1,64

Omuzlarım normal..
Bacak boyum 90 falan

Aynılarını yazmışız okumadan yazdım keşke okusaydım yazılmışı varmış

Hazırı vardı

Ben de oldugumdan minyon gosteriyorum. Senden 2 cm kisayim. Ama vucudum minyon benim. Genis vucutlu ve iri kemikli misin? Degilsen kisa gosterirsin. :)
Ben mesela zayifladikca daha da kisa gosteriyorum. :)

Değilim ya kemiklerim çok kalın değil..
Hatta el bileğim minicik..
Benden 5 yaş küçük kardeşimin benden daha kalın bileği ama benden daha uzun gösteriyor :)

esimden 8 cm kisayim. esimin akrabalari gelin oglandan uzun diye laf cikarmislar
bir arkadasimla da ayni boydayiz hep onu benden uzun sanirlar. yapiyla alakali galiba

esimden 8 cm kisayim. esimin akrabalari gelin oglandan uzun diye laf cikarmislar
bir arkadasimla da ayni boydayiz hep onu benden uzun sanirlar. yapiyla alakali galiba

Galiba öyle ama iyi mi kötü mü anlam veremedim bu duruma :)

Değilim ya kemiklerim çok kalın değil..
Hatta el bileğim minicik..
Benden 5 yaş küçük kardeşimin benden daha kalın bileği ama benden daha uzun gösteriyor :)
Ha iste kalin kemikliler iri gosterirler, ince kemikliler minyon. :)
(Niye seni kisa gosterdigine iknaya calisiyoru inan ki ben de bilmiyorum. )

Zaten daha uzun görmezler hiç, hep daha kısa görürler... boyum 1.64 dediğinde kimse demez ki 1.68 duruyorsun.. bir hasetlik var kadınlar arasında illaki..

Zaten daha uzun görmezler hiç, hep daha kısa görürler... boyum 1.64 dediğinde kimse demez ki 1.68 duruyorsun.. bir hasetlik var kadınlar arasında illaki..

Hasetlik mi bilmiyorum ama uyuz oldum artık..
Ben 1,90 gösteriyorum hıhhh Miranda kerr yanımda halt yesinn nn (çarpılıcam şimdi )

Ahahaa
Ben hep tam tersini duydum ama
Yok yok gercekten bak kalin kemikliler daha iri gosterir hep.
Tecrübeyle sabit.
Mesela Audrey Hepburn'den hep minyon diye bahsedilir.
Kadinin boyu 1.70. Ki o zamanın standartlarinda cok uzun bir boy bir kadın için.
Ama kadının vücudu cok narin, çok ince kemikli, surati kaşık kadar, tüm vücudu dar. O yüzden cok minyon gösteriyor. :)

Hasetlik mi bilmiyorum ama uyuz oldum artık..
Ben 1,90 gösteriyorum hıhhh Miranda kerr yanımda halt yesinn nn (çarpılıcam şimdi )

Boy uzatmak kolay... giydin mi 15 cm bitti gitti... kolaysa uzunlar boylarını kısaltsınlar da görelim

Anladım :)
Ben ama ondan daha şişkoyum yani ama yinede minyonmuşumm

Anladım :)
Ben ama ondan daha şişkoyum yani ama yinede minyonmuşumm
Amaaan boş ver. Bunu diyen yaşıtların mı? Yaşın kaç bilmiyorum ama özellikle gençsen asla ve asla kendi yaşıtlarının laflarına inanma. Özellikle ergenlikte herkes herkese bir kulp bulur. Senin burnun büyük, senin boyun kısa, senin basenin geniş, senin yüzünde sivilce var. O yaşlarda halinden memnun olan tek bir ergen bulamazsın. Herkes dış görünüşünde bir şeyden rahatsızdır. :)

Allah'ım Ya Rabbim yawww bu insanları hiç anlayamıyorum. Bu kilo mu kiii karşıdan bakılınca 4 cm farkedilebilsinnn kilo belki bir şekilde tahmin edilebilir de boyda sadece 4 cm nasıl fatkedilebilirrr kiii haaahhh haaa haaa. İlahiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…