Erkek İnfertilitesi 1.6 milyonla başlamıştık...Ve şimdi ben de hamileyim!!!!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm arkadaşlar ben 8 aylık evliyim ve 5 ay kadar bekledik hamile kalmayınca 3 ay önce kendim için tahlil yaptırdım sorun bende mi diye düşündüm ama bütün tahliler temiz çıktı çok şükür ama eşimde varikosel olduğunu ve sadece 1 milyon sperm sayısı olduğunu öğrendik ve bu spermlerde ilişki esnasında ölüyormuş yani canlı değilmiş bana bu konuda yardım edin ne olursunuz bebek sahibi olmak istiyorum :'(

arkadaşım iyi bir üroloğa gidin, eşini tedavi etsin. vakit kaybetme. hatta sizin durumunuzda büyük ihtimalle ameliyat önerecektir. ameliyat olsun, sabırlı olun, yardımcı bitkisel kürler uygulayın, keçi boynuzu, vs,... sperm üretimine yardımcı olur. ve DUA EDİN. yapacak bir şey yok. Derdi veren Allah dermanını da versin inşallah....

slm arkadaşlar ben 8 aylık evliyim ve 5 ay kadar bekledik hamile kalmayınca 3 ay önce kendim için tahlil yaptırdım sorun bende mi diye düşündüm ama bütün tahliler temiz çıktı çok şükür ama eşimde varikosel olduğunu ve sadece 1 milyon sperm sayısı olduğunu öğrendik ve bu spermlerde ilişki esnasında ölüyormuş yani canlı değilmiş bana bu konuda yardım edin ne olursunuz bebek sahibi olmak istiyorum :'(

Merhaba canim varkosel ne yazikki sperm sayisini ve kalitesini dusuruyor. Sanz tavsiyrm iyi bir doktor bulup zaman kaybetmeden ameliyt olmaniz. Cunku ameliyt sureci uzun bir surec ardindan basarisini gormk icin bekliyorsun.varikosel ameliyati sonrasi hamile kalmayi bekleyenler ve hamile kalanlar diye 2 topik var onlari okumani tavsiye ederim. Bilgi edinmis olursun .gecmis olsun

Kizlar gnc' de 3 al 2 ode kampanyası var. 3 tane arginmax men aldım 200 tl tuttu. Almak isteyen varsa fırsatı değerlendirsin derim.

Kızlar bundan üç yıl öncesinde tam umudumuzu kesmiştik bebeğimiz olmayacak diye başlamıştık ki netten bazı vitaminlerin sayı ve hareketliliği arttırdığını gördüm eczacı bu vitaminleri 3 ilaç olarak bize verdi ve ilca başladığımız ay hamile kalmıştım mucizeydi bu.. Daha sonra şükürler olsun oğlum dünyaya geldikten sonra 2 yıl hiç korunmadık ve artık oğlum 2 yaşını da doldurunca 2.bebeğimiz olsun istedik ve o vitaminlere yeniden başladık 1 ay olmadan yeniden hamile olduğumu öğrendim.. Rabbim ol deyince oldu yine.. Işte o vitaminler
pharmaton
zinco
sıvı l-carnitin
bu arada arı sütü de bebeğin tutunmasını sağlıyormuş..
Rabbim herkese nasip etsin..

RABBİM isteyen herkese nasip etsın hayırlı ve sağlıklısından.benım sıze sorum nerden nasıl başladınız nasıl hamıle kaldınız sperm değerlerınız hızı sayısı morfolojısı ne durumdaydı.simdi ne durumda.neler yaptınız .bu ilaçların dışında kur kullandınızmı.kusura bakmayın bıraz fazla oldu ama.teşk. şimdiden.

