Bende perşembe günü oldum banada oluyor kasık krampları falan senin şuan nasil gidiyorMeraba arkadaşlar, ben il aşılamamı yaptırdım geçtiğimiz pazartesi günü yani şuan 6. Gündeyiz aşılamadan sonraki. Ve Protestan fitil kullanıyorum bu da etkilidir belki ama inanılmaz bir bel ağrısı ve ara ara ve ani hareketlerde adet olacak gibi hafif kramplar oluyor. Göğüs ağrısı da oluyor ara ara ama o sanırım Protestan yüzünden yan etki olarak sanırım. Aşılama tecrübesi olanlar fikirlerinizi bekliyorum.
Benim bugun 11. Gunum asılamada ilk 5 gun kasık ve bel agrisi oldu ufak ufak 6 ve 8. Gun hicbirsey hissetmedim akintı disında akintida az di gunde 2 3 defa geliyodu . 9 ve 11. Gune kadar yani bugune kadar hep adet agrisi cektim adet olacakmisim gibi hatta adetimin ilk gunu gibi agrilarim var ve en kısa saatte 2 3 defa en uzun 4 saatte bir kasılmalarim oldu adet kasılması gibi belime ve kasigima giriyodu 10 15 sn fln sürüyo ama beni iki büklüm yapiyo. Bugun daha seyrekti günde bi 7 8 kez olmustur cuma gunu kan verecegim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun en güzelindenMeraba arkadaşlar, ben il aşılamamı yaptırdım geçtiğimiz pazartesi günü yani şuan 6. Gündeyiz aşılamadan sonraki. Ve Protestan fitil kullanıyorum bu da etkilidir belki ama inanılmaz bir bel ağrısı ve ara ara ve ani hareketlerde adet olacak gibi hafif kramplar oluyor. Göğüs ağrısı da oluyor ara ara ama o sanırım Protestan yüzünden yan etki olarak sanırım. Aşılama tecrübesi olanlar fikirlerinizi bekliyorum.
Aynıyiz benimde 6. Günüm bende çok gaz var iki gündür göğüslerim yürürken bile acıyor bugün fazla değil belki iğneden dolayıdır .sol göğüs ucum bugün sızladi keşke belirti olsa hepsiMeraba arkadaşlar, ben il aşılamamı yaptırdım geçtiğimiz pazartesi günü yani şuan 6. Gündeyiz aşılamadan sonraki. Ve Protestan fitil kullanıyorum bu da etkilidir belki ama inanılmaz bir bel ağrısı ve ara ara ve ani hareketlerde adet olacak gibi hafif kramplar oluyor. Göğüs ağrısı da oluyor ara ara ama o sanırım Protestan yüzünden yan etki olarak sanırım. Aşılama tecrübesi olanlar fikirlerinizi bekliyorum.
Sonucun belli oldu muBenim bugun 11. Gunum asılamada ilk 5 gun kasık ve bel agrisi oldu ufak ufak 6 ve 8. Gun hicbirsey hissetmedim akintı disında akintida az di gunde 2 3 defa geliyodu . 9 ve 11. Gune kadar yani bugune kadar hep adet agrisi cektim adet olacakmisim gibi hatta adetimin ilk gunu gibi agrilarim var ve en kısa saatte 2 3 defa en uzun 4 saatte bir kasılmalarim oldu adet kasılması gibi belime ve kasigima giriyodu 10 15 sn fln sürüyo ama beni iki büklüm yapiyo. Bugun daha seyrekti günde bi 7 8 kez olmustur cuma gunu kan verecegim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun en güzelinden
Bende de aynı kasık krampları var ara ara sadece adet olacakmış gibiBende perşembe günü oldum banada oluyor kasık krampları falan senin şuan nasil gidiyor
Bende de adet olacakmış gibi ağrı var, Bende salı günü kan vericem, sizin sonuş ne oldu ??Benim bugun 11. Gunum asılamada ilk 5 gun kasık ve bel agrisi oldu ufak ufak 6 ve 8. Gun hicbirsey hissetmedim akintı disında akintida az di gunde 2 3 defa geliyodu . 9 ve 11. Gune kadar yani bugune kadar hep adet agrisi cektim adet olacakmisim gibi hatta adetimin ilk gunu gibi agrilarim var ve en kısa saatte 2 3 defa en uzun 4 saatte bir kasılmalarim oldu adet kasılması gibi belime ve kasigima giriyodu 10 15 sn fln sürüyo ama beni iki büklüm yapiyo. Bugun daha seyrekti günde bi 7 8 kez olmustur cuma gunu kan verecegim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun en güzelinden
Salı günü kan vericem bakalım sadece ara ara rahim katılması ve ağrı oluyorSonucun belli oldu mu
Hadi inşallah canım dua edelim birbirimizeSalı günü kan vericem bakalım sadece ara ara rahim katılması ve ağrı oluyor
Aynen inşallah hepimiz için olumlu ve hayırlısı olsun canımHadi inşallah canım dua edelim birbirimize
Bir de benim bugün durduk yere canım ayva reçeli istedi mesela çık şaşırdım normalde aklımın ucuna gelmez ama suan yazarken bile ağzım sulandıHadi inşallah canım dua edelim birbirimize
Evet bugün çok kötü oldum yaa aşırı adet agrısı çekiyorumBende de aynı kasık krampları var ara ara sadece adet olacakmış gibi
Evet bugün çok kötü oldum yaa aşırı adet agrısı çekiyorumsanki regle olmuşum gibi böyle berbat
Bende olacagım sanırım öyle hissettim bugün testte negatif çıktıBenimde belim çok ağrıyor, ve biraz önce açık renk bi akıntı geldi peçeteye ara ara kasık ağrısı oluyor. Sanırım adet oluyorum ben
NaptınızBenim bugun 11. Gunum asılamada ilk 5 gun kasık ve bel agrisi oldu ufak ufak 6 ve 8. Gun hicbirsey hissetmedim akintı disında akintida az di gunde 2 3 defa geliyodu . 9 ve 11. Gune kadar yani bugune kadar hep adet agrisi cektim adet olacakmisim gibi hatta adetimin ilk gunu gibi agrilarim var ve en kısa saatte 2 3 defa en uzun 4 saatte bir kasılmalarim oldu adet kasılması gibi belime ve kasigima giriyodu 10 15 sn fln sürüyo ama beni iki büklüm yapiyo. Bugun daha seyrekti günde bi 7 8 kez olmustur cuma gunu kan verecegim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun en güzelinden
Adet oldum malesef tekraardan geldim hastahaneye 2. Asilama icinNaptınız
Adet oldum malesef insallah sizzinki gebeliktirBende de adet olacakmış gibi ağrı var, Bende salı günü kan vericem, sizin sonuş ne oldu ??
Benimde dünden beri az az kahverengi akıntı geliyor bence regle olcagım bendeAdet oldum malesef insallah sizzinki gebeliktir
Bende dayanamadım 8. Günüm bugün test yaptım coook silik vardı iğne etkisi geçiyor ondanmi kiBenimde dünden beri az az kahverengi akıntı geliyor bence regle olcagım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?