1 ay önce kürtaj oldum..tekrar hamile kalmak için 1 ay daha beklemek istemiyorum .

bitanecikk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
211
179
103
15 ağustosta kürtaj oldum hatta kürtaj sırasında sorun yaşamışım sanırım.hiç kanamam olmadı ilk başta 10. gün parça halinde 2 gün kanama oldu sonra kesildi.10 eylülde lekelenme şeklinde başlayan 13 ünde artan bir adetim oldu.kürtaj olduğum doktor 1,5 ay ilşki yasağı dedi uyuyoruz buna ve 2 ay sonra korunmayı bırakabilirsin dedi.kontrole gittiğim özeldeki doktor 1 hafta sonrasında rahmimin iyi durumda olduğunu tekrar kontrole gerek olmadığını 3 ay korunmam gerektiğini söyledi ama hiç beklemek istemiyorum beklemeden hamile kalan var mı aranızda?kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız?

Cnm benim geçmiş olsun öncelikle. Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı çocuk nasip etsin. Ben yaşamadim ama yaşayan tanidiklarimdan biliyorum 3 ay önemli bir süreç bence doktorunu dinle bir daha böyle bi acı yaşama.

teşekkür ederim canım 1 ay geçti bile ama kızım sürekli dua ediyo çok istiyo..Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah..

Doktorunu dinle bnde düşük yaptım herkes Dedi altı ay korunun ama BN hemen olsun istiyordum korunmadık düşükten altı ay sonra tekrar hamile kaldım yani rahim ancak toparlanıyor diye düşünüyorum rabbim tekrar nasip eder inşanlah. Çok geçmiş olsun cnm

Ben kimyasal geçirdim geçen ayın 1 de bu tekrar nasip oldu inşallah sanada kısmet olur

Amin inşallah yaşım da geçiyor artık..kızım da kardeş bekliyodu olmayınca bunalıma gitdi yine başladı her ezanda dua etmeye Diğeri de onun dualarıyla olmuştu bence Allah yine onun kalbine göre verir inşallah..Senin de bebeğin sağlıkla doğar inşallah..

1,5 ay ilişki yasağına gerek yok ki doktorun abartmış sanırım. Ben yılbaşında düşük yaptım sonra doktora kontrole gittim Marttan itibaren hamile kalabilirsin demişti.

Benim operasyon sırasında kullandıkları vakum kırılmış 1,5 saatte çıktım ameliyathaneden..eski yöntemle kazımış olabilşrler bilmiyorum ya da araştırma hastahanesi olduğu için de olabilir.

rapor elime ulaştı.az miktarda parça gördüğüm yoğun olan son kanamada bebek düşmüş sanırım.kürtaj sırasında bebek görülmemiş bebeği görmüştük biz.
adetim bitmek üzere bi dahaki adetten sonrası korunmayı bırakıcam artık

Canım bence acele etme tabiki biz çok aceleciyiz. Bende kürtaj oldum 3 ay korundukdan sonra 6. Ayda hamile kaldım inşallah Rabbim senin de gönlüne göre verir stres yapma

Kızlar Allah gönlümüze göre versin inşallah . Ben de 7 Eylül'de 9+3 te bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum . Akıntım hala normal rengine dönmedi. Ben de heycanla yeniden denemek istiyorum . 1 yıllık evliydik ve ilk bebeğimizdi. :/ ne zaman adet olurum acaba ?

Kurtajdan sonra enfeksiyon kapmamak icin ilk adeti gormeden iliski onerilmiyor. ben de oyle yapmistim .rahim en az 2 adet gormeli yoksa cok sakincali olur

ben kürtajdan 25 gün sonra adet olmaya başladım.ilk başta lekelenme şeklinde oldu sonrasında 5 gün durduramadım çoktu hala da lekelenme devam ediyor..15 ağustosta kürtaj olmuştum 2. adete kadar ilişkiye girmeyi düşünmüyorum.2. adet de böyle sürer muhtemelen sonrasında denemek istiyorum.kızım bugün çocuk resmi çizdi içine de bir kalp..arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik 5 yaşındaki çocuğun ilk sorduğu soru bebeği sağlıklı mı? demek oldu.biz eşimle istiyoruz ama kızım için daha çok istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…