1 ay sonra nişanlanmış :(

beyinerror

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
513
187
33
Nasıl yazıp kelimeleri nasıl toparlayacağım hic bir fikrim yok.
Önceden 3 konu açtım konuların ortak noktası birdi. O zamanlar en kotu donemdeyim zannederdim ama su an dipteyim.
2 ay önce erkek arkadaşımla alkol aldığı için ayrıldık,yani aslında ben trip attım ama o uzattı.
Simdi taslar yerine oturuyor,alkol almaya gittiği aksam birine aşık oldu ve telinde adımı değiştirdi,arayınca ulasmamam için numarami engelledi,bunlari ayrilmadigimiz halde kusken yaptı,ben o zaman başkasına ihtimal vermediğim için çok kızdı bana diyordum.
Dun resimlerini gördüm,o kadar güzel bakmış ki kıza,aşık olmuş anladım. Ama aklım almıyor 1 ayda hemen nasıl nişanlanır çok üzülüyorum çok acı cekiyorum,aldatılmış hissediyorum çünkü biz beraberdik ve birden ilgi kesildi benimleyken ona aşık oldu.
Benim için evlilik erken falan derdi,gerçekten şoktayım
Sürekli ağlıyor,yatağa gömülmüş çıkamıyorum. Her yerde ağlıyorum nolur birşeyler söyleyin,duygularımı tarif edemiyorum

Nasıl yazıp kelimeleri nasıl toparlayacağım hic bir fikrim yok.
Önceden 3 konu açtım konuların ortak noktası birdi. O zamanlar en kotu donemdeyim zannederdim ama su an dipteyim.
2 ay önce erkek arkadaşımla alkol aldığı için ayrıldık,yani aslında ben trip attım ama o uzattı.
Simdi taslar yerine oturuyor,alkol almaya gittiği aksam birine aşık oldu ve telinde adımı değiştirdi,arayınca ulasmamam için numarami engelledi,bunlari ayrilmadigimiz halde kusken yaptı,ben o zaman başkasına ihtimal vermediğim için çok kızdı bana diyordum.
Dun resimlerini gördüm,o kadar güzel bakmış ki kıza,aşık olmuş anladım. Ama aklım almıyor 1 ayda hemen nasıl nişanlanır çok üzülüyorum çok acı cekiyorum,aldatılmış hissediyorum çünkü biz beraberdik ve birden ilgi kesildi benimleyken ona aşık oldu.
Benim için evlilik erken falan derdi,gerçekten şoktayım
Sürekli ağlıyor,yatağa gömülmüş çıkamıyorum. Her yerde ağlıyorum nolur birşeyler söyleyin,duygularımı tarif edemiyorum

O kıza yazık olmuş, sen de kurtulmuşsun zira bu adam midesiz aşık diil :sinirli:

Canim mutluluktan agliyorsundur ins.:KK43:
Oyle birinden kurulduguna sevinmelisin ya evlendikten sonra baska birine asik olsaydi ?
Seni sevmemis ki hayatindan cikarmasi kolay olmus....
Hayata kusme lutfen ,degerini bilen biri cikacaktir karsina :KK200:
O kadar soktayim o kadar canım acıyor ki anlatamam. İçtikten sonra kafam karışık bizimle ilgili dedi durdu,ve ayrilalim dedim cevap dahi vermedi. Hic başkası olacağına ihtimal vermemiştim hemde hiç çok üzülüyorum

O kadar güzel o kadar aşık bakmış ki kıza,resme bakıp bakıp ağlıyorum.

Kızım sen saf mısın ? Bir ayda, kimse kimseye aşık olup evlenmez. Seninle birlikte kızla da konuşuyordu büyük ihtimal. Yahu evlenseydin seni aldatsaydı ,kucağında beben daha mı iyi olucaktı. Bu adam midesiz ayrıca lütfen bardağın dolu tarafından bak şuan şer duruyor ama ilerde anlicaksın hayırlı olduğunu. Ağlamak istiyorsan ağla zırla elbet yorulucaksın.

