ben böyle degildim yasarken oldum, bu kötü kaderi sonradan buldum)))) (ibrahim tatlises) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eskiden cok sakin biriydim ve neseliydim....evlilikden sonra hafifden üsütüm...kaydirigubbakcemile3
yakinda tedavi olacagim Insallah daha sonra relax olurum ve karsimdakini yipratmam..
bende istek gönderdim kabul edersen bende bi bakayım..
bende 8 haziranda ameliyat oldum..çarşamba günü tam 1 ay olacak..şuan şişlikten midir nedir bilmiyorum ama çokta belli değil açıkçası..inşallah düzelir..
Alemsin Filizyerimseniben . Ama sana tavsiyem kesinlikle ruhsal olarak kendini çok iyi hissettiğinde büyük kararlar ver. Çünkü eğer ameliyat sonrası sonuç kafandaki gibi olmazsa o zaman daha da mutsuz olursun. Çünkü çok zorlu ve yıpratıcı bir süreç. En azından ben zor geçirdim.benneyaptımki
Kabul ettim cnm bakabilirsin.
Sanada gecmis olsun insallah bekledigin gibi olmustur. Ilk bir ay zaten sislikler baya oluyor indikce burnun seklini daha iyi gorebilirsin:)) Sen kime oldun ameliyatini?
teşekkür ederim..inşallah zaten sabrediyorum:) ben orhan Alan'a ameliyat oldum..yakşalık 3,5 - 4 saat süren bir ameliyat geçirdim..atlattım çoğunu morluklar göslerimdeki kanlanma gitti..şişlikler % 85-90 indi ama işte burun ucu top gibi duruyomuş ailemin deyimiyle:) bakalım...senin resimlerini de inceledim..gerçekten çok güzel olmuş..
Zeynepcim sana tamamen hak veriyorum cnm, Filiz kendini hazir hissetiginde ol cnm cunku iglesme sureci uzun olan bir ameliyat bu malesef.
Sen naptin Zeynep gittin mi kontrole?
Gittim canım. Soğolsun doktorum beni çok rahatlattı. Bütün bunların şuan şiş olduğunu ve sabretmem gerektiğini söyledi. Aslında herkes burda bunu söyledi bana ama tabi doktorun ağzından duymak daha etkili oluyormuş. Dedi ki neresi etliyse en geç orası iner. Dolayısıyla eğer kaş aran etliyse en geç orası inecektir. umarım iner. :Saruboceq: Ayrıca kontrollerine gitsen iyi olur canım. Çünkü ben gittiğimde doktor benim burnuma eliyle bişiler yaptı acıdı biraz. ve mutlaka kontrollerine gel kaçırma dedi. yerimseniben iyileşem sürecim çok iyimiş. çok zor bir burunmuş benimki. umarım benimde burnum iyileşme sürecinde de herhangi bir kötü durumla karşılaşmaz. çünkü biliyorsun sonradan bi çok insanın burnu çöküyor ya da uç kısmı düşüyor. rabbim korusun.:Saruboceq: aman çok dikkat et. sakın burnunu elleme.lmaz:
teşekkür ederim..inşallah zaten sabrediyorum:) ben orhan Alan'a ameliyat oldum..yakşalık 3,5 - 4 saat süren bir ameliyat geçirdim..atlattım çoğunu morluklar göslerimdeki kanlanma gitti..şişlikler % 85-90 indi ama işte burun ucu top gibi duruyomuş ailemin deyimiyle:) bakalım...senin resimlerini de inceledim..gerçekten çok güzel olmuş..
CANIM BENİ EKLERMİSİN BENDE ÇOIK MERAK ETTİM..BENDE OLUCAM GENİŞ BİR ARAŞTIRMA İÇİNDEYİM.. SEVGİLER..opuyorumnanaktan
nasıl bakabılrm burnuna??
İNŞALLAH CANIM..BU ARADA PROFİLDEKİ RESMİNDEN BAŞKA RESİM YOK DEĞİL Mİ..BEN RESİMLERİNİ GÖREMEDİM DE..bilmiyorumkismile
OK CANIM GÖRDÜM ŞİMDİ..HOŞ OLMUŞ AMA ÖNCEKİ HALİ YOK FARKI GÖREMEDİM O YÜZDEN AMA ÇOK HOŞŞ İYİ GÜNLERDE KULLAN CANIM.. BENDE ŞİMDİ SAMATYA HASTANESİNDEKİ SERDAR CEYLAN ÜZERİNDE DURUYORUM HADİ HAYIRLISIzemuszemus
Tsk ederim cnm, evet hepimiz icin hayirlisi allah herkesin gonlune gore verir insallah:)
Simdi yuklicem once ve sonra (tasarim resmimi) bakarsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?