1 ay önce başıma gelenler.Bende bilmiyordum bukadar cesur olduğumu.

Nasıl aynı durumdasin yani?
Muhtemelen o bahsettigin doğulu arkadaş benim sanırım o lafı ben etmistim çünkü yani bende eşimi terkettim şuan biyerde kaçtım saklandim boşanma davamız açılmıştı zaten daha bana çocuğuna ulaşamadı bakalım ulaştığında çocukla alakalı neler olcak onu kasdettim

valla o düşkünlük hiç öyle olmuyor malesef. bizde eşimle kızım 5 aylıkken ayrılık kararı aldık aldık demiyeyim o aldı bende eşyalarını toplayıp koydum kapıya. istediğin zaman gel gör dedim. ilk hafta her gün geldi sonra kendi kendine triplere girdi. arabayı bırakmıştı sizi mağdur etmem falan filan laflar havada uçuştu. sonra kızım acillik oldu babasıdır oda gelsin dedim. aradım geldi. sabaha kadar bekledi. hastalığı yüzünden polikliniğe yönlendirildik. o gün randevu alamadığımız için eve bıraktı bizi. ve bir daha ne aradı ne sordu. hastanelerde perişan olduk. sormadığı gibi haber vermeden gelip arabayı da götürdü. hasta çocuğumla koca şehirde 3 vasıta değiştirip hastaneye gittiğim günler oldu. o günler geçti gitti belki ama bende bitmedi. geri döndü özürler yalvarmalar sonuç affettim. şu anda da kızına çok düşkün ama biliyorum ki yine aynı şeyleri yaşasak yine umrunda olmaz eminim. hiç sorgulamayın arayıp sormadığı daha iyi

O medeniyet dediğin insanlarda olan bir şey.
Karısını döven sığırlara bahsedilmemis.
Şiddet yanlısi bir hayvandan medeniyet beklemek sizin hala akillanmadigininizi gösteriyor malesef.
Şu an kızınız küçük biraz büyüyüp babasını sinirlendirdiginde ne olacak peki ?
Karısını döven kızını da döver neden yapmasın ki içinde var çünkü.
Fazla romantik komedi izlemissiniz biraz realist olun.

Bak kendin yazıp söylüyorsun aynısını neden kızına da yapmasın bi garanti verebilir misin ?
Çocuk huysuzlandi veya tutturdu bi konuda sinirlenip iki tane patlatmayacagi ns malum ?
Çocuğuna düşkün olmak öyle öpüp koklamakla olmuyor sadece.
Gerçekten düşkün olsaydı kızının annesine bunları yasatmazdi.
Bak görmeye gelmemiş bile.
Işte sadece çocuk istiyorum demekle olmuyor o çocuğun babasını da doğru secmek gerekli.
Ilişki evlilik yolunda gitmezken çocuk yapma kararı almak sağlıklı değil isterseniz ölün çocuk hasretinden ama doğru değil işte.
Sonuçlari böyle oluyor sonra.

Siz kurtulduğunuza dua edin bu adam ruh hastası ailesi de öyle gitsinler toptan tedavi olsunlar. Hiç üzülmeyin çocuğunu görmeye gelmezse de gelmesin annesinin dayak yiyip hor görüldüğünü görerek yaşamasındansa babasını hiç görmesin çok daha iyi çok doğru bir karar almışsınız asla pişman olmayın

Şimdi bi de hamilesiniz ama

Şimdi bi de hamilesiniz ama

bizim olaylar 3 yıl önce oldu :) çok şükür atlattık o çalkantılı dönemleri ama artık kesinlikle güvenim yok. eşim de son şansı olduğunu biliyor ve ona göre davranıyor. kimsenin ne olacağı belli değil burada bile öyle şeyler okuyoruz ki herkesin ilişkii sanki pamuk ipliğine bağlı. herkesin hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun inşallah. ben o dönemlerimde çok metanetli davrandım şimdi bile düşündükçe kendime hayret ederim. sizede sabır dilerim. yavrunuzla çok çok mutlu olun inşallah

Boşan bu adamdan canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…