- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Bana da 170 degilsin ama 68 varsindir diyorlar ama esim olctu 163 ciktim.![]()
Aboovv

Desinler cok mu onemli...banada diiyolar boyumu soyleyince kimisi daha uzunsun diyor kimisi daha kisasasin..kisksncliklarindan abuk sabuk konusur insanlar
Kıskançlık mı bilmiyorum işte
İnsanları bu kadar önemsememek lazım. İki kilo alırsın çok kilo almışsın derler, iki kilo verirsin çok kilo vermişsin, yüzün çökmüş derler, yaşını söylersin kimisi hiç göstermiyorsun kimisi ben sizi daha büyük zannetmiştim der. Ağzı olan konuşur, yorumlar, başka işleri güçleri yok çünkü. =) Ortada bilimsel ölçülere dayanan bir gerçek var, boyunuz 1.64. Eee o zaman?
Öylede ama işte

kim dedi
kaç kişi dedi
bir kişi dediyse salla gıcık etmek için demiştir![]()
1 kişi dedi sonra ben başkalarına sordum evet sanki ya dediler

herkes kendine baksın ya kısa olsan nolcak uzun olsan nolcak sağlıklı ol yeter benim boyda 158 ve topuklu ile yürüyemiyorum.
Çok şükür sağlığım yerinde ya :)
valla kuzum kiloluyken gayet boyum uzun görünüyordu.
şimdi zayıfladım 62 oldum normalde 164 boyum vardır ama beni gören herkes aaaa lunatic boyun kısalmış diyor.
demekki boyunda kiloyla alakası var :)
Ama bakın balıkete yakınsın denildi ama hala durum buysa ben napıcam

Belli ki art niyetli insanlarmış o yüzddn hiç takma kafana. Boyu gösteren en önemli faktör bacak-gövde oranı bence. Aynı boydaki ika kadından bacak boyu daha uzun olan daha uzun gözükür her zaman. Oranını tam olarak bilemesem de gövdenin bacağa göre daha kısa olması gerek. Eğer gövde- bacak boyun birbirine yakınsa kısa görünüyor olabilirsin. Tabi bu kimseyi ilgilendirmez o da ayrı mesele :)
İlgilendirmez ama moral bozuluyor :)
Belki dik durmuyorsunuzdur.
Duruyorum ama

Millette ne goz varmis mezura mubarek.4 cm kesmis gozleriyle :)
Evet ya
Ha 1,60 cm ha 1,64 bence çok bir fark yok kendinize dert edeceğiniz kadar kafanıza takmayın![]()
Kardeşimdende kısa duruyorum o yüzdende kafama taktım aslında
Eccik topuklu giy sende![]()
Olarr

benim boyum 1.63 hamile olmadan önce daha uzun görünüyodum, var şimdi 10 kilo fazlam tıfıl gibi hissediyorum kendimi pufff![]()
Bebişten sonra verirsiniz inşALLAH ya :)
bence kıskandıkları ıcın boyle
ben 1.71 boyundayım benı 1.65 zannedenler var hayır bırde ben iğne iplik gibiyim ama takmıyorm hiçte takılmadım.
bunu soyleyenler bende kısa olanlar aramızdakı farkı 5 cm tutmak ısteyenler galıba![]()
Sizinki daha ironiymiş

Milletin gözü cetvel mi? 4 cm i nasıl hesaplayabiliyorlar.
Tabii onlar oxfordçular