Selam canım diyetin de günlüğün de hayırlı olsun. Günlük açman burda yediklerini yazman çok iyi bence başarmanın yarısı böyle kafaya koymak.Sirkeyi annem yapıyo elma sirkesi bazen gece yatmadan bazen sabah kalkınca içiyorum
Kilo veremesemde sirke yeşil çay yürüyüş ve su hep hayatımda ön plandadir
Hayır canım aslaSelam canım diyetin de günlüğün de hayırlı olsun. Günlük açman burda yediklerini yazman çok iyi bence başarmanın yarısı böyle kafaya koymak.
Menülerini okudum ama bence eskidrn yaptığın gibi kahvaltıda daha çok yersen daha iyi yaparsın. 1 haşlanmış yumurta veya omlet mesela maydanozlu, biraz peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği öneririm mesela, gene yanında domates salatalık olabilir. Ama kahvaltıda ekmek yerine etiform güzel değil neden dersen birgün bundan bıkacaksın ve ekmeği özleyeceksindir. Öğlen yemeğinde de sebze vs yenebilir yanında yoğurtla mesela. Asıl akşamı geçiştirmek kilo verdiriyor çünkü akşamı yakamıyoruz ama kahvaltı aşırı reçelli hamurişli olmadıkça yakılıyor gün içinde.
Akşam hafif bir salata yoğurt olabilir. Ben akşam ve öğlen ekmek yemiyorum mesela ekmek hakkımı kahvaltıda kullanıyorum.
Tatlıyı seviyorsun, meyve, günkurusu filan yesen ama miktarı az tutarak tabi, hani yediğin çizkekten daha sağlıklı yağı daha az olur.
Bol su içmeni tavsiye ederim.
Bunlar benim sana nacizane önerilerim sakın ola ki ukalalık gibi algılama, gezinirken görüp okudum, yardımcı olmak istedim, ben de rejimdeyim.
Canım şöyle büyük bi bardağa iki parmak kadar koyuyorum ama bu ev sirkesi rahat içiliyor hazır sirke iki yemek kaşığı yeterki olurAslinda demek istedigim olcu nedir kasikla mi iciyorsunuz yoksa suyami karistiyorsunuz gibi
Canım benim. Ben de kilo verme serüvenime nisan ayında başlamıştım, 4 ay oldu. Son kiloları da verirsem inşallah artık korumaya geçmek istiyorum. Bayağa kilo almıştım, 90.9 kiloyla başlamıştım. 13.takımdayım istersen oraya da gelebilirsin bana büyük motivasyon oldu kızlar vallaha yardımcı oldular hep.Hayır canım asla
Allah razı olsun uzun uzun yazmışsn bide.
Dediklerin çok doğru kötü alışkanlıklarımi değiştireceğim bu iyi halim eski halimi bi bilsen ahh...
Eti form yeme sebebim vücudu az yemeğe alıştırmak dediğin gibi 2dlm t.bugday daha sağlıklı ona geç iş yapacağım sağol tavsiyelerin için arada yaz yine çok memnun oldum
Regl oldum kızlar aslında artık hamilelik ıstiyorum lakin olmuyor...
Ekime kadar 10 kilo rahat rahat verirsin canım. Spor da yaparsan daha çok bile gider 2 ay var.Merhaba canim sayfan hayirli olsun..Bende sana katilmak isterim. 31 temmuzda basladim bende 84.6 ile suan 82.6 yim insallah ekime kadar bi 10 kilo verebilirim. Sabah peynir,haslanmis yunurta ve 1 dilim kepekli ekmek yiyorum ara ogunde 1 kayısı ve 1 yesil elma ogle yemeginde sebze haslamasi veya zeytinyagli ara ogunde meyan serbeti iciyorum aksamda artik hangi yemegi yapmissam onu yiyorum sonra belki bi dondurma yiyebilirim cok hareket halinde degilim insallah spor yapmaya baslayabirim. Basarilar hepimize Hayırlısıyla bebeginde olur canim insallah cok dert etme sabırlı ol
Ekime kadar 10 kilo rahat rahat verirsin canım. Spor da yaparsan daha çok bile gider 2 ay var.
Inşaallah beraber veririz 80 li kiloları görmek çok istiyorumMerhaba canim sayfan hayirli olsun..Bende sana katilmak isterim. 31 temmuzda basladim bende 84.6 ile suan 82.6 yim insallah ekime kadar bi 10 kilo verebilirim. Sabah peynir,haslanmis yunurta ve 1 dilim kepekli ekmek yiyorum ara ogunde 1 kayısı ve 1 yesil elma ogle yemeginde sebze haslamasi veya zeytinyagli ara ogunde meyan serbeti iciyorum aksamda artik hangi yemegi yapmissam onu yiyorum sonra belki bi dondurma yiyebilirim cok hareket halinde degilim insallah spor yapmaya baslayabirim. Basarilar hepimize Hayırlısıyla bebeginde olur canim insallah cok dert etme sabırlı ol
Şimdilik sağlık yönünden bi sıkıntım yok yani belki bu sıkıntılar bende de var ama doktora gitmedim bilmiyorum kızıma çok kolay hamile kalmıştım neyse inşaallah olur onu çok dert etmiyorum . 6 ey oluyo babami kaybettim anı şekilde oda kilo almama sebeb oldu...Canım benim. Ben de kilo verme serüvenime nisan ayında başlamıştım, 4 ay oldu. Son kiloları da verirsem inşallah artık korumaya geçmek istiyorum. Bayağa kilo almıştım, 90.9 kiloyla başlamıştım. 13.takımdayım istersen oraya da gelebilirsin bana büyük motivasyon oldu kızlar vallaha yardımcı oldular hep.
Ben de çok iştahlı biriyim çok yerdim eskiden, basen kaçamak günlerim oluyor hemen kilo alıyorum ama...Kilo verince hamilelik sorunu da çözülecektir, bende pcos ve insülin direnci var, aynı sıkıntıları yaşadım seninle. Şimdi maşallah 17 aylık bir kızım var Allah bağışlarsa. Allah sana da nasip edecektir inşallah.
Insallah canim ben hep buralardayim artik bu kilolar gidene kadarInşaallah beraber veririz 80 li kiloları görmek çok istiyorum
Beslenme düzenin güzel sporda katmalisin daha hızlı gider yine yaz inşaallah görüşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?