Amaaan boş ver. Bunu diyen yaşıtların mı? Yaşın kaç bilmiyorum ama özellikle gençsen asla ve asla kendi yaşıtlarının laflarına inanma. Özellikle ergenlikte herkes herkese bir kulp bulur. Senin burnun büyük, senin boyun kısa, senin basenin geniş, senin yüzünde sivilce var. O yaşlarda halinden memnun olan tek bir ergen bulamazsın. Herkes dış görünüşünde bir şeyden rahatsızdır. :)
Allah'ım Ya Rabbim yawww bu insanları hiç anlayamıyorum. Bu kilo mu kiii karşıdan bakılınca 4 cm farkedilebilsinnn kilo belki bir şekilde tahmin edilebilir de boyda sadece 4 cm nasıl fatkedilebilirrr kiii haaahhh haaa haaa. İlahiii...
Bacak uzunluğun kısaysa öyle görünüyor olabilirsin
Santimlere karşı ne kadar duyarları gözleri varmış çevrenizdekilerin, mezuralara tepki olarak doğmuşlar maşallahKızlar boyla ilgili bişey sorucam..
1,64 boyum var fakat gören herkes 1,60 duruyorsun hiç 64 gibi değilsin diyorlar
52-54 arasıda kilom..
Hadi çok bi kilom olsa tamam derimde bu neden olabilir?
4 santimi nasıl farkediyorlar göz değil metre mübarek
not: kilo alınca insan daha kısa gözüküyor
Santimlere karşı ne kadar duyarları gözleri varmış çevrenizdekilerin, mezuralara tepki olarak doğmuşlar maşallahKıskanıyorlar herhalde sizi, yoksa öyle dursan bile normal bir insan kimseye normalden 4 cm daha kısa durduğunu söylemez, mantıklı bir neden bulamadım Hiiç tınlamayın gülün geçin :)
Sana 160 duruyorsun diyende selvi boylu olsa bari
Sevilmeyenin sesi dangıldak, yürüyüşü zömbüldek gelirmiş ya o hesapBende tam tersiymişşş yani öyle diyolar
Konu açılmıştı birde gözlerim içe doğruymuş
Sana kısa diyen olursa topuklu giyince en azından güzel görünüyorum1,60 boyunda oda
Bazı insanın yapısından öyle aynı boyda olup biri daha uzun biri daha kısa gözükebiliyor.
Giydiğiniz kıyafetten kaynaklanıyor olabilir,mesela üst kısım uzun bluz,düşük bel pantolon ..gibi.
Ayy kompleks yapmış haspam.1,60 boyunda oda
cidden,kızkardeşimin yan komşusu demiş aablan kilo vermiş poposu zayıflamış diyeBu durumda dost başa düşman popoya mı demek lazım? Bu akşam espri yapmasam iyi olacak sanırım...
Sevilmeyenin sesi dangıldak, yürüyüşü zömbüldek gelirmiş ya o hesapKoşarak uzaklaşın çevrenizden yeni arkadaşlar edinin bence onlardan size hayır gelmez :)
Sana kısa diyen olursa topuklu giyince en azından güzel görünüyorum
zürafa gibi durmuyorum dersin
Ayy kompleks yapmış haspam.
cidden,kızkardeşimin yan komşusu demiş aablan kilo vermiş poposu zayıflamış diye
Bacak boyun kisadirKızlar boyla ilgili bişey sorucam..
1,64 boyum var fakat gören herkes 1,60 duruyorsun hiç 64 gibi değilsin diyorlar
52-54 arasıda kilom..
Hadi çok bi kilom olsa tamam derimde bu neden olabilir?
164le 160in farkini nasil anliyolar yav. Bu arada git olctur tekrar icin rahat etsin. Hafif topuklu giy bacagi uzun gosterir :)
cidden,kızkardeşimin yan komşusu demiş aablan kilo vermiş poposu zayıflamış diye
Ya bu popo konusu ne kadar ikiyüzlüce.Popo büyüklüğü bir ülke gerçeğidir. Benimkinden iki tane çıkar. Yeni doğum yaptım zaten sinirim bozuk...
Ya bu popo konusu ne kadar ikiyüzlüce.
Latinlerde büyük olunca Brazillian Butt oluyor, Jennifer Lopez'e herkes hayran, zencilerde olunca herkes yine bayiliyor. Bakiniz Beyonce. Türk kadinlarinda olunca ''Koca g.tlü Türk kızları'' oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?