• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ay sonra evleniyorum ama....

evet dogru söylüyorsunuz..bir kere yaşıyacagım bunu hatırlamalıyım belkide...birde şey sorucam adet dönemlerinde insan böyle olabiliyomu...benım 4 gun gecikti ama hamile falan degilim..acaba bundan dolayı mı herşeyi büyütüp hassaslaştım...ilk defa böyle oluyorum..

evet dogru söylüyorsunuz..bir kere yaşıyacagım bunu hatırlamalıyım belkide...birde şey sorucam adet dönemlerinde insan böyle olabiliyomu...benım 4 gun gecikti ama hamile falan degilim..acaba bundan dolayı mı herşeyi büyütüp hassaslaştım...ilk defa böyle oluyorum..

canim stresten gecikmis olabilir, adet döneminde cogu kadin üzüntülü olur evet:gitme:

evet dogru söylüyorsunuz..bir kere yaşıyacagım bunu hatırlamalıyım belkide...birde şey sorucam adet dönemlerinde insan böyle olabiliyomu...benım 4 gun gecikti ama hamile falan degilim. .acaba bundan dolayı mı herşeyi büyütüp hassaslaştım...ilk defa böyle oluyorum..

nişanlınızla birlikte oluyormusunuz :kedi:

yok hamile degilim...eminim buna.. nişanlımın bazı lafları cok agrıma gidiyo..biz daha nişan yapmadık sadece sözlendik..surda 1 ay sonra dügün var..nişan için acele ediyorum bir an once nişanlanalım diye..sen karar ver diyo..al takvimi eline kararını ver diyo..salonda yapmıyoruz ki ne teferruatı olucak diyo..ama ben bir kere nişanlanıyorum sonuctaa...öyle diyincede tüm hevesim kaçıyoo..ben anladım mutsuzlugumu ben bu adamla mutlu degilim..kendim elenicekmişim gibi hissediyorum..sanki umrunda degil onun..ve cok agrıma gidiyo.bunu acık acık ona söyleyincede sen cok alınganlık yapıyorsun..bu huyundan nefret ediyorum diyo..degişmelisin sen diyo...herşey hazır ama hergecen gun soguyorum ondan..evlensem bile saglam bir evlilik olmayacak..benı anlamayan biriyle nereye kadar yapabilirim ki...

içimden seni artık çekemiyorum,seni istemiyorum,hiçbişey umrumda degil..benı anlamayan biriyle olmam seninle asla olmaz deyip bitirmek istiyorum....ama söyleyemiyorum...

Canım bu işler gerçekten basit şeyler değil. Bir ömrü beraber paylaşacaksınız. Sakın ama sakın aklına takılan yada seni olumsuz düşünmeye iten sebepler varsa bunları boşverme. Kolay değil hayatını adayacağın insan olacak. Bir ömür boyu mutsuz olmakta var işin ucunda. Neden böyle hissediyorsun bilmiyorum strestendir diyeceğim ama senin bu adamı tam olarak sevmediğin hissine kapıldım. Bence on kere düşün bir kere adım at. Bu hayat senin! ınsanlar ne der diye de düşünme. Sen mutsuz olunca seni kimse kurtaramaz ama şu an yolun başı sen kendini kurtarabilirsin. Ama tart fevri kararlar verme. Olumlu ve olumsuz yanlarını düşün. Hangi taraf daha ağır basıyorsa o yolda ilerle. Aksi halde pişman olabilirsin....

içimden seni artık çekemiyorum,seni istemiyorum,hiçbişey umrumda degil..benı anlamayan biriyle olmam seninle asla olmaz deyip bitirmek istiyorum....ama söyleyemiyorum...

vazgeçilmez olmadığını ona hissettir arwen. önceki konularının başlıklarına baktım az önce. balık erkeği nasıldır die bi başlık açmışsın, sanırım bu o kişi. sen kıpırdamadıkça o kıpırdamaz hiçbişi umrunda olmaz. sanırım mart doğumlu, tembellik de vardır onda. biraz gözünü korkutmakta sakınca olmaz sanırım..

işte elalemi düşünmesem belkide coktan bitirmiştim..ama bir arkadasımla da konustum şimdi oda aynı seyleri yaşamıs..sanki evlenen o degil benim sadece diyoo..belkide benım yaşadıklarım cok normall..inşallah gerginliktendir

vazgeçilmez olmadığını ona hissettir arwen. önceki konularının başlıklarına baktım az önce. balık erkeği nasıldır die bi başlık açmışsın, sanırım bu o kişi. sen kıpırdamadıkça o kıpırdamaz hiçbişi umrunda olmaz. sanırım mart doğumlu, tembellik de vardır onda. biraz gözünü korkutmakta sakınca olmaz sanırım..

gözünü korkkuttum bu sefer de diyo ki sen benı istemiyorsun..benımle evlenmek istemiyorsun yada evlilige hazır degilsin..benı eeşin olarak görmüyorsun diyoo alınıyo...bana bunları hissettiriyorsun diyoo..sanki hemen vazgecicekmişsin gibi diyo..sonra suclu ben oluyorum..nasıl bir adamsa haklı da olsa haksızda olsa üste cıkıyo...

gözünü korkkuttum bu sefer de diyo ki sen benı istemiyorsun..benımle evlenmek istemiyorsun yada evlilige hazır degilsin..benı eeşin olarak görmüyorsun diyoo alınıyo...bana bunları hissettiriyorsun diyoo..sanki hemen vazgecicekmişsin gibi diyo..sonra suclu ben oluyorum..nasıl bir adamsa haklı da olsa haksızda olsa üste cıkıyo...

işine gelirse de çık işin içinden sen de. ben nişanlanmadım da kısa süre de olsa bi yaşanmışlığım var aynı böle bi zatla. kesinlikle kabul etme haksızlık yaptığında. karşına alıp konuşsan da fayda etmez çünkü. valla bu nişanlılık evlilik falan zor işler ne diyim.

bence arwen sen yeteri kadar yani evlenecek kadar sevmiyosun nişanlını.
evlilik her kız için bir kere olsun ve son olsun isteriz onun için iyice düşün seni anlamayan bir adamla zor geçer hayat hele yeterince sevmiyorsan her lafı batar.

tatlım,kafanda herşey tam oturmuş değil.belki de daha önceki sorunlarınızın gün ışığına çıkması gibi birşey senin şuanki durumun....

yani bişiy söylüycem canım ...kesinlikle yalnız değilsin.bende senin hissettiklerini hissediyorum ve sorunu tam olarak bulabilmiş değilim.evlilik fobim mi var nedir bilmiyorum.artık ciddi ciddi psikoloğa gitsemmi diye düşünüyorum...bazen hayal kuruyorum iyi hoş evlenicem diyorum.ama bazen bişi oluyo yani aslında hiçbişi olmuyo nişanlımla sorun falan çıkmasada herşey alt üst oluyo sanki yapamıcam olmuycak,mulu olamıycam....sonra düşünüyorum sevmiyomuyum diye...hayır seviyorum şüphem yok.ama evlilik diyince akan sular duruyo ayaklarım bir adım ileri gitmiyo.evlilik korkutucu geliyo çok.sürekli ertelemeye çalışıyorum.sebebini bi bilsem çözümünü de arıcam ama yok...sebep yok...

Back
X