ahhhhh canimmmm ahhhh alisamasaydim ben alisamazdim! türkiyedennnn taaaa Alamanyalara gelin geldim! üstelik burda tek bir tanidigim bile yokken! cok iyi bir isim vardi , nekadarda cok hayallerim vardi bir bilsen, onun icin üniversiteyi 1.likle bitirmistim meslegimi elime almistim inan daha üniversitedeki hocalarim evli oldugumu bilmiyorlar , bilseler sanirim sok olurlar, hele bir begim oldugunu duysalar kafayi yerler iste okadar azimli ve hirsliydim canim! hepsi neyse ne ama annemden babamdan arkadaslarimdan yani kisacasi hayatim igeride biraktimda geldim buralara! evimin kapisindan girerken ayakkabimi cikarttigimda aslinda geride kalan bütün herseyimi cikarmistim o kapidan! inanirmisin dügün oldu ucaga bindim Almanyaya artik geliyorum ucakta bile kendi kendime " ben napiyorum yaaa, nereye gidiyorum, okulum hayatim herseyim elimden gitti , bosami okudum , bosami üniversite 1.si oldum .... daha neler nelerrr.....dedigim gibi güzelim herkeste olur bu gibi durumlar . bak ama suan diyorumki iyikide evlenmisim ! tekrar esim karsima ciksa herseyi tekrar elimin tersiyle iter yinede evlenirdim esimle! ve suan dünyalar tatlisi bir melegim var 5 aylik zeynebimmmm! iyikide olmus diyorum! hem canim bak ayni ülkedesin istedigin za,man cikip gidebilirsin annenlere! birde beni düsün seneden seneye , yada senede 2 kez!