• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

Hoşgeldin cnm :)

Benimde su ile aram iyi değil ama zorluyorum
Çalıştığım için bende spor yapamıyorum inşallah zayıflayacağız:)) hedef kilon ne

ben malesef calışmıyorum inş. bi gün......

hedefim 70 inş. ama 65 olmayı çok isterdim bi 70 i görümde gerisine allah kerimmmm:)

inşallah hep beraber zayıflrız cnm boyunda maşallah uzunmuş çok hoş olursun:40:

inşallahhhh salına salına gezer denize havuza girerizzz :)ay şuram cıkmasın şuram görünmesin gerginliğini yaşamayız...
ya sorma uzunum bazen kötü oluyoo sen gel boyuma göre kocayı nasıl buldugumu bana sorrrr:)))

inşallahhhh salına salına gezer denize havuza girerizzz :)ay şuram cıkmasın şuram görünmesin gerginliğini yaşamayız...
ya sorma uzunum bazen kötü oluyoo sen gel boyuma göre kocayı nasıl buldugumu bana sorrrr:)))

Keşke benimde boyum uzun olsa senin ki kadar :30: Derdim koca bulmak olsaydı:52:
Yazın denize şöyle rahat rahat girmek istiyorum sıkıntım olmadan

Akşama ne yesem karar veremedim hem doyurucu hem fazla kalorisi olmayan sağlıklı bişeyler yemek istiyorum ama:23:

Sadece çorba mı içsem aceba tel şehriye çorbası 2 kase:9:

Akşama ne yesem karar veremedim hem doyurucu hem fazla kalorisi olmayan sağlıklı bişeyler yemek istiyorum ama:23:

Sadece çorba mı içsem aceba tel şehriye çorbası 2 kase:9:

Yanına az bişeylerde eklesen. Ben tek yönlü beslenmeyi pek sevmiyorum. Sonra verilen kilonun geri alınması daha kolay oluyo. Mesela bir kase yoğurt ekleyebilirsin.

Back
X