Hayırlısı olsun, ölen unutuluyor giden mi unutulmayacak.. Zor olur,sancılı olur ama emin ol geçer. Bu yorumumdan acımasız biri olduğumu düşünme. Midesiz biri için ahlanıp vahlanmaktansa git bişeylerle uğraş. Dışarı çık,arkadaşlarına zaman ayır

Bir sure daha uzulursun.sonra icin soguaya baslar tekrar asik olursun ve bu kisi aklina bile gelmez.
Su surecte sakin arama bu aeni daha cok uzer.
Kurtulmussun suan okadar canin aciyorki goremiyorsun.eenseysin bu adam seni hep aldatirdi.en yorucu kismi onu takip edip delil buldukca daha cok icin aciyip nefret edecektin.verilmis sadakan varmis birak kendi pisliginde bogulur yakinda

Yav sektirsin gitsin ne dert ediyorsun?
Hazmedemiyorum. Ayrılık süreci de çok sanciliydi benim için en başından söyleseydi başkası var diye,ben en azından tam toparlanmisken tekrar yıkıma ugramazdim yada acaba dönecek mi diye gün saymazdım bilmiyorum

Kızım sen saf mısın ? Bir ayda, kimse kimseye aşık olup evlenmez. Seninle birlikte kızla da konuşuyordu büyük ihtimal. Yahu evlenseydin seni aldatsaydı ,kucağında beben daha mı iyi olucaktı. Bu adam midesiz ayrıca lütfen bardağın dolu tarafından bak şuan şer duruyor ama ilerde anlicaksın hayırlı olduğunu. Ağlamak istiyorsan ağla zırla elbet yorulucaksın.
Telefonu ortadaydı herşey ortalık yerdeydi hic fark etmedim hic düşünmedim
Ne olduysa o aksam oldu,ayrılalim dememe cevap vermemesinden anlamalıydım salagim ben

Iyyyğğğğk en nefret edilesi insan tipi, bu modelden kuzenime iki kere denk geldi, nişan attı bir de ve adam bir ay sonra başkasıyla nişanlandı ve sonra evlendi. Ayılıyorum bayılıyorum diyen adam bi anda başkasına ayıldı bayıldı. Şimdi iyiki bitmiş diye göbek atıyor. Ne mal olduğunu gördü.

Ya böyle adamlara prim vermeyin, bir araya gelsen evlensen 2 ay sonra boynuzlar sonuçta var o potansiyel. O aşkla baktığı kıza baktığı gibi gidip başkasına da aşkla bakacak belli işte.. O kız da senin yaşadığını yaşayacak.

Hayırlısı olsun, ölen unutuluyor giden mi unutulmayacak.. Zor olur,sancılı olur ama emin ol geçer. Bu yorumumdan acımasız biri olduğumu düşünme. Midesiz biri için ahlanıp vahlanmaktansa git bişeylerle uğraş. Dışarı çık,arkadaşlarına zaman ayır
Henüz dun öğrendim çok taze,ve erkeklerden nefret ediyorum kocaman boşluk oluştu

Telefonu ortadaydı herşey ortalık yerdeydi hic fark etmedim hic düşünmedim
Ne olduysa o aksam oldu,ayrılalim dememe cevap vermemesinden anlamalıydım salagim ben

Salak diilsin aşıksın ! Ayrıca erkekler çok sinsi böyle konularda kadınlar aşktan gözü kör olduğu için konduramıyor hepsi bu

Iyyyğğğğk en nefret edilesi insan tipi, bu modelden kuzenime iki kere denk geldi, nişan attı bir de ve adam bir ay sonra başkasıyla nişanlandı ve sonra evlendi. Ayılıyorum bayılıyorum diyen adam bi anda başkasına ayıldı bayıldı. Şimdi iyiki bitmiş diye göbek atıyor. Ne mal olduğunu gördü.

Ya böyle adamlara prim vermeyin, bir araya gelsen evlensen 2 ay sonra boynuzlar sonuçta var o potansiyel. O aşkla baktığı kıza baktığı gibi gidip başkasına da aşkla bakacak belli işte.. O kız da senin yaşadığını yaşayacak.
Gerçekten aynen,yani ben beni sevdiğine o kadar inandım ki harika bir aşk var diye kendi kendime mutluydum ilişki sürecinde,ayrılık sürecinde ben şok

Back
X