- 19 Nisan 2014
- 4.605
- 13.651
- 498
- Konu Sahibi Herseyimyavrum
-
Burda okadar çok konu okudumki. Bazılarından cesaret aldım artık yeter dedim devamını getiremedim. Benden daha kötü durumda olanları okudum biraz daha sabredebilirim geçer belki dedim ama geçmedi.
4 yıllık evliyim.3 yaşlarında bir yavrum var.1 ay önce yine dayak yedim defalarca vurdu.yere yatırdı boğazımı sıktı. Tekmeler attı.cocugumda gördü bunları.eve polis cagirdim.once hastaneye götürdüler sonra karakola. Ailesi karakolda yüzüme tükürdü sanki ben sucluymus gibi.sonra uzaklaştırma kararı cikarttim 20 gün.sonrada 6 aylık uzaklaştırma davası açtım çıktı. Daha sonra da 2 yıllık ayrılık kararı onun davasida sonuçlandı.
Eşim kızına çok düşkündu. Aşırı onun kokusunu koklamadan yatmaz, işe gitmez 2 gün ayrı kalamaz. Ama şuan 3 haftadır görmeye gelmiyor sizce budami beni cezalandırmak için?
Şimdi biraz detay vereyim eşim cok sinirli bir insandır. O sinirlendiyse tamamdır dünya dursun onun gönlünü alsın.en ufak birşeye günlerce küser. Yatagini ayırır. Yemeklerimi yemez. Ve ben gönlünü almadan barismazdi.onsuz annemle yada kardesimle arkadaşlarımla asla çarşıya gezmeye gidemem.harclik verir kartlarim ondadir.eger sinirliyse önüme para firlatir.(5 lira 10 lira) eğer olaki 50 100 harçlık verdiyse ne yaptın der kuruş kuruş hesap ister.ilk zamanlar çok çocuk istediğimi biliyordu ne zaman canımı yakmak istese senden ana olmaz derdi hep.
Sonra hamile kaldım çocuk doğduktan sonra dayak başladı ne zaman karşılık versem kendimi açıklamak istesem küfür hakaret.birkacinda da dayak geldi.barisinca lütfen birdaha yapma derdim bana kufretme vurma. O yapmayacam demezdi ben derdim birdaha yapma diye haketme o zaman derdi haketme.sen bilmiyorsun senin bakışların bile bunları hakediyor. Yok gücüm bitti biraz toparlanayim devam edeceğim yazmaya hepsini hatirlayinca çok kötü oldum.
Sakın dönme bu adama.Çocuğunu ve kendini biraz seviyorsan.Çocuğunu görmeden yapamayan adam bu şekilde davranmaz.Onun tedaviye ihtiyacı var.Kaç kurtar bacım yakanı.
evet yaa oyle bir yaziyorlar ki3 haftadır yolunu mu gözlüyordunuz ki gelmeyince sizi cezalandırdığını düşündünüz????
Çalışıyorsunuz sanırım,boşanın ve çocuğunuzu huzur içinde büyütün.
Çok çok iyi yapmışsın bende aynı durumdayim bunu okuyunca sanki kendi yaşadıklarım aklıma geldi bakalım çocuk konusunda biznne yasicaz Allah yardimcimiz olsunInanin kaçtım ve kurtardim. Biliyormusunuz burası bana çok iyi geldi. Beni hep cocugumla tehdit ederdi onu almak için beni oldurmen gerek derdi. Daha neler neler. Birgün burda bir Doğulu bayanın yazısını okumuştum. Yeter demiş bir canım var ya Allaha ya sana.bende aynısını dedim benimde sesim çıktı ve o son dayagim oldu çok şükür bitti.birileride beni okur inşallah.cocukla korkutanlar.ölürüm öldüŕurum vermem diyenler devletin sopasini görünce kuzu oluyorlar.
Bence sizin çocuk yapmanız bile hata en başından beri ne kadar illet bi insanla yasamissiniz valla size hayret ediyorum şuandaBurda okadar çok konu okudumki. Bazılarından cesaret aldım artık yeter dedim devamını getiremedim. Benden daha kötü durumda olanları okudum biraz daha sabredebilirim geçer belki dedim ama geçmedi.
4 yıllık evliyim.3 yaşlarında bir yavrum var.1 ay önce yine dayak yedim defalarca vurdu.yere yatırdı boğazımı sıktı. Tekmeler attı.cocugumda gördü bunları.eve polis cagirdim.once hastaneye götürdüler sonra karakola. Ailesi karakolda yüzüme tükürdü sanki ben sucluymus gibi.sonra uzaklaştırma kararı cikarttim 20 gün.sonrada 6 aylık uzaklaştırma davası açtım çıktı. Daha sonra da 2 yıllık ayrılık kararı onun davasida sonuçlandı.
Eşim kızına çok düşkündu. Aşırı onun kokusunu koklamadan yatmaz, işe gitmez 2 gün ayrı kalamaz. Ama şuan 3 haftadır görmeye gelmiyor sizce budami beni cezalandırmak için?
Şimdi biraz detay vereyim eşim cok sinirli bir insandır. O sinirlendiyse tamamdır dünya dursun onun gönlünü alsın.en ufak birşeye günlerce küser. Yatagini ayırır. Yemeklerimi yemez. Ve ben gönlünü almadan barismazdi.onsuz annemle yada kardesimle arkadaşlarımla asla çarşıya gezmeye gidemem.harclik verir kartlarim ondadir.eger sinirliyse önüme para firlatir.(5 lira 10 lira) eğer olaki 50 100 harçlık verdiyse ne yaptın der kuruş kuruş hesap ister.ilk zamanlar çok çocuk istediğimi biliyordu ne zaman canımı yakmak istese senden ana olmaz derdi hep.
Sonra hamile kaldım çocuk doğduktan sonra dayak başladı ne zaman karşılık versem kendimi açıklamak istesem küfür hakaret.birkacinda da dayak geldi.barisinca lütfen birdaha yapma derdim bana kufretme vurma. O yapmayacam demezdi ben derdim birdaha yapma diye haketme o zaman derdi haketme.sen bilmiyorsun senin bakışların bile bunları hakediyor. Yok gücüm bitti biraz toparlanayim devam edeceğim yazmaya hepsini hatirlayinca çok kötü oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?