- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kilolu olsanız hacminiz daha fazla yer kaplayacağından daha uzun görünürsünüzKızlar boyla ilgili bişey sorucam..
1,64 boyum var fakat gören herkes 1,60 duruyorsun hiç 64 gibi değilsin diyorlar
52-54 arasıda kilom..
Hadi çok bi kilom olsa tamam derimde bu neden olabilir?
Aynen, 4 cm o kadar da göze batmaz. Neden öyle demisler ki? Cok saçma. .4cm bariz göze batan bir uzunluk değilki
4cm bariz göze batan bir uzunluk değilki
Aynen, 4 cm o kadar da göze batmaz. Neden öyle demisler ki? Cok saçma. .
onu diyenler o 4 santimi nasıl farkediyorlar acaba? ilginç milletiz valla..
kardeşimle aramda 1 santim var ve görenler kardeşim için daha uzun dergözler göz değil, mezura mübarek
![]()
Bence duruşunla alakalı olabilir dik durup dik yürümeye özen göster
Millete bak vay anasını! 4 cm hesabı yapıyorlar. Işte ben öyle insanlardan korkarım arkadaş.![]()
1.54 görünüyorsun deseler anlarim da 4 santimi nasil farkediyorlar ki değişikmiş![]()
Boyunu kıskananlar diyordur şekerim takmaaaa![]()
kemik yapısıyla alakalı
Bir arkadaşımla aynı boydayız ama benim kemiklerim iri olmadığı için ondan kısa duruyorum :)
maşallah mezura gözü gibi gözümüz var haaa
163,7 görünüyosun.
spora başlamıştım hoca sen 1.59 sun değilmi? dedi..evet dedim:)bir mezura durumu var evet:)onu diyenler o 4 santimi nasıl farkediyorlar acaba? ilginç milletiz valla..
kardeşimle aramda 1 santim var ve görenler kardeşim için daha uzun dergözler göz değil, mezura mübarek
![]()
Yuh olsun o 4 cm nin hesabını yapanlara!!
Aaay bızım kızlarda 'bu tarz benım'deki aysegul için böyle konuşuyor hahaha..
Aysegulun boyu 1.63 muş normalde..bizimkilerde dellenıyor nasıl 1.63 olur..tas catlasa 1.60 mış..hahayttt
spora başlamıştım hoca sen 1.59 sun değilmi? dedi..evet dedim:)bir mezura durumu var evet:)