- 10 Nisan 2014
- 42.516
- 113.872
- 798
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
ben 1.57 1.58 arasıyım eşim 1.80 neden sorun olsun yahuuu .adamda ya da kadında akıl var mı eğitim var mı vicdan var mı geçinecek para var mı ona bakın bence evlenırkenMerhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
sizin aklınız zekanız empati yeteneğiniz en az 2 metre mune hanım varsın boyunuz kısa olsun.sevgilerBir buçuk metrelik bir kadınım, eşimin tabiriyle 2 karışeşimse 1.80 boyunda bir adam, boy takıntım yoktur, eşimle boyum denk olsun diye hiç topuklu giydiğimi bilmem mesela, çevremdeki insanların ne düşündüğünü bilmiyorum, kadına bak cücük kadar boyuyla kapmış boylu adamı diyen varsa da umurumda değil, adam boyuma değil huyuma aşık oldu, kızımda benden uzun, üçümüz yan yana gelince daltonlara benziyoruz, ne boy ne endam hiçbirinin önemi yok, kendinize güvenin, boyunuzu da takıntı yapmayın.
Ben de sizin gibiyim. 1.60 ve 60 kg . Eşim biraz zayıfla diyor. İlk evlendiğimde 52 kilo idim. Ama yüzüm göçüyor çok zayıf olunca. Bunun ortası yok gibi sanırım. Eşim de 1.80 .Önceden 1.60 a 48 kiloydum, baya çıtı pıtı. Şimdi 60 kilo oldum. 1.60 a 60 küp gibi oldum :)))
Tavsiyem: asla kilo almayın. Erkekler enteresan şekilde ufak tefek minyon kadınları çok beğeniyorlar. Sebebini bilmiyorum. Galiba sevimli geliyor.
Benim eşimle aramda en az 20cm var. 25de olabilir. Başlarda çok taktım. Topukluya dadandım falan. Şimdi hiç umrumda değil Kim ne derse desin Rahatıma bakıyorum. Spor ayakkabılarımla çooook mutluyum. Evlendikten sonra önemsenmiyor. Boylar da değişmediği için rutine giriyor. Dikkatinizi çekmiyor artık :)Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
ilk satırları okuyunca kendim sandimmMerhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
15 cm boy farkı var bende 1.55 im ama hiç boyu takıntı etmedim hafif bu topuk ile bile çok yakın oluyoruz ama ben hep spor ayakkabı giyerimMerhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
1.76 çok güzel benceBoyum 1.76 eşim 1.80 hayatı boyunca sadece düğününde topuklu ayakkabı giymiş biri olarak yazıyorum .Boyun iyi en azından topuklu giyip uzun olabilirsin ama ben bildiğin kazulet gibi oluyorum zira enine boyunayim :) :)
Ayy kuzum bence zayıflamalıyız. Eşin haklı. Yüzün çökmüyor bence hatların belirginleşip daha çekici ve güzel oluyorsun.Ben de sizin gibiyim. 1.60 ve 60 kg . Eşim biraz zayıfla diyor. İlk evlendiğimde 52 kilo idim. Ama yüzüm göçüyor çok zayıf olunca. Bunun ortası yok gibi sanırım. Eşim de 1.80 .
2 metre adamla evlenmeyeceksiniz dert etmeyin.Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Hiç dert etmeyin hiiiiç. Hayat bu hiç belli olmuyor. Misal ben eşimden uzunum. Bir de topuklu giyince adami kolumun altına alıp gezebilecek hale geliyorum. Hic tepki almadım.Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Çok kibarsınız, teşekkür ederimsizin aklınız zekanız empati yeteneğiniz en az 2 metre mune hanım varsın boyunuz kısa olsun.sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?