Blueeyes tebrikler Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. sen yazalı baya olmuş ben şimdi gördüm. şimdi karnın burnundadır :) Bir de Bu havuç kürünü nasıl hazırladın? Bilgi verebilir misin?
RABBİM isteyen herkese nasip etsın hayırlı ve sağlıklısından.benım sıze sorum nerden nasıl başladınız nasıl hamıle kaldınız sperm değerlerınız hızı sayısı morfolojısı ne durumdaydı.simdi ne durumda.neler yaptınız .hangi ilaçları kullandınız.ya da kur kullandınızmı.kusura bakmayın bıraz fazla oldu ama.teşk. şimdiden. tec faydalanmak istiyorum.

benim eşimde sevmiyo tadını ,gerçekten de çok kötü kokuyu onun için kıyamıyorum ben de içirmiyorum

RABBİM isteyen herkese nasip etsın hayırlı ve sağlıklısından.benım sıze sorum nerden nasıl başladınız nasıl hamıle kaldınız sperm değerlerınız hızı sayısı morfolojısı ne durumdaydı.simdi ne durumda.neler yaptınız .hangi ilaçları kullandınız.ya da kur kullandınızmı.kusura bakmayın bıraz fazla oldu ama.teşk. şimdiden. tec faydalanmak istiyorum.

amin canım yüce rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın....canım benim eşimde dna hasarı çok fazlaydı ileri hızda da sorun vardı. kaan aydos un hastasıydı..kaan hoca 1 yıldan fazla proxeed ,klomen,endol,sudafed kullandırdı...bir yıl sonunda dna hasarı ortadan kaybolmuştu... eşim keçiboynuzu ve havuç kürü nü de kullandı...devedikeni ısırgan otu çayı içti yani duyduklarımızdan yaptı biraz biraz...biz aşılama yaptırmak için hastaneye gittik ve eşimin sperm sayısı 5 milyon çıktı şok olduk çünkü en az çıktığında 17 milyon gibi çıkıyodu ...sonra tabi bizim aşılama işi döndü tüp bebeğe allahıma milyonlarca şükür ki şimdi ikizlerimi kucağıma almak için gün sayıyorum... darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallahhhhhhhhhhhhhh....

tebrik ederim. senin adına çok sevindim.yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu.bizim de toplamdaki sperm sayımız 1 milyondan az.ileri hareketimizde sıfır. sizin ilk testinizde ileri hareketiniz kaçtı? inşlh bizimde değerlerimiz sizinki gibi artar.ben zaman zaman ümidimi çok kaybediyorum.hiç bebeğim olmayacakmış gibi geliyor.ölü gibi geziyorum:(

merhaba .maşallah sizde ne güzel hamılesınız.Rabbım bızlerede nasıp etsın inş.bende bazen çok üzülüyorum bazen toparlanıyorum siz tüp bebekmı yaptırdınız yoksa normal yoldanmı hamıle kaldınız.dualarınızda bızlerıde unutmayın inş.tesk.

Yaklaşık 5 aydır bu forumun erkek infertilitesi bölümünün üyesiyim.Bazı arkadaşlar hatırlayacaktır.Tüm tahliller sonucunda eşimin 1.6 milyon toplam sperminin olduğunu yazmıştım çeşitli konulara.Önce ilaçlara başladı ve yanında bir sürü küre.Endol,trentilin,l-arginine ilaçları,keçi boynuzu kürü,incir kürü,ginseng ve tribulus macunları,arı sütü bal polen,kavun yağı,çakşır suyu vs vs vs.
İlk testten 2,5 ay sonraki testimizde sayının 12 milyona hareketin ise %31 e çıktığını gördük.Sonra 12 Aralık tarihi itibariyle bu ilaçların yanına proxeed plus ı ekleyerek 3 ay daha devam etmeye karar verdik.Bu arada keçiboynuzu kürünü bırakıp havuç kürüne başladık,ginseng,tribulus ve arı sütüne devam ettik,diğerlerini bıraktık.Tabi bu arada kola,salam,sosis,sucuk gibi gıdaları en baştan bıraktık,eşimle beraber ben de yemedim,bol bol kuruyemiş,sebze yedik.Her akşam yedi çeşit meyveden oluşan taze sıkılmış meyve suyu içtik.Veeee aradan sadece 2 ay geçti.3. testi bile yapmaya gerek kalmadı.Dün hamile olduğumu öğrendim.İki defa test yaptım,kıpkırmızı iki çizgi çıktı,sonra gittim kan testi yaptırdım,Allaha çok şükür,binlerce şükür,dünyalar bizim oldu,hafif tatlı bir panik başladı şimdi,Allah hepinize nasip etsin,nerden nereye,sakın umutsuz olmayın.:49:

mrhaba.bebeğiniz sağlıklı mutlu huzurlu olur sızde inş.benım bır sorum olacak morfolojınız kaçtı acaba.bu arada bızede dua edın inş bizimde değerler çok düşük.teşk.

