- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
- Konu Sahibi Herseyimyavrum
-
Muhtemelen o bahsettigin doğulu arkadaş benim sanırım o lafı ben etmistim çünkü yani bende eşimi terkettim şuan biyerde kaçtım saklandim boşanma davamız açılmıştı zaten daha bana çocuğuna ulaşamadı bakalım ulaştığında çocukla alakalı neler olcak onu kasdettimNasıl aynı durumdasin yani?
Hayır kimsenin yolunu gozlemiyorum ama inanin onu bir tanisaydiniz okadar düşkünduki çocuğuna sadece sormak istedim neden görmüyordur diye. Ben duygularimda kızımı kullanmıyorum. Sanırım ondanda bunu bekliyorum.
O medeniyet dediğin insanlarda olan bir şey.Ve benim sorumu sanırım yanlış anladınız. Ben o adamdan ayriliyorum.istediginiz kadar kızın ama kızımın babası olarak kalsın. Evet iyi bir eş olamadı. Ama inanin iyi bir babaydi. Yani en azından şimdiye kadar öyleydi. Kızını koklamadan uyumaz onu opmeden koklamadan işe gitmezdi. Çok ilgiliydi ona karşı.ben istiyorumki kızımı mahkemenin verdiği süre içerisinde görsün. Şuanda kızım çok Üzgün.Değişik duygular içinde.bu sadece filmlerdemi oluyor bilmiyorum ama ben gerektiğinde veli toplantılarında gerektiğinde mezuniyetinde, düğününde bir arada olabilecek kadar medeni olmak istiyorum. Biliyormusunuz içimde okadar şey bitmiski nefretimde kinimde yok. Tabiki güzel bir şey de yok. Şimdi çok kizacaginiz birsey soyleyeyimmi gecengun evde kalan pantolon gömlek gibi eşyalarını yikadim utuledim dolabina astım. Eşyalarını toplamaya geldiğinde alsın gitsin.biliyorumki kizginligim olursa gitmez hayatımdan kolay çıkmaz. Sevmiyorumda nefretde etmiyorum.
Bak kendin yazıp söylüyorsun aynısını neden kızına da yapmasın bi garanti verebilir misin ?Haklisiniz ama zaten hepsi bunun gibi şeyler azcık kavgada günlerce süren küslükler. Azcık karşılık versen hakaretler küfürler.dahada sesin çıkarsa şiddet geldi. Şuan bakıyorum kendime dayak attiginda değilde hakaretlerinde kufurlerinde daha çok canım yanmış.
Burda okadar çok konu okudumki. Bazılarından cesaret aldım artık yeter dedim devamını getiremedim. Benden daha kötü durumda olanları okudum biraz daha sabredebilirim geçer belki dedim ama geçmedi.
4 yıllık evliyim.3 yaşlarında bir yavrum var.1 ay önce yine dayak yedim defalarca vurdu.yere yatırdı boğazımı sıktı. Tekmeler attı.cocugumda gördü bunları.eve polis cagirdim.once hastaneye götürdüler sonra karakola. Ailesi karakolda yüzüme tükürdü sanki ben sucluymus gibi.sonra uzaklaştırma kararı cikarttim 20 gün.sonrada 6 aylık uzaklaştırma davası açtım çıktı. Daha sonra da 2 yıllık ayrılık kararı onun davasida sonuçlandı.
Eşim kızına çok düşkündu. Aşırı onun kokusunu koklamadan yatmaz, işe gitmez 2 gün ayrı kalamaz. Ama şuan 3 haftadır görmeye gelmiyor sizce budami beni cezalandırmak için?
Şimdi biraz detay vereyim eşim cok sinirli bir insandır. O sinirlendiyse tamamdır dünya dursun onun gönlünü alsın.en ufak birşeye günlerce küser. Yatagini ayırır. Yemeklerimi yemez. Ve ben gönlünü almadan barismazdi.onsuz annemle yada kardesimle arkadaşlarımla asla çarşıya gezmeye gidemem.harclik verir kartlarim ondadir.eger sinirliyse önüme para firlatir.(5 lira 10 lira) eğer olaki 50 100 harçlık verdiyse ne yaptın der kuruş kuruş hesap ister.ilk zamanlar çok çocuk istediğimi biliyordu ne zaman canımı yakmak istese senden ana olmaz derdi hep.
