- Konu Sahibi brunettella
-
Bende facebooktan tanisip eklememis olmaniza cok sasrdm bde 7 ay yani cok ani degil.nisanlilik donemnde gelgitler olabilir ama surekli emin degil miyim acaba diye dusunuluyor o zamanlar
Biriniz sonradan hesap acar da tamam derim, fb.da didisinin didisi ekliyor da nisanlinizin ekli olmamasi cok tuhaf,Anlatim..
Facebooktan tanistik. Aslinda arkadasimin esinin arkadasi oluyor. Ortak arkadaslarimizda vardi.
2 gun msjlaStik ve nummaramizi verdik ve tlfna gectik. Arkadas ekleme durumu hic olmadi.
Tanistik sonra bulustuk, hersey positief gecmisti.
3 cu bulusmada piknik cantasiyla icini yemeklerle doldurup yanima geldi, oyle sevmeye baSladim onu.
Her hafta gorusmeye basladik o 40 dkk bir yoldan geliyor yasadigim yerde yasamiyor.
5 ay gecti, bu bana gel bi adim atalim aileler tanisin dedi, ben daha erken dedim, aradan 7 ay gecti evlenme teklifi etti. Suanda nisanliyiz iste
ekle ve ilişkinizi ilan et o zaman faceden,
adam başka kızlara asılmak için eklemiyor olmasın
Peki dik kafali diye omur boyu susacak misn? Nisanlilik donemi daha yakin tanimak icindir bence rahatsiz oldugn konulari konusmalisin.Sorunu kendimde ariyorum ama bilmiyorum kendimi sorgulamaktan yoruldum.
Sorun belki onda , soylesem dik kafali ustune bsy alinmiyor yok erkek gibi kafa tutma falan demeye basliyor..
Susuyorum sonra..
Seviyor olmam halde diyorum acaba yanlis kararmi aldim? Korkuyorum iste.. Adim attim dugun tarihimiz bile belli oldu.. Yavru ordek olur ya annesini babasini kaybetmis aranir onlara oyleyim suan.
Başkasıyla yazışıyornolsa, senle evlenmez. Sanmıyorum öyle olduğunu, korkundan kaynaklıdır belki de sevdiğini hissetmiyor olman. Kırılmaktan korkuyorum demiştin eski konunda?Kendi telefonunu aldim baktim onu facebookuna hic bisey gormemistim..
Biriniz sonrada hesap acar da tamam derim, fb.da didisinin didisi ekliyor da nisanlinizin ekli olmamasi cok tuhaf,
Belki unuttunuz diyecegim ama 5ay orada konysacak kadar da aktif kullaniyormussunuz...
ayrica biz hala eklemedik diyip bu dutumla dalga gecip konusabileceginiz samimiyet olusmamis biriyle evlenmeye dair adim atmissiniz, bilmiyorum ne kasar farkindasiniz...
biraz daha agirdan alip birbirinizi tanimanizi tavsiye ederim.
ne kadardir tanisiyosunuz? nisanlisiniz ve face de ekli degilsiniz?Nisanlima karsi bazen cok asik oluyorum sevgi dolu, mesala dun aksam oyleydim. Bugun kalktim icimde bi bosluk..
Onada yansitiyorum hata bende mi hic anlamiyorum.
Icimde oturmayan seyler var sanki, hersey cok iyi gitmisken. Gecen ev esyalarina bakindik mutlu mutlu.
Bugunde mutsuzum, mesala birbirmizi hala eklemedik facebooka, hic arkadas olmadik. Ne o adim atti ne de ben atamadim. Bisey mi var diyorum kendi kendime, neyden cekiniyor, benden mi bekliyor adimi yoksa?
Gecen yansitmaya calistim hala tik yok..
Bazen boyle icime skintilar gelio acaba vaz gecsem ne olur ki? Seviyorum ama bazen olmuyor diyorum, sebeb? Bilmiyorum.
Korku var mesala, ya elimi birakirsa ? Ailemle de pek samimi dglm. Ama aile yuzunden bi kacis olarak aramadim onu asla.
Hep korku var iste icimden.. Bazende skinti.. Normalmi benmi normal dglm yardim etmek istermisiniz?
( kendimi insAllah biraz anlatabildim, turkcem sizin kadar iyi dgl k bakmayin)
Başkasıyla yazışıyornolsa, senle evlenmez. Sanmıyorum öyle olduğunu, korkundan kaynaklıdır belki de sevdiğini hissetmiyor olman. Kırılmaktan korkuyorum demiştin eski konunda?
hepimiz taktık eklesmeyene tuhaf bu durum bu böyle faceden tanış evlenmeye karar ver ama hala ekleşme
ne kadardir tanisiyosunuz? nisanlisiniz ve face de ekli degilsiniz?
Mutsuz olacağını düşünüyorsan, tarihi uzat, hemen evlenme o arada da iyice kararını verirsinEvet korkuyorum biseylerden, sanki bisey yoluna gitmicekmis gibime geliyor..
Sanki ruyadayim bir gun ruyadan uyancam.. Gecmisim cok zordu..
Aramizda bir ip var cozulmuyor..
Peki dik kafali diye omur boyu susacak misn? Nisanlilik donemi daha yakin tanimak icindir bence rahatsiz oldugn konulari konusmalisin.
aslinda baya da bi zaman olmus.. cok kopuk ve degisik bi nisanlilik gibi geldi bana.. dugun ne zaman diye konusuldu?8 ay oldu , 7 ay tanisma 1 ay nisanliyim
O anlamayabilir, bunu saglayan siz olacaksiniz zaten,Ben farkindayim herseyin, sorun iste onun anlamamasi. Beni cok geriyor artik. Acaba bu onu germedimi?
Dun cok iyidim, bugun cok skildim acaba yarin ki durumum nsl olur Hayirlisi. Onunla bi sekilde konusmam lzm ama nerden baslicagimi bilmiyorum ortada sorun var cunku
Mutsuz olacağını düşünüyorsan, tarihi uzat, hemen evlenme o arada da iyice kararını verirsin
Çok garip. Bu dönemde birbirinizi iyi tanımalısınız. Bence içinizi kemiren konuları onunla konuşun. Yabancı değilsiniz. Belki siz dile getirmediğiniz için o da her şeyin mükemmel olduğunu düşünüyor. Canınızı sıkan konuları konuşun ve sebeplerini sorun derim. En kısa zamanda bunu yapmanız ikiniz açısından da iyi olacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun.
face de aktif misiniz ikiniz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?