mrhaba.bebeğiniz sağlıklı mutlu huzurlu olur sızde inş.benım bır sorum olacak morfolojınız kaçtı acaba.bu arada bızede dua edın inş bizimde değerler çok düşük.teşk.

bu arada morfolojısınız %50 olduğunu öğrendim ama bu krugöremı yoksa WHO ya göremı.çok teşk.bebeğinize baktıkça bızlerede dua edın inş.

Merhabalar Blueyes37 öncelikle Allah(cc) analı babalı büyütsün

Benimde eşime OLIGOASTENOTERATOZOOSPERMI (Oligoastenoteratozoospermi) tanısı konuldu. Rica etsem 2milyondan 76milyona çıkış öykünü, kullandığın ürünleri ve hazırladığın ürünleri detaylıca yazabilir misin?

Benim eşim ve diğer bu sıkıntıdan muzdarip diğer arkadaşların eşleride sayende yararlanır inşAllah.

Teşekkürler.

beyaz karbeyaz.

Endol,trentilin,l-arginine ilaçları,keçi boynuzu kürü,incir kürü,ginseng ve tribulus macunları,arı sütü bal polen,kavun yağı,çakşır suyu.hepsini aynı anda yaptık.
İlk testten 2,5 ay sonraki testimizde sayının 12 milyona hareketin ise %23 ten %31 e çıktığını gördük.Sonra bu ilaçların yanına proxeed plus ı ekleyerek 3 ay daha devam etmeye karar verdik.Bu arada keçiboynuzu kürünü bırakıp havuç kürüne başladık,ginseng,tribulus ve arı sütüne devam ettik,diğerlerini bıraktık.Tabi bu arada kola,salam,sosis,sucuk gibi gıdaları en baştan bıraktık,eşimle beraber ben de yemedim,bol bol kuruyemiş,sebze yedi.Her akşam yedi çeşit meyveden oluşan taze sıkılmış meyve suyu içtik.Bir de bu durumu içimize fazla dert etmedik.eşimi yargılamadım,rahat olmasını sağlamaya çalıştım.en son testiimizde sayı 95 milyon olmuştu,hız hemen hemen aynıydı,ben havuç ve proxeed e çok inanıyorum.

Son düzenleme:
Yaklaşık 5 aydır bu forumun erkek infertilitesi bölümünün üyesiyim.Bazı arkadaşlar hatırlayacaktır.Tüm tahliller sonucunda eşimin 1.6 milyon toplam sperminin olduğunu yazmıştım çeşitli konulara.Önce ilaçlara başladı ve yanında bir sürü küre.Endol,trentilin,l-arginine ilaçları,keçi boynuzu kürü,incir kürü,ginseng ve tribulus macunları,arı sütü bal polen,kavun yağı,çakşır suyu vs vs vs.
İlk testten 2,5 ay sonraki testimizde sayının 12 milyona hareketin ise %31 e çıktığını gördük.Sonra 12 Aralık tarihi itibariyle bu ilaçların yanına proxeed plus ı ekleyerek 3 ay daha devam etmeye karar verdik.Bu arada keçiboynuzu kürünü bırakıp havuç kürüne başladık,ginseng,tribulus ve arı sütüne devam ettik,diğerlerini bıraktık.Tabi bu arada kola,salam,sosis,sucuk gibi gıdaları en baştan bıraktık,eşimle beraber ben de yemedim,bol bol kuruyemiş,sebze yedik.Her akşam yedi çeşit meyveden oluşan taze sıkılmış meyve suyu içtik.Veeee aradan sadece 2 ay geçti.3. testi bile yapmaya gerek kalmadı.Dün hamile olduğumu öğrendim.İki defa test yaptım,kıpkırmızı iki çizgi çıktı,sonra gittim kan testi yaptırdım,Allaha çok şükür,binlerce şükür,dünyalar bizim oldu,hafif tatlı bir panik başladı şimdi,Allah hepinize nasip etsin,nerden nereye,sakın umutsuz olmayın.:49:

