1 ay 12 gunluk burnum,....

CANIM TÜM ALBÜMLERİNE ŞİMDİ BAKTIM ÖNCESİNİDE GÖRDÜM GERÇEKDEN SÜPERRRRRRRRRRRRRRRR OLMUŞ BİTTİM BİTTİMM AHH SENİN YERİNDE OLSAMM ŞİMDİYE KADAR ÇEKTİREMEDİĞİM PROFİL RESİMLERİ ÇEKTİRİRDİM.. ..ÇOK HOŞŞSUNN.. BU ARADA BENİM ALBÜM DURUYORMU SİXLER GÖREBİLİYORMUSUNUZ BİLMİYORUM ORDAKİ HALİM 2 SENE ÖNCEKİ .. YAKINDAN BAKARSAN ÖNDENDE PATASSS GİBİ DURUYOO AYY PARAM OLSA ÖZELLERDE OLURDUM VALLA..BÖLE ARAŞTIRMAZDIMM DEVLET HASTANESİ DİYE:bbo:

Bende yeni baktim senin resimlerine masallah cok guzel bir bayansin:)) kendine cok buyuk haksizlik ediyorsun valla benim gordugum kadariyla hicte cirkin burnun yok aksine yuzunle cok uyumlu geldi bana. Ayyy profil resimlerine gelince inan bana artik hic kacmiyorum veya insanlarin bana yandan bakmasini engellemiyorum artik:))) onceden hemen kafami cevirirdim hele de arabada yaninda durup baktiklari zaman simdi hic kafami cevirmiyorum:))) Ben burda kk'da devlet hastanelerinde de cok basarili doktorlara tanik oldum, sen bir arastir. Seni anliyorum cnm benim allah gonlune gore verir insallah cok guzel bir bayansin:)

Valla arkaya iteklemedi güzelim ama biraz canım yandı. Belki de burnum çok hassas olduğu içindir. Bana söylediği kontrollerini aksatma dedi. Benim iş yerinde bir arkadaşım başka bir doktora ameliyat oldu. Doktor burnuna masaj vermiş o da masaj yaparken burnunu biraz kaydırmış. Ben de çok korktum.akannehir O yüzden hiç ellemiyorum burnumu :umursamaz:

Hmm anladim cnm, dun mailime cevap yazmis doktor benimde moralime cok iyi geldi sagolsun burnumun baya duzgun oldugunu ve sabir etmemi bildirmis:)) Tekrar soru sordum kendisine elle mudahale etmesi gerekiyor mu diye bakalim ne diycek, bekliyorum:)

iyi yaptın canım sormakta. kesinlike doktorla bunları konuşmak lazım. daha sonradan bir problem çıkmasın da.opuyorumnanaktan

geçmiş olsun tatlım çok hoş görünüyo profil fotoğrafından ..

Cok tsk ederim cnm, profildeki resmim eski hali:) ark. istegini kabul ettim yeni halini gorebilirsin:)) darisi olmak isteyen arkadaslara insallah daha daha guzeli onlarin olur:)

Sende mi olmak istiyorsun?

iste istedigim buruuuuun.. sibel can'a benzemissiniz :)) hayirli olsun.. benimki de daha alcida su 5-6 gun nasil gececek merak ediyorum :))

iste istedigim buruuuuun.. sibel can'a benzemissiniz :)) hayirli olsun.. benimki de daha alcida su 5-6 gun nasil gececek merak ediyorum :))

:))) ay aksam aksam bu iyi geldi laracroft:)) cok tsk ederim cnm, beni cok guldurdun (hosuma da gitmedi degil yani) severim sibel cani zaten:)) Seninki de hayirli olsun cnm insallah istediginden daha daha guzel saglikli bir burun olmustur. Ama sunuda unutma zaman ve sabir gerekiyor gercek sonucu gormen icin cunku burun gercekten gunden gune degisiyor sislikler iniyor,.... Ben mesela bilmiyordum bu kadar uzun iylesme sureci olacagini ve sabir gerektirdigini ama cok sukur ki hersey yolunda ilerliyor:)) Darisi sana arkadasim opuyorumnanaktan

_______

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/427031-melide-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…