- 20 Ağustos 2017
- 16
- 6
- 1
- 42
- Konu Sahibi Herseyimyavrum
-
Bu iki yıllık uzaklaştırma kararı nasıl oluyor .böyle bir şey ilk defa duyuyorum.bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
3 haftadır yolunu mu gözlüyordunuz ki gelmeyince sizi cezalandırdığını düşündünüz????
Çalışıyorsunuz sanırım,boşanın ve çocuğunuzu huzur içinde büyütün.
2 yıllık ayrılık kararını siz mi talep ettiniz, yoksa hakimin takdiri mi? Neden boşanma değil de ayrılık, bunu anlamaya çalışıyorum da.
Yaşadıklarınız kolay degil ama ya tam yazana kadar açmasaydınız konuyu,
Böyle merak ettirir gibi oluyor...
Çok çok iyi yapmışsın bende aynı durumdayim bunu okuyunca sanki kendi yaşadıklarım aklıma geldi bakalım çocuk konusunda biznne yasicaz Allah yardimcimiz olsun
kusura bakmayinda bu cesarat degil saf-salaklık yahu dayak ye kartını ver hakarete uğra annelik duyguna saldirilsin tehdit edil ama hala bosanma aklın devam düşüncesinin zerresi geciyorsa valla hala salaklık devam ediyor derim
Allah yardimciniz olsun inşallah herşey gönlünüzce olsun dualarım siz ve minik yavrunuz için
Sonuç olarak boşandınız mı acaba tam anlayamadım konu sahibi?
Yani işin içinde bi çocuk oldu mu benim dünyaları bırakıp o çocukla ilgilenesim geliyor. Ah ah gözümün önünde canlandı. Bunları artık o kadar sık duyuyoruz ki. Bu ilişkiye düzelir umuduyla asla ama asla devam etmeyin. Siz çocuğunuza hem ana hem baba olursunuz korkmayin. SevgisiZ bi ortamda büyümesinden iyidir. Hele ki çalışıyorsaniz. Siz mutlu değilsiniz çocuğunuzu da mutlu ed2mezsiniz. Benim de benzer bi çocukluğum oldu. Babam bizleri çok sever hala da öyledir. Ama anneme yapmadığı işkence kalmadı. Şimdi psikolojik şiddet uyguluyor. Her gun ağlardım. Bazen hala bile ağlardım beni neden doğurdunuz diye. Çok iyi bi şekilde yetiştigim her imkanım olduğu halde bunu diyorum. Sevgi her şey. Her güzel şeyin başı. İnanın dört dörtlük bi hayatınız olmasın ama huzurunuz olsun.
Haklisiniz kesinlikle. Güçlü olmanız güçlü durmaniz lazim her şeyden önce. Görsün ama size de boşandıktan sonra salça olmasın. Planlarını yapın siz. Kendinizi her şeye hazırlayınInanin bende öyle yapıyorum tek derdim kızım o iyi olsun başka bir şey istemiyorum.onu çok seviyorum. O hissetmesin diye herseyi yapıyorum. Aglamiyorum o aksam karakolda sildim gozyasimi bitti dedim birdaha bu gozlerden onun icin gozyasi akmayacak.kizimla gülüyorum egleniyorum ve Eğer kızıma iyi gelecekse babasinida görsün bunada engel olmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?