1 agustos 2017 benim miladim benle olmak isteyen hanımlar buyrunnnn

Sirkeyi annem yapıyo elma sirkesi bazen gece yatmadan bazen sabah kalkınca içiyorum
Kilo veremesemde sirke yeşil çay yürüyüş ve su hep hayatımda ön plandadir
Selam canım diyetin de günlüğün de hayırlı olsun. Günlük açman burda yediklerini yazman çok iyi bence başarmanın yarısı böyle kafaya koymak.
Menülerini okudum ama bence eskidrn yaptığın gibi kahvaltıda daha çok yersen daha iyi yaparsın. 1 haşlanmış yumurta veya omlet mesela maydanozlu, biraz peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği öneririm mesela, gene yanında domates salatalık olabilir. Ama kahvaltıda ekmek yerine etiform güzel değil neden dersen birgün bundan bıkacaksın ve ekmeği özleyeceksindir. Öğlen yemeğinde de sebze vs yenebilir yanında yoğurtla mesela. Asıl akşamı geçiştirmek kilo verdiriyor çünkü akşamı yakamıyoruz ama kahvaltı aşırı reçelli hamurişli olmadıkça yakılıyor gün içinde.
Akşam hafif bir salata yoğurt olabilir. Ben akşam ve öğlen ekmek yemiyorum mesela ekmek hakkımı kahvaltıda kullanıyorum.
Tatlıyı seviyorsun, meyve, günkurusu filan yesen ama miktarı az tutarak tabi, hani yediğin çizkekten daha sağlıklı yağı daha az olur.
Bol su içmeni tavsiye ederim.
Bunlar benim sana nacizane önerilerim sakın ola ki ukalalık gibi algılama, gezinirken görüp okudum, yardımcı olmak istedim, ben de rejimdeyim.

Hayır canım asla
Allah razı olsun uzun uzun yazmışsn bide.
Dediklerin çok doğru kötü alışkanlıklarımi değiştireceğim bu iyi halim eski halimi bi bilsen ahh...
Eti form yeme sebebim vücudu az yemeğe alıştırmak dediğin gibi 2dlm t.bugday daha sağlıklı ona geç iş yapacağım sağol tavsiyelerin için arada yaz yine çok memnun oldum

Aslinda demek istedigim olcu nedir kasikla mi iciyorsunuz yoksa suyami karistiyorsunuz gibi
Canım şöyle büyük bi bardağa iki parmak kadar koyuyorum ama bu ev sirkesi rahat içiliyor hazır sirke iki yemek kaşığı yeterki olur
Senin günlügün var mi

Selam canlar
Bugün ki menum
Sabah Eti form domates zeytin peynir bi kaç patates ve yumurta
Ara kahve ve iki bskvi
Öğlen yok
Akşam 2 parça pide domates ve çay
Ara karpuz
Yeşil çay
Spor 1 saat yürüyüş

Merhaba canim sayfan hayirli olsun..Bende sana katilmak isterim. 31 temmuzda basladim bende 84.6 ile suan 82.6 yim insallah ekime kadar bi 10 kilo verebilirim. Sabah peynir,haslanmis yunurta ve 1 dilim kepekli ekmek yiyorum ara ogunde 1 kayısı ve 1 yesil elma ogle yemeginde sebze haslamasi veya zeytinyagli ara ogunde meyan serbeti iciyorum aksamda artik hangi yemegi yapmissam onu yiyorum sonra belki bi dondurma yiyebilirim cok hareket halinde degilim insallah spor yapmaya baslayabirim. Basarilar hepimize Hayırlısıyla bebeginde olur canim insallah cok dert etme sabırlı ol

Canım benim. Ben de kilo verme serüvenime nisan ayında başlamıştım, 4 ay oldu. Son kiloları da verirsem inşallah artık korumaya geçmek istiyorum. Bayağa kilo almıştım, 90.9 kiloyla başlamıştım. 13.takımdayım istersen oraya da gelebilirsin bana büyük motivasyon oldu kızlar vallaha yardımcı oldular hep.
Ben de çok iştahlı biriyim çok yerdim eskiden, basen kaçamak günlerim oluyor hemen kilo alıyorum ama...Kilo verince hamilelik sorunu da çözülecektir, bende pcos ve insülin direnci var, aynı sıkıntıları yaşadım seninle. Şimdi maşallah 17 aylık bir kızım var Allah bağışlarsa. Allah sana da nasip edecektir inşallah.
Regl oldum kızlar aslında artık hamilelik ıstiyorum lakin olmuyor...

Ekime kadar 10 kilo rahat rahat verirsin canım. Spor da yaparsan daha çok bile gider 2 ay var.

Inşaallah beraber veririz 80 li kiloları görmek çok istiyorum
Beslenme düzenin güzel sporda katmalisin daha hızlı gider yine yaz inşaallah görüşelim

Şimdilik sağlık yönünden bi sıkıntım yok yani belki bu sıkıntılar bende de var ama doktora gitmedim bilmiyorum kızıma çok kolay hamile kalmıştım neyse inşaallah olur onu çok dert etmiyorum . 6 ey oluyo babami kaybettim anı şekilde oda kilo almama sebeb oldu...
Neyse çok sık giremiyorum aslinda o gruplar cok iyi ama kurallari var onlara pek uyamiyorum ama bu bile bana cok iyi geliyo benim bugun misafirim vardı insanlardan yemedim kızlar şimdi kızar bana diye
Arada yazı o bana destek olursanız çoook sevinirim

Selam kızlar sayenizde misafirim olmasına rağmen az yedim
Sabah Eti form peynir salatalık yumurta kırmızı biber domates
Ara yeşil çay
Öğlen evyapimi sucuklu yumurta domates peynir
Ara nescafe
Çay
Akşam 6 kaşık kuru fasulye 1 kaşık pilav ve bi çatal kızartma ve salata
Ara karpuz ve antep fıstık bide yalan olmasın bi kaşık yaptığım tatlidan aldim
Spor 22 dk eliptik bisiklet
Çok kötü bisey oldu eliptik bisikletim arıza verdi yarın servis den gelecekler
Hepinize hayırlı geceler kizlar

Selam günkü gün selam kızlar
Yatili misafirim vardı yazamadim
Çok dikkat edemedim ama ekmek pilav makarna vs yemiyorum bol şu yeşil Çay devam ama spor yok maalesef arada yürüyüş sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…