- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Bende 164 dum ama.ayaklarim 39 hatta dogumdan sonra 39 dar gelmeye basladi :) ayaklariniz pek minnakmis ne guzel :)1.64um memnunum sukur. 35-36 numara ayakkabilarim :) Allahin verdigi her seye bin sukur. Minyonluk iyidir genc gostermek cok guzel. :)
1.58 im eşim 1.85 gerçekten aramızda sorun olmadı.Çevre de umurumuzda olmadı.Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
okadar masum bir sebebi yok :) cevabi genlerde gizli. eski cağlarda kısa boylu kadınlar daha dogurgan olurmuş. günümüz erkeklerinin bilinçli olarak kısa boylu kadınları tercih ettiğini düşünmüyorum ama muhtemelen bilinçaltında hala böyle bir düşünce var. bir de bel kalça oyuntusu fazla olan yani kum saatine benzer vücutları olanların daha dogurgan olduğuna ınanılırmisÖnceden 1.60 a 48 kiloydum, baya çıtı pıtı. Şimdi 60 kilo oldum. 1.60 a 60 küp gibi oldum :)))
Tavsiyem: asla kilo almayın. Erkekler enteresan şekilde ufak tefek minyon kadınları çok beğeniyorlar. Sebebini bilmiyorum. Galiba sevimli geliyor.
1.76 güzel ama formunu korursan. yoksa enine boyuna bişey oluyorsun bence çok kötü.1.76 çok güzel bence
Ben 170'im ama daha uzun olmak isterdim. Özellikle şöyle bacaklardan biraz daha uzasaymışım iyimiş
Boyunuz kısa değil neyi taktiginizi anlamadım. Eşinizle gayet uyumlu hattaEşim 1.78, ben 1.68
İlk zamanlar çok takıyordum bende, ama eşim çok memnun hatta ben takmiyim diye kanatlarımın altına alabiliyorum bak seni falan diyo
Merak etmeyin 5 10 cm uzun olsaydınız yine daha uzun olmak isteyecektiniz. O yüzden takmayın kadınız sonuçta topuklu ayakkabı diye bir gerçek var. Eşinizle yakıştırmama durumu olmaz eşiniz sizi öyle kabul ettiği süreceMerhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Ben 1,55 eşim 1,85 önemli olan kafalar uyuşsun boy nedir kiMerhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?