• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

TinyLove

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
2.908
14
358
Kızlar konumu güncelliyorum. Benimle yeniden başlamak isteyenleri bekliyorum. Bu aralar yine dikkat etmedim ve 3 kilo aldım. Gelin beraber verelim..

Son düzenleme:
Hadi zayıflayalım tatlım,ben doğum yaptığım için tosun gibi oldum.Şu an 67 kiloyum hadi Mayısa kadar 5 kilo verelim,ben 4 versemde razıyım:)))Ama ben sadce akşamları girip yazabilirim çalışıyorum da:)))Ama bak topici unutma lütfen sürekli yazalım arka sayfalara gerilemeyelim.

Günaydın tatlım,

Bende gündüzleri yazabiliyorum bende çalışıyorum:50:

Bugün kahvaltım,

1 Domates salatalık,
Yarım dilim ekmek,
Şekersiz çay

Bu arada bende 56 kilo olmuşum.

merhabalar bende varım :) bir dilim kepek ekmeği yarım domates 1 salatalık 3 zeytin çok azda peynir bir şekersiz çay

Katıl tatlım 1 ay olmasa bile 2 ayda veririz :10::10:

katıldım gitti:1:
kahvaltı
2012-04-04 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[2] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[3] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Toplam : 170 kal.

1 bardak lipton form kayısılı:32:

katıldım gitti:1:
kahvaltı
[1] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[2] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[3] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Toplam : 170 kal.

1 bardak lipton form kayısılı:32:

Ne güzel kalori hesabı yapıyosun ama domates salatalıkta eklesene cnm doyuyo musun böyle:56:

Kızlar bende öğle yemeğinde ;

1 tabak bulgur pilavı,
1 kase tel şehriye çorbası,
2 dilim ekmek,

Ne güzel kalori hesabı yapıyosun ama domates salatalıkta eklesene cnm doyuyo musun böyle:56:

canım salatalık unutmuşum da domatesi severim aama bu ara aram yok diyetteyim diye aldım ama yok istemiyo canım doymak zorundayım bayadır böyle yapıyorum kahvaltıyı:31:

bu arada ben 61.8 kilo ile başladım serüvenimize

Son düzenleme:
Ne güzel cnm bende doyma hissi yok sanırım bide bebeğim emiyo benim tabi akşamdan akşama ama faydası oluyo gene de daha kolay kilo veriyorum şanslıyım:21:

Ne güzel cnm bende doyma hissi yok sanırım bide bebeğim emiyo benim tabi akşamdan akşama ama faydası oluyo gene de daha kolay kilo veriyorum şanslıyım:21:

evet şanslısın o konuda canım:9: ben öğlende abarttım 1 porsiyon bulgur pilavı ve 100 gr yedim akşama menüm de hazır
[1] Tavuklu Patates Yemeği 1 PORSİYON 250
[2] Portakal 1 ADET 50
[3] Yoğurt (yağsız) 100 GRAM 50
[4] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
[5] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[6] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[7] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Toplam : 811 kal.

evet şanslısın o konuda canım:9: ben öğlende abarttım 1 porsiyon bulgur pilavı ve 100 gr yedim akşama menüm de hazır
[1] Tavuklu Patates Yemeği 1 PORSİYON 250
[2] Portakal 1 ADET 50
[3] Yoğurt (yağsız) 100 GRAM 50
[4] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
[5] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[6] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[7] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Toplam : 811 kal.

Abarttın mı cnm bulgur pilavı yemişsin sadece ben o zaman ölim:27:

Ben herşeyden az yemekten yanayım cnm spor yapıyo musun sen

bende zayıflamak istiyorum boyum 1.77 kilom 80 lerde 26 yaşındayım 9 aylık evliyim evlenince çok kilo aldım herkez seninki göze batmıyo yakışıyo diyolar çünkü orantılı kilolarım ama ben rahatsızım magazaya gittiğimde üzerime bişey bulamamaktan sıkıldım 42 bedenim.

bugun sadece 2 kase mısır gevreyiyle süt yaptım canım bişey istemiyor.....

suyla aram ii değil bu kötü ama zorlayıp içicem artık...
bide sol ayak bilegimi 10 gun önce burktum ve üzerine basamadım yeni yeni basıyorum ama fazla ayakta kalınca agrıyor şişiyor bu yuzden yuruyüş yapamıyorum haftaya düzelir inş. o zamanda sabah akşam yarımşar saatde olsa yürüşümü yapıcam.....

Bende de basen var neler yapıyosun cnm mesela:)

Çalışıyo musun?

1 hareket var şuan onu yapıyorum canm yapabildiğim kadar 1 bacağa 150 200 adet forumda bir arkadaştan duydum incelmiş

yan tarafına doğru yatıyorsun alttaki ve üstteki bacağını 90 derede kırıyorsun sonra üsttekini indirip kaldırıyorsun :29:

bende zayıflamak istiyorum boyum 1.77 kilom 80 lerde 26 yaşındayım 9 aylık evliyim evlenince çok kilo aldım herkez seninki göze batmıyo yakışıyo diyolar çünkü orantılı kilolarım ama ben rahatsızım magazaya gittiğimde üzerime bişey bulamamaktan sıkıldım 42 bedenim.

bugun sadece 2 kase mısır gevreyiyle süt yaptım canım bişey istemiyor.....

suyla aram ii değil bu kötü ama zorlayıp içicem artık...
bide sol ayak bilegimi 10 gun önce burktum ve üzerine basamadım yeni yeni basıyorum ama fazla ayakta kalınca agrıyor şişiyor bu yuzden yuruyüş yapamıyorum haftaya düzelir inş. o zamanda sabah akşam yarımşar saatde olsa yürüşümü yapıcam.....

Hoşgeldin cnm :)

Benimde su ile aram iyi değil ama zorluyorum
Çalıştığım için bende spor yapamıyorum inşallah zayıflayacağız:)) hedef kilon ne

1 hareket var şuan onu yapıyorum canm yapabildiğim kadar 1 bacağa 150 200 adet forumda bir arkadaştan duydum incelmiş

yan tarafına doğru yatıyorsun alttaki ve üstteki bacağını 90 derede kırıyorsun sonra üsttekini indirip kaldırıyorsun :29:

O hareketi biliyorum cnm ama akşamları çok yorgun oluyorum yapmam pek mümkün olmuyo:(

Plates falan yapabilsek keşke

Back
X