1.70, eşim benden bı kaç cm uzun.
Sizde belki benim gibi boyu boyunuza uygun eşle evleneceksiniz.

Hiç dert etmeyin hiiiiç. Hayat bu hiç belli olmuyor. Misal ben eşimden uzunum. Bir de topuklu giyince adami kolumun altına alıp gezebilecek hale geliyorum. Hic tepki almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…