1 ay önce başıma gelenler.Bende bilmiyordum bukadar cesur olduğumu.

3 haftadır yolunu mu gözlüyordunuz ki gelmeyince sizi cezalandırdığını düşündünüz????
Çalışıyorsunuz sanırım,boşanın ve çocuğunuzu huzur içinde büyütün.

Hayır kimsenin yolunu gozlemiyorum ama inanin onu bir tanisaydiniz okadar düşkünduki çocuğuna sadece sormak istedim neden görmüyordur diye. Ben duygularimda kızımı kullanmıyorum. Sanırım ondanda bunu bekliyorum.

2 yıllık ayrılık kararını siz mi talep ettiniz, yoksa hakimin takdiri mi? Neden boşanma değil de ayrılık, bunu anlamaya çalışıyorum da.

Bu benden ailemin tek istegiydi torunuma karşı sorumlulugum dedi babam. Herzaman yanındayım dedi.bu uzaklaştırma kararlarına uyup aksi bir davranış yapmayinca bir süre ver dedi. O süre içerisinde eğer gelirse tedavi olmasını şart kosacagim kızı için evliliği için. Kiramadim babamı zaten benim için değişen bir şey olmayacak. O hayatımda yok artık. Avukatimda bunu önerdi bende o an kabul ettim.

Yaşadıklarınız kolay degil ama ya tam yazana kadar açmasaydınız konuyu,
Böyle merak ettirir gibi oluyor...

Haklisiniz ama zaten hepsi bunun gibi şeyler azcık kavgada günlerce süren küslükler. Azcık karşılık versen hakaretler küfürler.dahada sesin çıkarsa şiddet geldi. Şuan bakıyorum kendime dayak attiginda değilde hakaretlerinde kufurlerinde daha çok canım yanmış.

Lütfen kırıcı olmayın kimse artık bana hakaret edemez salak diyemez

Yani işin içinde bi çocuk oldu mu benim dünyaları bırakıp o çocukla ilgilenesim geliyor. Ah ah gözümün önünde canlandı. Bunları artık o kadar sık duyuyoruz ki. Bu ilişkiye düzelir umuduyla asla ama asla devam etmeyin. Siz çocuğunuza hem ana hem baba olursunuz korkmayin. SevgisiZ bi ortamda büyümesinden iyidir. Hele ki çalışıyorsaniz. Siz mutlu değilsiniz çocuğunuzu da mutlu ed2mezsiniz. Benim de benzer bi çocukluğum oldu. Babam bizleri çok sever hala da öyledir. Ama anneme yapmadığı işkence kalmadı. Şimdi psikolojik şiddet uyguluyor. Her gun ağlardım. Bazen hala bile ağlardım beni neden doğurdunuz diye. Çok iyi bi şekilde yetiştigim her imkanım olduğu halde bunu diyorum. Sevgi her şey. Her güzel şeyin başı. İnanın dört dörtlük bi hayatınız olmasın ama huzurunuz olsun.

Inanin bende öyle yapıyorum tek derdim kızım o iyi olsun başka bir şey istemiyorum.onu çok seviyorum. O hissetmesin diye herseyi yapıyorum. Aglamiyorum o aksam karakolda sildim gozyasimi bitti dedim birdaha bu gozlerden onun icin gozyasi akmayacak.kizimla gülüyorum egleniyorum ve Eğer kızıma iyi gelecekse babasinida görsün bunada engel olmak istemiyorum.

Haklisiniz kesinlikle. Güçlü olmanız güçlü durmaniz lazim her şeyden önce. Görsün ama size de boşandıktan sonra salça olmasın. Planlarını yapın siz. Kendinizi her şeye hazırlayın

Dayak yiyen her kadın ilk dayakta ayrılmalı. Belki düzelir şu huyu iyi çocuk var gibi bahaneler üretilmemeli. Dayak derken bile utanıyor insan . Siz böyle bir hayatı kendinize layık görmeyerek en doğrusunu yapmışsınız. Yolunuz açık olsun.

Boşanma davası açmak yerine ayrılık davası açmak. Evet çok cesurmuşsun, her şeyi bitirmişsin belli gerçekten kapı gibi darp raporun var, düzenli dayak yiyorsun, eziyetin her türlüsünü görüyorsun ama süreli olarak ayrılık talep ediyorsun. Adam düzelsin diye bekliyorsun ne boşanması.

Nişanlıyken fark etmediniz çok iyiydi tamam.
Ancak evlendikten sonra maaş kartınızı elinizde alıp 5 lirayı sizin yüzünüze fırlattığında ya da senden ana olmaz dediğinde de mi fark etmediniz nasıl bir pislik olduğunu?
Tüm bunların üstüne çocuk niye?
Muhtemelen klasik düşünceyle düzelir değişir diye beklediniz ama insanlar değişmiyor en azından iyi yönde değişmiyorlar.
Olan olmuş ama sakın geri dönmeyin.

Ek: siz bir de bu herifin çamaşırlarını ütüleyip dolaba mı astınız. Seviyorsunuz ve nefret de etmiyorsunuz öyle mi?
Ne desek boş.
Sanırım tüm bunlar bu adamın burnunu sürter miyim acana diye yapılmış. Niyet boşanmak değil. Siz bu mevzuyu uzattıkça uzatırsınız gibi geldi bana.

Son düzenleme:
boşanacak olsan bu işi uzatmazdın.
kızını hiç bahane etme.
sen ya da eşin kızınızı gerçekten sevseydiniz kızınıza huzurlu bir ortam sağlardınız.
öpüp koklamakla iyi baba olunmuyor.
sokaktaki çocuğu da öyle seviyor insan.
gerçekten kızını seven onu düşünen bir baba olsaydı, evladının hatrı için annesine insan gibi davranırdı.

sen de gerçekten evladını düşünseydin onu huzursuz ve şiddet dolu yuvada yaşatmazdın.

hem çocuğunu hem babanı bahane ederek kocanın dönmesini bekliyorsun. kıyafetlerini ütülemen vs hep geri dönmesi için. çünkü seviyorsun.

Son düzenleme:
Uzgunum adami ozlemissiniz.. bi kurban katilini ozler mi siz ozlemissiniz. Amaç asla ayrilmak degil amac belk hakaret sinir saldirganlik devam etsin ama mumkunse dovmesin.bunu saglayabilmek. Evet kizini cok ozlemistir utancindan arayamiyordur minnos kedi siz arayin gel cocugu gor hersey cok guzel olacak deyin. Kizina olsun gebersin buyudugunde sizden cok onu dovecek ve o kiz boyle bir adamla evli oldugunuz icin sizden nefret edecek. Hastalikli iliskilerinize lutfen cocuklari alet rtmryin. Dunyaya getirirken bencillik yapmissiniz artik yapmayın lutfen.

Bu uzaklaştırmanın sonucu barışma.
Adamın burnu sürtülsün diye açılmış bir davaya benziyor.