1 ay önce başıma gelenler.Bende bilmiyordum bukadar cesur olduğumu.

2 yıllık ayrılık kararını siz mi talep ettiniz, yoksa hakimin takdiri mi? Neden boşanma değil de ayrılık, bunu anlamaya çalışıyorum da.

Sakın dönme bu adama.Çocuğunu ve kendini biraz seviyorsan.Çocuğunu görmeden yapamayan adam bu şekilde davranmaz.Onun tedaviye ihtiyacı var.Kaç kurtar bacım yakanı.

Inanin kaçtım ve kurtardim. Biliyormusunuz burası bana çok iyi geldi. Beni hep cocugumla tehdit ederdi onu almak için beni oldurmen gerek derdi. Daha neler neler. Birgün burda bir Doğulu bayanın yazısını okumuştum. Yeter demiş bir canım var ya Allaha ya sana.bende aynısını dedim benimde sesim çıktı ve o son dayagim oldu çok şükür bitti.birileride beni okur inşallah.cocukla korkutanlar.ölürüm öldüŕurum vermem diyenler devletin sopasini görünce kuzu oluyorlar.

Yaşadıklarınız kolay degil ama ya tam yazana kadar açmasaydınız konuyu,
Böyle merak ettirir gibi oluyor...

Yaşadıklarınız çok kötü 4 yıl kolay değil ama sizi anlamakta zorlanıyorum okumuş meslek sahibi birisiniz aileniz arkanızda hem kendinize hem yavrunuza bunu neden yaşattınız.. neden bu kadar zaman beklediniz anlayamıyorum, çok üzüldüm inanın inş artık herşey gönlünüzce olur

Allah yardımcınız olsun.
Umarım size kalkan o elleri kırılır!
Dönmeyin bi daha...

Çok çok iyi yapmışsın bende aynı durumdayim bunu okuyunca sanki kendi yaşadıklarım aklıma geldi bakalım çocuk konusunda biznne yasicaz Allah yardimcimiz olsun

kusura bakmayinda bu cesarat degil saf-salaklık yahu dayak ye kartını ver hakarete uğra annelik duyguna saldirilsin tehdit edil ama hala bosanma aklın devam düşüncesinin zerresi geciyorsa valla hala salaklık devam ediyor derim

maddi özgürlügün var hayata tutunmak ve savaşmak için melek gibi bir kızın var üstelik birde ailen var arkanda bu şartlarda olmak isteyen bosanmak icin imkanim yok diyen o kadar kadını düşünün boğazınızı sıkan adam yeri gelir sizi öldürür de yeri gelir çocuğuna zarar verir de yapmayın nolur arkanıza bile bakmayın

Cocugunu gormeyerek sizi neden cezalandirsin ki... Cocugunuzu cezalandirir.sizse boyle bir karari alarak cocugunuzu odullendirmissiniz.esinizle farkinizda tam burada cok net goruluyor. Calisan okumuş yol yordam bilen biri olarak bir egitmen olarak katlandiginiz şeylerin sizde muhakkak mantikli bir aciklamasi vardir ama ben buradan okuyunca mantik cercevesinde hicbiryere koyamadim. Duygu deseniz bu davranislari sergileyene beslenen duygu saglikli birinin duygusu degildir dikkate alinmaz.neticeye bakarsak suanki durumunuzu koruyin moralinizi yuksek tutun.veee cocuk menfaati icin aslaaa geri donmeyi dusunmeyin.hepimiz bir bireyiz degilmi.1 yasindaki cocukta 80 yasindaki ninede.cocuk icin katlanilmayacak seylerden biride siddettir

Insan çocuk sahibi olmak isteyebilir de bu çocuğun babasının azcık insan olması lazım değil mi?
Hayır bir de ogretmensin ne desek boş.
Ayrıca gerçekten kızına çok düşkün o kadar düşkün ki annesini dövüyor.
Yahu kızını yurt dışına falan kacir az büyüsün bi hatasında kızını da döver bu ruh hastası.
Bi de şurada gelip 3 haftadır kızını görmeye gelmedi diye dertleniyorsun .
Vallahi ben anlamıyorum artık kadınları tanımadığım insanlar için uzulmekten yoruldum artık bu sitede .

Ben ortada ilişki goremedim şiddet vs. Hersey var.. Tabiki care kendinize yeni bit hayat kurmaniz..

Bence sizin çocuk yapmanız bile hata en başından beri ne kadar illet bi insanla yasamissiniz valla size hayret ediyorum şuanda

Neden hala cocuguna çok düşkün ama görmeye gelmiyor budami bana ceza diyosun hala eşim diyosun anlamadim yani iyi madem dayağa razi olaydin bacim bu nedir yahu

İş bu noktaya geldiyse boşanmak en hayirlisi bence. Cocugunuzun bu siddete sahit olmasi, babasinin annesini bu kadar degersizlestirmesi, kafasindaki kadin profilini nasil etkiler bir düsunun? Kiz cocuguysa dayak normallesir ileride erkek arkadasindan, kocasindan dayak yemek cok koymaz. Erkek cocuguysa daha fena. Kadinlara saygisiz ve siddet duskunu olma ihtimali cok. Mutsuz bir cocukluk mutsuz bir ömür demektir. Kendinizi dusunmuyorsaniz cocugunuzu dusunün ve bu evliligi hemen bitirin derim.

Arkadaşlar şuan büyük bir savaşın içinden çıkmış gibiyim.Burada sizlerden destek almaya geldim.evlendigimde kendi ayakları üstüne basabilen kendi kararları olan güçlü bir insandim. O kişi önce hakaretlerle beni ben olmaktan çıkardı.once beni yalnizlastirdi.sonrada kendime karşı guvenimi yıktı.Inanin şunları birisi bana bekarken yasayacagimi söylese asla inanmazdim. Şuanda da düşününce gerçekten benmi yaşadım ve nasıl dayandim diyorum.Haklisiniz ama ama işte. Olayın içindeyken öyle değildi. Düşünün okumuş bir insanım cocugumun bana verileceğini bildiğim halde okadar korkutmustuki acaba diyordum. Ya bana verilmezse diyordum.bildiklerimi bilmez olmuştum.ama bitti çok şükür.

Ve benim sorumu sanırım yanlış anladınız. Ben o adamdan ayriliyorum.istediginiz kadar kızın ama kızımın babası olarak kalsın. Evet iyi bir eş olamadı. Ama inanin iyi bir babaydi. Yani en azından şimdiye kadar öyleydi. Kızını koklamadan uyumaz onu opmeden koklamadan işe gitmezdi. Çok ilgiliydi ona karşı.ben istiyorumki kızımı mahkemenin verdiği süre içerisinde görsün. Şuanda kızım çok Üzgün.Değişik duygular içinde.bu sadece filmlerdemi oluyor bilmiyorum ama ben gerektiğinde veli toplantılarında gerektiğinde mezuniyetinde, düğününde bir arada olabilecek kadar medeni olmak istiyorum. Biliyormusunuz içimde okadar şey bitmiski nefretimde kinimde yok. Tabiki güzel bir şey de yok. Şimdi çok kizacaginiz birsey soyleyeyimmi gecengun evde kalan pantolon gömlek gibi eşyalarını yikadim utuledim dolabina astım. Eşyalarını toplamaya geldiğinde alsın gitsin.biliyorumki kizginligim olursa gitmez hayatımdan kolay çıkmaz. Sevmiyorumda nefretde etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…