Sonra hamile kaldım çocuk doğduktan sonra dayak başladı ne zaman karşılık versem kendimi açıklamak istesem küfür hakaret.birkacinda da dayak geldi.barisinca lütfen birdaha yapma derdim bana kufretme vurma. O yapmayacam demezdi ben derdim birdaha yapma diye haketme o zaman derdi haketme.sen bilmiyorsun senin bakışların bile bunları hakediyor. Yok gücüm bitti biraz toparlanayim devam edeceğim yazmaya hepsini hatirlayinca çok kötü oldum.
Şimdi bi de hamilesiniz amavalla o düşkünlük hiç öyle olmuyor malesef. bizde eşimle kızım 5 aylıkken ayrılık kararı aldık aldık demiyeyim o aldı bende eşyalarını toplayıp koydum kapıya. istediğin zaman gel gör dedim. ilk hafta her gün geldi sonra kendi kendine triplere girdi. arabayı bırakmıştı sizi mağdur etmem falan filan laflar havada uçuştu. sonra kızım acillik oldu babasıdır oda gelsin dedim. aradım geldi. sabaha kadar bekledi. hastalığı yüzünden polikliniğe yönlendirildik. o gün randevu alamadığımız için eve bıraktı bizi. ve bir daha ne aradı ne sordu. hastanelerde perişan olduk. sormadığı gibi haber vermeden gelip arabayı da götürdü. hasta çocuğumla koca şehirde 3 vasıta değiştirip hastaneye gittiğim günler oldu. o günler geçti gitti belki ama bende bitmedi. geri döndü özürler yalvarmalar sonuç affettim. şu anda da kızına çok düşkün ama biliyorum ki yine aynı şeyleri yaşasak yine umrunda olmaz eminim. hiç sorgulamayın arayıp sormadığı daha iyi
Şimdi bi de hamilesiniz ama
Boşan bu adamdan canmBurda okadar çok konu okudumki. Bazılarından cesaret aldım artık yeter dedim devamını getiremedim. Benden daha kötü durumda olanları okudum biraz daha sabredebilirim geçer belki dedim ama geçmedi.
4 yıllık evliyim.3 yaşlarında bir yavrum var.1 ay önce yine dayak yedim defalarca vurdu.yere yatırdı boğazımı sıktı. Tekmeler attı.cocugumda gördü bunları.eve polis cagirdim.once hastaneye götürdüler sonra karakola. Ailesi karakolda yüzüme tükürdü sanki ben sucluymus gibi.sonra uzaklaştırma kararı cikarttim 20 gün.sonrada 6 aylık uzaklaştırma davası açtım çıktı. Daha sonra da 2 yıllık ayrılık kararı onun davasida sonuçlandı.
Eşim kızına çok düşkündu. Aşırı onun kokusunu koklamadan yatmaz, işe gitmez 2 gün ayrı kalamaz. Ama şuan 3 haftadır görmeye gelmiyor sizce budami beni cezalandırmak için?
Şimdi biraz detay vereyim eşim cok sinirli bir insandır. O sinirlendiyse tamamdır dünya dursun onun gönlünü alsın.en ufak birşeye günlerce küser. Yatagini ayırır. Yemeklerimi yemez. Ve ben gönlünü almadan barismazdi.onsuz annemle yada kardesimle arkadaşlarımla asla çarşıya gezmeye gidemem.harclik verir kartlarim ondadir.eger sinirliyse önüme para firlatir.(5 lira 10 lira) eğer olaki 50 100 harçlık verdiyse ne yaptın der kuruş kuruş hesap ister.ilk zamanlar çok çocuk istediğimi biliyordu ne zaman canımı yakmak istese senden ana olmaz derdi hep.
Sonra hamile kaldım çocuk doğduktan sonra dayak başladı ne zaman karşılık versem kendimi açıklamak istesem küfür hakaret.birkacinda da dayak geldi.barisinca lütfen birdaha yapma derdim bana kufretme vurma. O yapmayacam demezdi ben derdim birdaha yapma diye haketme o zaman derdi haketme.sen bilmiyorsun senin bakışların bile bunları hakediyor. Yok gücüm bitti biraz toparlanayim devam edeceğim yazmaya hepsini hatirlayinca çok kötü oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?