1,64

19 yaşındayım diyende 21 yaş civarı kızlar :)

Bacak uzunluğun kısaysa öyle görünüyor olabilirsin

90 cm bacak boyum..
Erkek arkadaşım kısa senin bacakların ya demişti ama bilmiyorum

Kızlar boyla ilgili bişey sorucam..
1,64 boyum var fakat gören herkes 1,60 duruyorsun hiç 64 gibi değilsin diyorlar
52-54 arasıda kilom..
Hadi çok bi kilom olsa tamam derimde bu neden olabilir?
Santimlere karşı ne kadar duyarları gözleri varmış çevrenizdekilerin, mezuralara tepki olarak doğmuşlar maşallah Kıskanıyorlar herhalde sizi, yoksa öyle dursan bile normal bir insan kimseye normalden 4 cm daha kısa durduğunu söylemez, mantıklı bir neden bulamadım Hiiç tınlamayın gülün geçin :)

4 santimi nasıl farkediyorlar göz değil metre mübarek
not: kilo alınca insan daha kısa gözüküyor

Bende tam tersiymişşş yani öyle diyolar

Konu açılmıştı birde gözlerim içe doğruymuş

Bazı insanın yapısından öyle aynı boyda olup biri daha uzun biri daha kısa gözükebiliyor.

Giydiğiniz kıyafetten kaynaklanıyor olabilir,mesela üst kısım uzun bluz,düşük bel pantolon ..gibi.

Bende tam tersiymişşş yani öyle diyolar

Konu açılmıştı birde gözlerim içe doğruymuş
Sevilmeyenin sesi dangıldak, yürüyüşü zömbüldek gelirmiş ya o hesap Koşarak uzaklaşın çevrenizden yeni arkadaşlar edinin bence onlardan size hayır gelmez :)

164le 160in farkini nasil anliyolar yav. Bu arada git olctur tekrar icin rahat etsin. Hafif topuklu giy bacagi uzun gosterir :)

Sevilmeyenin sesi dangıldak, yürüyüşü zömbüldek gelirmiş ya o hesap Koşarak uzaklaşın çevrenizden yeni arkadaşlar edinin bence onlardan size hayır gelmez :)

Ama ama gözlerimide kötü olarak yormadı diğer herşeyimide çok beğenir..
Zaten göz olayını diyenler boy olayını diyen farklı kişiler

Sana kısa diyen olursa topuklu giyince en azından güzel görünüyorum
zürafa gibi durmuyorum dersin

İyi mantık

Ayy kompleks yapmış haspam.

Bilemem artık :)

cidden,kızkardeşimin yan komşusu demiş aablan kilo vermiş poposu zayıflamış diye

Kızlar boyla ilgili bişey sorucam..
1,64 boyum var fakat gören herkes 1,60 duruyorsun hiç 64 gibi değilsin diyorlar
52-54 arasıda kilom..
Hadi çok bi kilom olsa tamam derimde bu neden olabilir?
Bacak boyun kisadir

Popo büyüklüğü bir ülke gerçeğidir. Benimkinden iki tane çıkar. Yeni doğum yaptım zaten sinirim bozuk ...
Ya bu popo konusu ne kadar ikiyüzlüce.
Latinlerde büyük olunca Brazillian Butt oluyor, Jennifer Lopez'e herkes hayran, zencilerde olunca herkes yine bayiliyor. Bakiniz Beyonce. Türk kadinlarinda olunca ''Koca g.tlü Türk kızları'' oluyor.

Aynen..
Biz bi bizi beğenmiyoruz zaten..
Ne kadınlarımız nede erkeklerimiz
Özellikle erkekler için Türk olunca ıyyy tipe la oluyolar ama mecbur bize kalıyolar yine bizde ıyy desek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…