Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet dogru söylüyorsunuz..bir kere yaşıyacagım bunu hatırlamalıyım belkide...birde şey sorucam adet dönemlerinde insan böyle olabiliyomu...benım 4 gun gecikti ama hamile falan degilim..acaba bundan dolayı mı herşeyi büyütüp hassaslaştım...ilk defa böyle oluyorum..
evet dogru söylüyorsunuz..bir kere yaşıyacagım bunu hatırlamalıyım belkide...birde şey sorucam adet dönemlerinde insan böyle olabiliyomu...benım 4 gun gecikti ama hamile falan degilim. .acaba bundan dolayı mı herşeyi büyütüp hassaslaştım...ilk defa böyle oluyorum..
nişanlınızla birlikte oluyormusunuz :kedi:
içimden seni artık çekemiyorum,seni istemiyorum,hiçbişey umrumda degil..benı anlamayan biriyle olmam seninle asla olmaz deyip bitirmek istiyorum....ama söyleyemiyorum...
vazgeçilmez olmadığını ona hissettir arwen. önceki konularının başlıklarına baktım az önce. balık erkeği nasıldır die bi başlık açmışsın, sanırım bu o kişi. sen kıpırdamadıkça o kıpırdamaz hiçbişi umrunda olmaz. sanırım mart doğumlu, tembellik de vardır onda. biraz gözünü korkutmakta sakınca olmaz sanırım..
gözünü korkkuttum bu sefer de diyo ki sen benı istemiyorsun..benımle evlenmek istemiyorsun yada evlilige hazır degilsin..benı eeşin olarak görmüyorsun diyoo alınıyo...bana bunları hissettiriyorsun diyoo..sanki hemen vazgecicekmişsin gibi diyo..sonra suclu ben oluyorum..nasıl bir adamsa haklı da olsa haksızda olsa üste cıkıyo...