Oncelikle hayirli olsun cnm Allah anali babali buyutsun ve bizede nasip etsin insallah.Benim esimde gecen hafta ameliyat oldu sperm sonuclari hep 2-6 milyon arasi cikti 2 gundur keci boynuzu kuru yapiyorum elimden geldiginde saglikli besinler yedirmeye calisiyorum ama o nerde zararli sey var ona gidiyor.Ginsengte almayi dusunuyorum hatta cayi daha mi iyi olur ki hapi mi kararsizim

Oncelikle hayirli olsun cnm Allah anali babali buyutsun ve bizede nasip etsin insallah.Benim esimde gecen hafta ameliyat oldu sperm sonuclari hep 2-6 milyon arasi cikti 2 gundur keci boynuzu kuru yapiyorum elimden geldiginde saglikli besinler yedirmeye calisiyorum ama o nerde zararli sey var ona gidiyor.Ginsengte almayi dusunuyorum hatta cayi daha mi iyi olur ki hapi mi kararsizim

cevabım çok geç olmuş ama hem durumunuzu öğrenmek istedim hem de fikrimi söylemek,ben de eşime ne duyduysam ne bulduysam yedirdim ama sonraki testlere bakınca en çok etkiyi havuç kürü ve proxeed plus tan aldığımızı gördüm,tabi her şey herkeste aynı etkiyi yapacak diye birşey yok,yanıltmak da istemem,ancak sigaradan ,bilgisayar dan biraz uzaklaşsa iyi olur.özellikle bilgisayarı dizlere koyarak çalışmaktan.Ben ginseng çakşır tribulus vs bunlardan çok fayda aldığımızı düşünmüyorum açıkçası.

beyaz karbeyaz.

Endol,trentilin,l-arginine ilaçları,keçi boynuzu kürü,incir kürü,ginseng ve tribulus macunları,arı sütü bal polen,kavun yağı,çakşır suyu.hepsini aynı anda yaptık.
İlk testten 2,5 ay sonraki testimizde sayının 12 milyona hareketin ise %23 ten %31 e çıktığını gördük.Sonra bu ilaçların yanına proxeed plus ı ekleyerek 3 ay daha devam etmeye karar verdik.Bu arada keçiboynuzu kürünü bırakıp havuç kürüne başladık,ginseng,tribulus ve arı sütüne devam ettik,diğerlerini bıraktık.Tabi bu arada kola,salam,sosis,sucuk gibi gıdaları en baştan bıraktık,eşimle beraber ben de yemedim,bol bol kuruyemiş,sebze yedi.Her akşam yedi çeşit meyveden oluşan taze sıkılmış meyve suyu içtik.Bir de bu durumu içimize fazla dert etmedik.eşimi yargılamadım,rahat olmasını sağlamaya çalıştım.en son testiimizde sayı 95 milyon olmuştu,hız hemen hemen aynıydı,ben havuç ve proxeed e çok inanıyorum.

mrb canım cok sevindim inan Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin amin

canım bizim degerlerimiz sayı toplamda 120 milyon
hızı %3cıktı hızı düsük dedi ve varikosel dedi amelyat dedi.ama amelyat için biraz bekliycez .ben esime ne yedirebilirim vitaminlerden alsammı hangi ilçalrı alacagımı sasırdım proxeed de cok pahalı:ssz:

mrb canım cok sevindim inan Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin amin

canım bizim degerlerimiz sayı toplamda 120 milyon
hızı %3cıktı hızı düsük dedi ve varikosel dedi amelyat dedi.ama amelyat için biraz bekliycez .ben esime ne yedirebilirim vitaminlerden alsammı hangi ilçalrı alacagımı sasırdım proxeed de cok pahalı:ssz:

ben çok kere yazdım arkadaşların sorularına cevap olarak,yani yine proxeed ve havuç diyeceğim,çünkü hız probleminde bazı vitaminler çok etkili oluyor,ama evet pahalı,bence siz önce ameliyatı olun,hastalığınız tedavi edilsin,belki de başka bir şeye gerek kalmaz bile.

Back
X