1 agustos 2017 benim miladim benle olmak isteyen hanımlar buyrunnnn

Bedoroma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
22
13
3
37
Selam arkadaşlar
Hiçbir zaman zayıf olamadım evlenirken bile 65 kiloydum ama şimdiye göre inceciktim incecik
Su an 93.3 le başladım inşallah giderek vereceğim 1 ağustos ta başladım ve hergun buraya yazacağım
Su an.acliktan midem gurulduyo ama sirkelisuyumu icip yatacagim
Sizler de bana destek olun.lutfen beraber olacak olan varsa çok daha iyi olur bir diyet arkadaşı
Bir kızın var 4 yaşında ve artık 2. Istiyorum su an hamile kalsam.bile rejime devam sağlıklı tercihlerle

Son düzenleme:
1 ağustos
Sabah
Eti form mukavva gibi olandan
Ve iki kibrit kutusu peynir
Ara yeşil çay
Hurma
Öğlen 1 paket yükseldi bisküvi ve nescafe (kabul ediyorum kötü bi tercih zamanla bırakacağım inşaallah )
Akşam şehriye corbasi yeşil fasulye cacik
Spor 35dk eliptik

Son düzenleme:
2 ağustos
Eti form 2 haşlanmış yumurta domates salatalık
Ara 1 dondurma
Öğlen yeşil fasulye 2 dilim tam tahulli ekmek domates biber
Ara yeşil çay
Akşam 1 kepce yogurt corbasi etli patlıcan yemeği salata
Aksam ara1 avuc çekirdek
Spor 35 dk eliptik

3 ağustos pers
Sabah eti form peynir domates salatalik
Ara nescafe 2 adet bskvi
Öğlen patlıcan yemeği 2 dlm t t ekmek
Ara şifalı ayran
Akşam.3 mucver az yağlı .salata
1 avuç çekirdek
Spor
15 dk eliptik (az oldu)

Arkadaşlar biliyorum hatam cooookkk ama terkedecegim hepsini bu hafta benim alışma haftam olsun sonra fulll dikkat
Kendime göre şöyle bi strateji geliştirdim önceden sabah çoook yer ogleni gecistirir akşama yuklenirdim ama şimdi sabah az öğlen doyum akşam az ve hergun eliptik bisiklet yapcam
Ve egzersiz hareketleri ve boolll su zaten çok severim su ve yeşil çay kilolu olsamda vazgeçilmezim

Merhaba. Yazdıklarını okudum. Ben başka bi gruptayım ama ara ara gelirim sana :))) inşallah veerirsin kilolarını. Beslenme alışkanlığım benimki de senle aynıydı. Ve çok hareketsiz bi yaşam tarzım vardı. Simdi ise 3 ana 3 ara öğün yapmaya çalışıyorum ve zorlanıyorum. Spor da yapmaya çalışıyorum evde leslie bi kaç hareket. Sağlıklı hoca diye aratırsan bi çok videosu var internette onu da takip ediyorum. Sağlık sorunun var mı. Ben de bebek istiyorum. Pco ve inisülin direncim var diyetisyen eşliğinde ve ilaçla kırmaya çalışıyoruz. 13 kilo versem her şey rayına oturcak fazlasıyla. Allah yardımcımız olsun.

merhaba bende diyetteyim sabahları bir dilim ekmekle salatalık domates peynir zeytin ara öğünlerde eti form kraker öğle sebze haşlaması ve yoğurt akşamda salata yiyorum bir dilim ekmekle ve bir haftada üç kilo verdim

Çok iyi yapmışsın ve bi haftada büyük başarı tebrik ederim Allah bana da irade versin inşaallah
Başarılar dilerim

Amin amin
En.yakin zamanda kilolarını verip ve birine kavuştursun inşaallah
Bende çok hareketsizlik çok ekmek yemem ama kilolu olma sebebim abur cubur ve hareket azlığı inşaallah aşarız gel yaz arada motive olurum

Merhaba arkadaşlar dün yazamadim
Dün
Sabah yumurta eti form salatalık domates peynir zeytin
Ara buzlu nescafe
Öğlen 4 mucver 1 kase yogurt çorba
Ara hurma nescafe
Akşam 6 kaşık pilav 6 kaşık et kavurma (yemek kasigiyla)
Ara 2dlm karpuz
1avuc çekirdek
Spor 15 dk eliptik

Bugün
Sabah et form düdüklü yumurta domates zeytin
Ara 2gofret küçük
Öğlen 1 dlm borek 2tane yaprak sarma
Misafirlikteyim onun için böyle oldu
Ara maden suyu
Akşam 1 kepce şehri ye corba 6 kaşık pilav 6 kaşık patlıcan yemeği
Ara yarım 2dlm cheesecake
Evde değilim eliptik yapamam yatmadan squat yapma planim var

Biliyorum çok iyi değil ama eskiden olsa bunlara ek ekmek yerdim yada misafirlikte daha fazla bu dikkatli halim daha iyi olacağım
Çok su içeceğim

Hayırlı akşamlar kızlar
8.3o bi çaybardağı süt biraz tarçın ( tatlı isteğimi müthiş kesiyor) artık tarçınsız süt içmem.
14.00 4 ykaşık yoğurt (tarçın zerdeçal zencefil) koydum
2 dilim ekmek bi parça dereotlu tulum peyniri bi lokma beyaz peynir
3 siyah zeytin domates biber az şekerli çay ( bi anda bırakamadım şekeri, çayı zaten sadece kahvaltıda içiyorum)
17.30 6 badem 6 beyaZ leblebi
Yarım saat sonra yeşil çay
20.30 3 köfte ,yağsız kızarttım ( fırına da verebilirdim şimdi aklıma geldi)
1 kase cacık
Domates salatalık biber soğan söğüş
2 3 dilim kepekli ekmek
( meyveyle pek aram yok ama ona da alıştırcam kendimi)
22 .30 gibi yeşil çay
Belki bi meyve yerim ya da tarçınlı süt

Selam canım. Sen de inisülin direnci var mıydı. Ya tatlıyla aran baya iyi gibi. Cheesecake gofret :)))) bugünlük yemişsin ama istersen tarçınlı süt dene bi sabah uyanınca bir De yatarken. Ben de düşkünüm tatlı ya. Bu süt tarçn olayı pek aratmıyo bana tatlı çikolata. Denersen dönüş yap bana.

Ah canım hemde aşırı derece düşkünlük var tatlıya kilo sebebim büyük oranda bu. Bi ara denedim ramazanda gerçekten iyi olmuştu. Tamam denicem coook sağ ol tavsiyen icin

Çok iyi

Sirkeyi gece yatmadan mi iciyorsunuz ve nasil iciliyor olcu nedir ve elma mi uzum sirkesi mi
Sirkeyi annem yapıyo elma sirkesi bazen gece yatmadan bazen sabah kalkınca içiyorum
Kilo veremesemde sirke yeşil çay yürüyüş ve su hep hayatımda ön plandadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…