- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Anlaşılan ben önyargılı düşünüyorumKardeşim 1,55; eşi 1,92 :) Çok tatlılar. Ben sürahi bardak gibi seviyorum.
Benim kilom pek yok,ondan kilo almaya çalışıyorum.
Boylarınızın yakın olması çok güzel bir şey bence.Boyum 1.76 eşim 1.80 hayatı boyunca sadece düğününde topuklu ayakkabı giymiş biri olarak yazıyorum .Boyun iyi en azından topuklu giyip uzun olabilirsin ama ben bildiğin kazulet gibi oluyorum zira enine boyunayim :) :)
İç güzellik önemli de kimse dışını beğenmediğinin nasıl bir karakteri olduğunu merak etmiyor maalesef.Biz kadınlar muhakkak bi yerlerimizi beğenmeyiz, ama bizi beğenen böyle beğensin zaten dimi, gönlün güzel olduktan sonra gerisinin önemi yok
Sen de kendini her halinle beğen.. özgüvenli ol, herşey uzun boylu olmakla güzel olmuyor..
Anlaşılan ben önyargılı düşünüyorumBaya boy farkı olmasına rağmen birbirlerini sevmişler,çok güzel bir şey bu
Boylarınızın yakın olması çok güzel bir şey bence.
Hayal ettiğimde çok tatlı duruyorlar yaHarikalarKardeşim yer elması, eşi sırık fasulye. Tartıştıklarında, kardeşim susmadığında eşi kardeşimi tek kolunun altına sıkıştırıp başka odaya götürüyor. Şakalaşmalarını izlemek eğlenceli geliyor. Benim için çok sempatik görünüyorlar.
Kardeşim boyunu hiç takıntı yapmadı yalnız. Kendini sevdi, ben bodurum da pilicim de diye diye sevdi:)
Çok iymiş1.62 boyum esim 1.85 fark var ama kimsenin yorum yaptığını duymadim
Öyle de kötü durur gerçekten.Erkek biraz daha uzun olduğunda güzel oluyor.Yok ya topuklu ayakkabı giyemiyorum ,giyince eşimin boyunu geçiyorum pek hoşlanmıyor bu durumdan :) :)
İç güzellik önemli de kimse dışını beğenmediğinin nasıl bir karakteri olduğunu merak etmiyor maalesef.
evet cok iyiÇok iymiş
Bir buçuk metrelik bir kadınım, eşimin tabiriyle 2 karışMerhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?