1 Ay ve

Bende facebooktan tanisip eklememis olmaniza cok sasrdm bde 7 ay yani cok ani degil.nisanlilik donemnde gelgitler olabilir ama surekli emin degil miyim acaba diye dusunuluyor o zamanlar

Sorunu kendimde ariyorum ama bilmiyorum kendimi sorgulamaktan yoruldum.
Sorun belki onda , soylesem dik kafali ustune bsy alinmiyor yok erkek gibi kafa tutma falan demeye basliyor..
Susuyorum sonra..

Seviyor olmam halde diyorum acaba yanlis kararmi aldim? Korkuyorum iste.. Adim attim dugun tarihimiz bile belli oldu.. Yavru ordek olur ya annesini babasini kaybetmis aranir onlara oyleyim suan.

Biriniz sonradan hesap acar da tamam derim, fb.da didisinin didisi ekliyor da nisanlinizin ekli olmamasi cok tuhaf,
Belki unuttunuz diyecegim ama 5ay orada konusacak kadar da aktif kullaniyormussunuz...

ayrica biz hala eklemedik diyip bu durumla dalga gecip konusabileceginiz samimiyet olusmamis biriyle evlenmeye dair adim atmissiniz...
biraz daha agirdan alip birbirinizi tanimanizi tavsiye ederim.

Peki dik kafali diye omur boyu susacak misn? Nisanlilik donemi daha yakin tanimak icindir bence rahatsiz oldugn konulari konusmalisin.

Kendi telefonunu aldim baktim onu facebookuna hic bisey gormemistim..
Başkasıyla yazışıyornolsa, senle evlenmez. Sanmıyorum öyle olduğunu, korkundan kaynaklıdır belki de sevdiğini hissetmiyor olman. Kırılmaktan korkuyorum demiştin eski konunda?

Ben farkindayim herseyin, sorun iste onun anlamamasi. Beni cok geriyor artik. Acaba bu onu germedimi?
Dun cok iyidim, bugun cok skildim acaba yarin ki durumum nsl olur Hayirlisi. Onunla bi sekilde konusmam lzm ama nerden baslicagimi bilmiyorum ortada sorun var cunku

ne kadardir tanisiyosunuz? nisanlisiniz ve face de ekli degilsiniz?

Başkasıyla yazışıyornolsa, senle evlenmez. Sanmıyorum öyle olduğunu, korkundan kaynaklıdır belki de sevdiğini hissetmiyor olman. Kırılmaktan korkuyorum demiştin eski konunda?

Evet korkuyorum biseylerden, sanki bisey yoluna gitmicekmis gibime geliyor..
Sanki ruyadayim bir gun ruyadan uyancam.. Gecmisim cok zordu..

Aramizda bir ip var cozulmuyor..

Evet korkuyorum biseylerden, sanki bisey yoluna gitmicekmis gibime geliyor..
Sanki ruyadayim bir gun ruyadan uyancam.. Gecmisim cok zordu..

Aramizda bir ip var cozulmuyor..
Mutsuz olacağını düşünüyorsan, tarihi uzat, hemen evlenme o arada da iyice kararını verirsin

O anlamayabilir, bunu saglayan siz olacaksiniz zaten,
Evlilik tarihini ileri almak istediginizi facebookta ekli olmadignizi bile farketmemekle kalmayip bunu konusabilecek kadar iki samimi dost henuz olamadignizi,
Iliski olarak hicbir sorun gormeseniz de boyle aceleyle davranmanin sizi gerdigini ve durumun iliskinize zarar verecegini dusundugunuzu anlatin bence,
o esiniz olacak...
bunlari bile konusamiyorsaniz ne konusacaksiniz ki?

Çok garip. Bu dönemde birbirinizi iyi tanımalısınız. Bence içinizi kemiren konuları onunla konuşun. Yabancı değilsiniz. Belki siz dile getirmediğiniz için o da her şeyin mükemmel olduğunu düşünüyor. Canınızı sıkan konuları konuşun ve sebeplerini sorun derim. En kısa zamanda bunu yapmanız ikiniz açısından da iyi olacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bence dediginiz gibi dile getirmedigim icin herseyi mukemmel dusunuyor.
Onun beni kaybetme korkusu oldugu bile dile getirmisti. Bazen bize nazar degicek diye korkuyor..
Kotu bir insan olmadigindan eminim.. Sadece bazi seyleri dusunemiyor.. Ve takilan ben oluyorum.. Yarina konusurum yuz yuze gelirse yanimda

Valla standart Türk kızları ilk gün faceye ekler sonra Mesajlaşır, ikinci gün şifresini ister didik didik face karıştırılır bana tuaf geldi o kadar zaman nişanlısınız siz daha talepkar olmanız gerekmez mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…