• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.ay - 6.ay arasi burnunuzda gozle gorulur degisiklik oldu mu? Tecrübeli arkadaslar neredesiniz

Ufak tefek rötuşlarda o kadar çok istemiyorlar diye biliyorum ama yinede iyice araştır doktorunla görüş derim daha önünde vakit var ve cidden çok erken karar vermek için. Bende ilk 4 ay depresyona girmiştim zor toparladilar beni tabi bende abarttm biraz :KK43: ama baktım şişlikler iniyo tumsekler dümdüz oldu falan rahatladim bende. Seninde öyle olcak eminim. CÇevremde ki herkesin öyle oldu :)
Doktora gitcem kesin odem dicek ama gitmeden rahat edemicem onu biliyorum. bakarim duruma gore subat tatiline kadar bi ilerleme olmazsa doktor arastirmaya baslarim. Ama sanirim onceligi fiyat uygunluguna veririm. Ameliyatimi olur yola cikarim ertesi gun. Tabi bunlarin hepsi doktorla gorusmemin icerigine bagli. Hallederiz basit bisey falan derse ona olurum yine ama durur bi dusunurse hmmm yaparsa ben de orda dururum:) :(

Bence en az bir yıl bekle. Ben de ilk günler istediğim gibi olmadı diye üzülüyordum ama önemli olan yüzüne uyumlu bir burun.
1 yil bunalima girerimki duzelmezse :KK43: doktor atel ciktiginda profilden bir suru fotomu cekti senin profil cok guzel oldu diye. Ama simdi profil berbat işe bak sans iste:KK43:

Kizlar buda benim burnum. Lütfen bana bir fikir verin! Burnumu yandan cook beyeniyorum kemerim varken simdi yok. Fakat burun ucum cok yuvarlakti ve ameliyatta biraz kucultecem dedi doktorum ama hala cok yuvarlak ?? Kuculurmu sizce ??

Eklentiler

• Screenshot_2014-08-23-10-15-53.webp
    Screenshot_2014-08-23-10-15-53.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 278
Kizlar buda benim burnum. Lütfen bana bir fikir verin! Burnumu yandan cook beyeniyorum kemerim varken simdi yok. Fakat burun ucum cok yuvarlakti ve ameliyatta biraz kucultecem dedi doktorum ama hala cok yuvarlak ?? Kuculurmu sizce ??
Yuvarlak ama henuz 17.gunundeymissin canim inecek burun ucundaki sisliklerin de. Bence guzel olmus gule gule kullan:)

Merhabalar 2008 de burun estetiği oldum 4. Ayda burun çatısında sagda ve solda kemik cikintilari oldu tam şekil 6 ayda kendini belli ediyor ve netice olarak 4 gun once revizyon ameliyatı oldum şuanda siş ve morum atel pazartesi cikicak doktorunuzu cok iyi secin

Arkadaşlar merhaba bende 15 gün önce ameliyat oldum üst dudagim asagi düşmus gibi dişlerim eskisi gibi görünmüyor. Bu durum da zaman içinde düzelir mi yardimci olur musunuz içim içimi yiyor kaç gündür :(

Merhabalar 2008 de burun estetiği oldum 4. Ayda burun çatısında sagda ve solda kemik cikintilari oldu tam şekil 6 ayda kendini belli ediyor ve netice olarak 4 gun once revizyon ameliyatı oldum şuanda siş ve morum atel pazartesi cikicak doktorunuzu cok iyi secin
Gecmis olsun canim insallah bu sefer sorun olmaz. Kime oldun ikinci ameliyati?

Arkadaşlar merhaba bende 15 gün önce ameliyat oldum üst dudagim asagi düşmus gibi dişlerim eskisi gibi görünmüyor. Bu durum da zaman içinde düzelir mi yardimci olur musunuz içim içimi yiyor kaç gündür :KK43:
Gececek tatlim sorun etme en buyuk derdin bu olsun:)

Gececek tatlim sorun etme en buyuk derdin bu olsun:)
Aynaya bakiyorum gulerken sanki dişsiz gibiyim şimdiden eğer boyle kalirsa napabilirim diye de düşünmek istemiyorum. Dudagim toparlar yani dimi? :) Nasil zor bi surecmis bu hic boyle hayal etmemiştim bu ameliyati ya

Aynaya bakiyorum gulerken sanki dişsiz gibiyim şimdiden eğer boyle kalirsa napabilirim diye de düşünmek istemiyorum. Dudagim toparlar yani dimi? :) Nasil zor bi surecmis bu hic boyle hayal etmemiştim bu ameliyati ya
Canim ben normalde tavsan disliyim on iki dislerim biraz daha uzun. Benim de ilk 15-20 gun on dislerim gorunmuyodu dusun yani:) simdi duzeldi ama hala tam olarak degil. Dudak ustu sisligi de alin ve yanaklara gore biraz gec iniyor sanirim burnun altinda dislerin ustunde icerde sislikler oluyor bizim gorup dokunamadigimiz.

Canim ben normalde tavsan disliyim on iki dislerim biraz daha uzun. Benim de ilk 15-20 gun on dislerim gorunmuyodu dusun yani:) simdi duzeldi ama hala tam olarak degil. Dudak ustu sisligi de alin ve yanaklara gore biraz gec iniyor sanirim burnun altinda dislerin ustunde icerde sislikler oluyor bizim gorup dokunamadigimiz.
Su an nasil içimi rahatlatiyorsun anlatamam. Doktor özellikle orantisizlik olmasin diye agiz icinde üst dudagimin oradan da birşeyler yapti çünkü tam olarak anlamadim ama agiz içimde de dikiş var. Sende de var miydi agiz içinde dikiş?

