- Konu Sahibi brunettella
-
Valla standart Türk kızları ilk gün faceye ekler sonra Mesajlaşır, ikinci gün şifresini ister didik didik face karıştırılır bana tuaf geldi o kadar zaman nişanlısınız siz daha talepkar olmanız gerekmez mi ?
Durun durun, şifre istemeseniz de olurBenim mi istemem lzm sifteyi?
Nisanlima karsi bazen cok asik oluyorum sevgi dolu, mesala dun aksam oyleydim. Bugun kalktim icimde bi bosluk..
Onada yansitiyorum hata bende mi hic anlamiyorum.
Icimde oturmayan seyler var sanki, hersey cok iyi gitmisken. Gecen ev esyalarina bakindik mutlu mutlu.
Bugunde mutsuzum, mesala birbirmizi hala eklemedik facebooka, hic arkadas olmadik. Ne o adim atti ne de ben atamadim. Bisey mi var diyorum kendi kendime, neyden cekiniyor, benden mi bekliyor adimi yoksa?
Gecen yansitmaya calistim hala tik yok..
Bazen boyle icime skintilar gelio acaba vaz gecsem ne olur ki? Seviyorum ama bazen olmuyor diyorum, sebeb? Bilmiyorum.
Korku var mesala, ya elimi birakirsa ? Ailemle de pek samimi dglm. Ama aile yuzunden bi kacis olarak aramadim onu asla.
Hep korku var iste icimden.. Bazende skinti.. Normalmi benmi normal dglm yardim etmek istermisiniz?
( kendimi insAllah biraz anlatabildim, turkcem sizin kadar iyi dgl k bakmayin)
hepimiz taktık eklesmeye
niye taktım biliyor musun bunlar faceden tanışıyor bide evlenmeye karar veriyor ama hala arkadaş bile olmuyor çok enteran
muhtemelen adam nişanlı olduğunu çevresi ve diğer kızlar bilsin istemiyor
tuhaf bi mesafe var aralarinda.. zira insanlar simdi biri onerildiginde bile hemen face den buluyolar, bakiyolar, zaman tunelinde 5sene oncesine gidiyolar vs vs
aylarca eklesmeden yazisip nisan evresine gelmek cok cok ilginc..
evet hemde çok dıdının dıdısını ekliyor millet bunlar nişanlıyken ekleşmiyor ayıp
ooofff eluneKonuyu okuduğumda aklıma ilk gelen "acaba çok faal kullanmıyorlar ondan mı eklemediler ki" falan olmuştu.
Ama yorumlara bakınca siz facebooktan yazışarak nişanlılık evresine gelmişsiniz.
Özür dileyerek soruyorum, nişan diye bahsettiğiniz bildiğimiz nişan değil mi hani ailerin falan haberi var?
Şimdi ben nişanlanana kadar eşimi facebook'tan eklemedim çünkü inanılmaz kekomançi bir profili vardı, arabesk rap styla.
Bir gün verdi şifresini al düzelt kaç senelik fotoğraflar onlar dedi, profili düzelttim de öyle ekledim yalanım yok.
Canım benim siz daha facede birbirinizi eklememişsiniz ne şifresi :))Benim mi istemem lzm sifteyi?
Elune temiz bir kahkaha patlattim sayende : )))Konuyu okuduğumda aklıma ilk gelen "acaba çok faal kullanmıyorlar ondan mı eklemediler ki" falan olmuştu.
Ama yorumlara bakınca siz facebooktan yazışarak nişanlılık evresine gelmişsiniz.
Özür dileyerek soruyorum, nişan diye bahsettiğiniz bildiğimiz nişan değil mi hani ailerin falan haberi var?
Şimdi ben nişanlanana kadar eşimi facebook'tan eklemedim çünkü inanılmaz kekomançi bir profili vardı, arabesk rap styla.
Bir gün verdi şifresini al düzelt kaç senelik fotoğraflar onlar dedi, profili düzelttim de öyle ekledim yalanım yok.
Bu fb konusu acilir acilmaz sifre isterseniz evlilikten kacmanizin veya tereddutlerinizin nedenini guvensizlik zannedebilir,Benim mi istemem lzm sifteyi?
Facebook'dan henüz arkadaş bile olmamışsınız ama bu senin nişanlın ve evlenmeyi düşünüyorsunuz ? Doğru mu anladım, yanlış anladıysam kusuruma bakma ama doğru anladıysam yaşadığım şeyler çok saçma. Sen bu adama karşı duygularından emin değilsin, keza oda sana karşı duygularından emin değil gibi görünüyor. Sana bir tavsiye; gerçekten mutlu olacağın ve aşık olacağın adam karşına çıkınca kalbinde bir yer sana bunu söylüyor ve duygularının hepsinden bütünüyle emin oluyorsun, böyle de sorunlarla kafanı kurcalamıyorsun.Nisanlima karsi bazen cok asik oluyorum sevgi dolu, mesala dun aksam oyleydim. Bugun kalktim icimde bi bosluk..
Onada yansitiyorum hata bende mi hic anlamiyorum.
Icimde oturmayan seyler var sanki, hersey cok iyi gitmisken. Gecen ev esyalarina bakindik mutlu mutlu.
Bugunde mutsuzum, mesala birbirmizi hala eklemedik facebooka, hic arkadas olmadik. Ne o adim atti ne de ben atamadim. Bisey mi var diyorum kendi kendime, neyden cekiniyor, benden mi bekliyor adimi yoksa?
Gecen yansitmaya calistim hala tik yok..
Bazen boyle icime skintilar gelio acaba vaz gecsem ne olur ki? Seviyorum ama bazen olmuyor diyorum, sebeb? Bilmiyorum.
Korku var mesala, ya elimi birakirsa ? Ailemle de pek samimi dglm. Ama aile yuzunden bi kacis olarak aramadim onu asla.
Hep korku var iste icimden.. Bazende skinti.. Normalmi benmi normal dglm yardim etmek istermisiniz?
( kendimi insAllah biraz anlatabildim, turkcem sizin kadar iyi dgl k bakmayin)
Benim hic tuafima gitmiyor, acaba ben mi tuhafim ki? :)Benimde tuafima gidiyor ne yalan soyleyim.
ekle ve ilişkinizi ilan et o zaman faceden,
adam başka kızlara asılmak için eklemiyor olmasın
Nisanima sordum niye diye.
Oda ben pirlantami orta yere koymak istemiyorum, seni sakiniyorum o yuzden dedi istersen eklim cok istiosan dedi.
Bisey saklamiyor oyle hisediyorum, gizliden girmistim onun tlnfundan face, gecmisine baktim kimlere bakinmis diye hic bir kiza bakmamis , oyle iste
eminim öyledir
bir meselede böylece çözülmüş oldu adam bildiğin kanatsız melek çıktı iyi mi
Am
Ne diyim ki sizce?
Bsy mi saklio sizce ozmn peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?