Çok iyi yapmışsın ve bi haftada büyük başarı tebrik ederim Allah bana da irade versin inşaallahmerhaba bende diyetteyim sabahları bir dilim ekmekle salatalık domates peynir zeytin ara öğünlerde eti form kraker öğle sebze haşlaması ve yoğurt akşamda salata yiyorum bir dilim ekmekle ve bir haftada üç kilo verdim
Amin aminMerhaba. Yazdıklarını okudum. Ben başka bi gruptayım ama ara ara gelirim sana :))) inşallah veerirsin kilolarını. Beslenme alışkanlığım benimki de senle aynıydı. Ve çok hareketsiz bi yaşam tarzım vardı. Simdi ise 3 ana 3 ara öğün yapmaya çalışıyorum ve zorlanıyorum. Spor da yapmaya çalışıyorum evde leslie bi kaç hareket. Sağlıklı hoca diye aratırsan bi çok videosu var internette onu da takip ediyorum. Sağlık sorunun var mı. Ben de bebek istiyorum. Pco ve inisülin direncim var diyetisyen eşliğinde ve ilaçla kırmaya çalışıyoruz. 13 kilo versem her şey rayına oturcak fazlasıyla. Allah yardımcımız olsun.
Ah canım hemde aşırı derece düşkünlük var tatlıya kilo sebebim büyük oranda bu. Bi ara denedim ramazanda gerçekten iyi olmuştu. Tamam denicem coook sağ ol tavsiyen icinSelam canım. Sen de inisülin direnci var mıydı. Ya tatlıyla aran baya iyi gibi. Cheesecake gofret :)))) bugünlük yemişsin ama istersen tarçınlı süt dene bi sabah uyanınca bir De yatarken. Ben de düşkünüm tatlı ya. Bu süt tarçn olayı pek aratmıyo bana tatlı çikolata. Denersen dönüş yap bana.
Çok iyiHayırlı akşamlar kızlar
8.3o bi çaybardağı süt biraz tarçın ( tatlı isteğimi müthiş kesiyor) artık tarçınsız süt içmem.
14.00 4 ykaşık yoğurt (tarçın zerdeçal zencefil) koydum
2 dilim ekmek bi parça dereotlu tulum peyniri bi lokma beyaz peynir
3 siyah zeytin domates biber az şekerli çay ( bi anda bırakamadım şekeri, çayı zaten sadece kahvaltıda içiyorum)
17.30 6 badem 6 beyaZ leblebi
Yarım saat sonra yeşil çay
20.30 3 köfte ,yağsız kızarttım ( fırına da verebilirdim şimdi aklıma geldi)
1 kase cacık
Domates salatalık biber soğan söğüş
2 3 dilim kepekli ekmek
( meyveyle pek aram yok ama ona da alıştırcam kendimi)
22 .30 gibi yeşil çay
Belki bi meyve yerim ya da tarçınlı süt
Sirkeyi annem yapıyo elma sirkesi bazen gece yatmadan bazen sabah kalkınca içiyorumSirkeyi gece yatmadan mi iciyorsunuz ve nasil iciliyor olcu nedir ve elma mi uzum sirkesi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?