Canım benim ya sen ucu yuvarlak burun görmemişsin. Benimki patates gibi kaldı ama doktoruma kızamıyorum. doğal olsun dedim ben. bir de doktorum dedi ki derini çok inceltirsem dolaşımı bozarım. o yüzden olabildiğince inceltti. belki sende de öyle olmuştur. sağlıksız burun olacağına varsın böyle olsun. hem de burnun beninkinin yanında minnacık.

Canım benim ya sen ucu yuvarlak burun görmemişsin. Benimki patates gibi kaldı ama doktoruma kızamıyorum. doğal olsun dedim ben. bir de doktorum dedi ki derini çok inceltirsem dolaşımı bozarım. o yüzden olabildiğince inceltti. belki sende de öyle olmuştur. sağlıksız burun olacağına varsın böyle olsun. hem de burnun beninkinin yanında minnacık.
Ya iste banada cok fazla kucultemem burun ucundaki yuvarlakligini yoksa nefes alamazsin dedi ama elimden geleni yaparim. Simdi burnumuda kaldirdi sanki yuvarlaklik daha belirginlesti. Sismidir burunmudue bilemiyorum aslinda :). Sen kacinci ayindasin ve fotograf koyabilirmisin canim merak ettim Dedigin kadar yoktur bence... Insana herzaman icin daha buyuk gorunur disardada farkedilmez canim

Su an nasil içimi rahatlatiyorsun anlatamam. Doktor özellikle orantisizlik olmasin diye agiz icinde üst dudagimin oradan da birşeyler yapti çünkü tam olarak anlamadim ama agiz içimde de dikiş var. Sende de var miydi agiz içinde dikiş?
Yoktu canim ama yaptiysa eriyen dikisse erimis gitmistir. Sanmiyorum gerci yapsa soylerdi. bence endiselenmene gerek yok agiz icinden mudahale yaptiysa vardir bir bildigi canim ve kesinlikle dudak duzeliyor. 20 gune baya toparlamis olur rahat ol.:)

Kizlar doktorumla gorustum;
Mail atmistim kendisine daha once. Fotoğraflarimi gördüğünü, sıkıntı yapmamam gerektigini, 6.aydan once kontrole gerek olmadigini (uzak mesafede oldugum icin kontrole gitmem baya zahmetli oluyo), her ameliyatta iyilesme ve iyi duruma gelmesinin 6 ayi bulacagini, en iyi yorumun 6.ayda yapilacagini soyledi.
1 ay kontrolumde de baya şişmiş burun ucu demisti ve cok sert sekilde bastirmisti. Resmen ust dislerimin agridigini hissetmistim. Bu sekilde masaj yap demisti.
sonra doktorun sekreteriyle mesajlastim aram iyi kendisiyle, suan kontrole gelsen sorun varsa bile ki bence yok duzeltmesi icin 6 ayi bekliceksin bence acele etme biraz sabret dedi.
ben de sabretmeye karar verdim.. kontrole gitmicem.

Cnm ayni problem bendede var ayni zamanda ameliyat olduk seninle bende ogretmenim ve cok az kaldi moralim bozuk. Bugün kontrole gttm burun ucuna ekimde islem yapilcak uc kismi asagi dogru .ilk gunlerde begeniyodum ama sisler indikce uc kismida indi gibi :(

Cnm ayni problem bende de var ayni zamanda ameliyat olduk seninle bende ogretmenim ve cok az kaldi moralim bozuk. Bugün kontrole gttm burun ucuna ekimde islem yapilcak uc kismi asagi dogru .ilk gunlerde begeniyodum ama sisler indikce uc kismida indi gibi :KK43:
Canim benim ucu asagi dogru degil ama ucun ust kismi hafif kabarik duruyor. Doktor israrla odem onlar diyor 1.ay kontrolumde daha ben sormadan ooo ucu cok sismis dedi. Ama ben odem oldugunu dusunmuyorum. 6.aya kadar bekle degisecek dedi ozaman karar verirsin dedi. Degismezse ben de subat tatilinde revizyon olcam. Kardesimin hocasi benim doktorum, yine kendisine ameliyat olan bi ogrencisi kardesime demis 40 gunlukken benim burnum balon gibiydi cok degisti diye. Fotograf da yolladi gercekten degismis. Mustafa hoca isinin ehlidir bilir o geccek dediyse gecer dedi.
Amma ve lakin ben gececegine inanmiyorum. Bende burun ucu torpulemesinin az yapildigi hissi uyandiriyor durumum.
ogrencilere rezil olcam isin kotusu bu:) :(

Anladım cnm ama odem olabilir gercekten biraz sabret bakalim şişlikler bi insin tamamen. Benimde hala okadar sis ve sertki ona rağmen uc kismi düşük gibi.benim uc kisma kıkırdak eklendi ama olmadi iste:
Ya inan benim korkumda ogrencilerden yana ne konusurlar simdi arkamizdan :)

Anladım cnm ama odem olabilir gercekten biraz sabret bakalim şişlikler bi insin tamamen. Benimde hala okadar sis ve sertki ona rağmen uc kismi düşük gibi.benim uc kisma kıkırdak eklendi ama olmadi iste:
Ya inan benim korkumda ogrencilerden yana ne konusurlar simdi arkamizdan :)
Bana kikirdak eklenmedi canim o yuzden dusme olmaz heralde.
Valla ben burnumun ustunu bantlicam okula giderken. Gunes zararli falan dicem artik napim :(

Back
X