- 18 Ekim 2021
- 320
- 148
- 33
- 31
- Konu Sahibi -HerseyGuzelOLacak-
-
Yaa çok sevindim bende gün sayıyorum artık test yapmaya.ne gibi belirtiler oldu sende2 yıl çabalama sonrası ilk asilamami oldum cnm ben. 11. Gün dayanamayıp kanda test yaptım. Negatif ümidi kestim. Pazartesi 15. Günüm sonuç öğrenme zamanı. Gittiğimde şok oldum. Hamileyim. Allah isteyen herkese versin
Göğüs ağrısı şişkinlik hafif kasıkta ağrı oldu öğrendiğim günden beri de belimde biraz ağrı var.Yaa çok sevindim bende gün sayıyorum artık test yapmaya.ne gibi belirtiler oldu sende
Benimde aynı inşallah hamileyimdir bugün 9.gunum doktorum 13 Kasım'da test yap dedi zaman gecmiyor sankiGöğüs ağrısı şişkinlik hafif kasıkta ağrı oldu öğrendiğim günden beri de belimde biraz ağrı var.
Ama senin 18 gün oluyor. Ben 15. Günü yapmıştımBenimde aynı inşallah hamileyimdir bugün 9.gunum doktorum 13 Kasım'da test yap dedi zaman gecmiyor sanki
Normalde ben 30gunde bir adet oluyorum yani bu ay 12 sinde olmam lazım oyuzden geçince yap dedi bilmiyorumkiAma senin 18 gün oluyor. Ben 15. Günü yapmıştım
15.gun adet tarihin gecmismiydi yoksa daha varmiydiAma senin 18 gün oluyor. Ben 15. Günü yapmıştım
4 gün vardı 1 inde öğrendim adetim 5 inde olucaktim.15.gun adet tarihin gecmismiydi yoksa daha varmiydi
Anladım cnm ozman bende ocesinde yapayım bi4 gün vardı 1 inde öğrendim adetim 5 inde olucaktim.
Amin inşallahSen bilirsin canım hayırlı haberlere inşallah
11 12 ve 13. Gün kahve lekelenme yaşadım az az.. 13. Gün ani kramp girmişti kasıklarıma 14. Gün test yaptım hcg 500Kizlar ben 27 Ekim'de ilk asilamami oldum bugün 5.gunum ara ara kasıklarıma kiramp giriyor göğüs uclarimda hassasiyet var .ilk aşılama da tutanlar ne gibi belirtiniz oldu yazarmisiniz ne zaman test yaptınız
Öncesinde ne gibi belirtileriniz oldu11 12 ve 13. Gün kahve lekelenme yaşadım az az.. 13. Gün ani kramp girmişti kasıklarıma 14. Gün test yaptım hcg 500
Olmadı canım hatta hamile değilim dedimÖncesinde ne gibi belirtileriniz oldu
Anladım hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğiniOlmadı canım hatta hamile değilim dedim
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallahAnladım hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini
Amin tek duam buAmin canım
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah
Canım sebepsiz infertilitede tutuyor genelde aşılama benim gördüğüm çevremde öyleAmin tek duam bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?