BEKLİYORUM CANIM:hulya:
CANIM TÜM ALBÜMLERİNE ŞİMDİ BAKTIM ÖNCESİNİDE GÖRDÜM GERÇEKDEN SÜPERRRRRRRRRRRRRRRR OLMUŞ BİTTİM BİTTİMM AHH SENİN YERİNDE OLSAMM ŞİMDİYE KADAR ÇEKTİREMEDİĞİM PROFİL RESİMLERİ ÇEKTİRİRDİM....ÇOK HOŞŞSUNN.. BU ARADA BENİM ALBÜM DURUYORMU SİXLER GÖREBİLİYORMUSUNUZ BİLMİYORUM ORDAKİ HALİM 2 SENE ÖNCEKİ .. YAKINDAN BAKARSAN ÖNDENDE PATASSS GİBİ DURUYOO AYY PARAM OLSA ÖZELLERDE OLURDUM VALLA..BÖLE ARAŞTIRMAZDIMM DEVLET HASTANESİ DİYE:bbo:
cok doğal ve güzel bir burun olmuş yüzüne de cok yakışmış:)
Ayyy cnm benim senin adina cok sevindim:))) Ama ben kendim icin korktum simdi(( Suan nasil gelebilirim ki imkani yok aslinda ( Nasil elledi arkaya mi itikledi anlamadim tam?? Evet Allah korusun oyle darbe alan cok kisi var, ben elimden geldigi kadar dikkatli olmaya calisiyorum. Sakin elleme diyorsun ay zeynepcim ben elliyorum yanlarina felan cok hafifce ama ustune ellemiyorum sakincasi mi oluyormus vah vahhhh ((mafoldumbenbilmiyorumkismile
Valla arkaya iteklemedi güzelim ama biraz canım yandı. Belki de burnum çok hassas olduğu içindir. Bana söylediği kontrollerini aksatma dedi. Benim iş yerinde bir arkadaşım başka bir doktora ameliyat oldu. Doktor burnuna masaj vermiş o da masaj yaparken burnunu biraz kaydırmış. Ben de çok korktum.akannehir O yüzden hiç ellemiyorum burnumu :umursamaz:
geçmiş olsun tatlım çok hoş görünüyo profil fotoğrafından ..
bende gorebilirmiyim herkes cok begenmis fakat arkadaslik teklif edemiyorum
gorebilirsemcok sevinirim
iste istedigim buruuuuun.. sibel can'a benzemissiniz :)) hayirli olsun.. benimki de daha alcida su 5-6 gun nasil gececek merak ediyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?