1,64

milena' cığım aynen katılıyorum.

Ben aynı anda hem o buttan hem Jennifer' ın kinden hemde Beyonce' nin kinden taşıyorum.

Dünya starı gibi kadınım valla ...

Yoksa kilo vermekte ne var ?

Popo büyüklüğü bir ülke gerçeğidir. Benimkinden iki tane çıkar. Yeni doğum yaptım zaten sinirim bozuk ...
allh sağlıkla büyütmenizi basib etsin..6 ay geçsin vermeye başlarsın yavaş yavaş..

Aynen..
Biz bi bizi beğenmiyoruz zaten..
Ne kadınlarımız nede erkeklerimiz
Özellikle erkekler için Türk olunca ıyyy tipe la oluyolar ama mecbur bize kalıyolar yine bizde ıyy desek ya
Ya millet olarak fiziksel gorunus konusunda gereksiz bir asagilik kompleksimiz var. Zannediyoruz ki tum Amerikali kadinlar Angelina Jolie, tum Avustralyalilar Miranda Kerr'e benziyor. Selülitin Turk kadınlarına has oldugunu sananlar var ya

Kızlar boyla ilgili bişey sorucam..
1,64 boyum var fakat gören herkes 1,60 duruyorsun hiç 64 gibi değilsin diyorlar
52-54 arasıda kilom..
Hadi çok bi kilom olsa tamam derimde bu neden olabilir?
4 cm ya allah iyiliğini versin. mezuramı var ellerinde sanki. Bu arada vücut boy orantısına göre kişi uzun yada kısa görünebilir

Ya millet olarak fiziksel gorunus konusunda gereksiz bir asagilik kompleksimiz var. Zannediyoruz ki tum Amerikali kadinlar Angelina Jolie, tum Avustralyalilar Miranda Kerr'e benziyor. Selülitin Turk kadınlarına has oldugunu sananlar var ya
Buda kızların gazını pembe zanneden erkek tipinin kadın formu oluyor sanırım, ne zeki insanlar var ...

Kuzenimle boyumuz ayni cm oynamaz bacak boyu filanda benden uzun degil ama ben baya inceyim o kilolu oldugundan daha buyuk hemde daha uzun gorunuyor beni kisa saniyorlar :)

Buda kızların gazını pembe zanneden erkek tipinin kadın formu oluyor sanırım, ne zeki insanlar var ...
Oyle gercekten yaa. Bir de Turk kadinlari bir hemcinsleri tayt giydiginde bile, kadinin 1 2 kilo fazlasi olsun yerden yere vururlar o kadini. Forumlarda, Twitter'da, Facebook'ta en basta kadinlar asagiliyorlar Turk kadinlarini. Ama isin komigi ecnebiler bizden beter. 44 beden kadinlar selulitlerine aldirmadan super mini sort giyerler. Boyle popolarinin her iki lobunu da gorebilirsin. Selulitler falan ortada.
Ozguven baska bir sey.

Onu tam anlamam ama dikkat ettigin bacak boyu uzun ve bacaklari zayif olanlar sanki daha uzun gorunuyor

Dikkat edicem bende :)

Aynen onlar var

4 cm ya allah iyiliğini versin. mezuramı var ellerinde sanki. Bu arada vücut boy orantısına göre kişi uzun yada kısa görünebilir

Hepsini bakıcam ya :)

Kuzenimle boyumuz ayni cm oynamaz bacak boyu filanda benden uzun degil ama ben baya inceyim o kilolu oldugundan daha buyuk hemde daha uzun gorunuyor beni kisa saniyorlar :)

Demek ki kemik kalınlığı cidden etken..

Tek derdin bu olsun :)

İnşALLAH :) :)

Zaten daha uzun görmezler hiç, hep daha kısa görürler... boyum 1.64 dediğinde kimse demez ki 1.68 duruyorsun.. bir hasetlik var kadınlar arasında illaki..

Ben 162yim daha uzun gösteriyorsun derler, 165 gibi.
Ama haset olan tipler de çıkabiliyor tabi : )

Bir şekilde anlaşılıyor bence fazla incelemek gerekmiyor her zaman
Yapıyla alakalı ama vücuduna uygun giyinmemek de etkileyebilir mesela..

Bacak boyu kısa ya da bacakları kalın olanlar daha kısa duruyolar.

Kendimi incalemeye aldım neremdem dolayı kısa sanıyolar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…