1 Ay ve

Kotu anlamadim.. Neden boyle dusundunuz aciklama yaparsan belki bende kendimden biraz anlarim

Cok korkuyosun ona karsi söyledigim yanlis miydi, yanlis mi anladi, kizdi mi falan.. Bunlara hic gerek yok aslinda, kendini agirdan satsan, umursamasan böyle seyleri, emin ol daha kiymetli olursun onun gözünde. Birak o düsünsün üzdüm mü, kirdim mi, sogutum mu diye. Senin yaptigin gibi devam edersen asil seni ezik bulur ve asil öyle hem her istedigimi yaptiriyorum der hep ezer. Birak o korksun seni kaybetmekten. Özür dilemen yanlis olmus bence. Yaslariniz kac bu arada?

Ben sadece hata yaptigimi farketim.
"Sogutuyorsun beni kendinden" sozu ben asla unutamicam gibi..
Ben ozur diledim gerekeni yaptim icim rahat.. Suan kafam karisik. Yarin olmasini dusunup karar vermeyi dusunuyorum. Ayda yilda ustune gittim
Onun oda soguma lafini ati ortaya.
Evli olsam "sogudum" dese napardim bilmem
Cok kotu hisederdim.
Gel bosanalim der gibisine.

Evet safim, cok fazla anlayisliyim. Buda benim kusurum. Cok haklisiniz

D

Dugunu nsl ertelemek istedigimi soyliyebilirim ki ona..
Hep yanlis insan tanidim ki, farkindayim hep..
Dogru kisi ile karsilastim diye zannettim bu sefer. Yanildim belki, cunku kendim olamiyorum..

belki senin zamana ihtiyacın vardır 8 ay öyle çok da uzun bir süre değil.. ne zaman olacak düğün? sonuçta daha gün yer belli değildir.. illa onu oyalamak zaman kazanmak gibi de olmamalı sonuçta.. açık açık konuş seni şimdi anlamıyorsa ileride nasıl anlayacak..

Dugun tarih dugun salon, nikah tarih hersey tutuldu.. Hersey kesinlesti iSte..

Ertelemek olmaz.
Ya yola devam edicem ya yoldan cikicam iste, cocuk oyuncagi dgl sonucta..

Dugun tarih dugun salon, nikah tarih hersey tutuldu.. Hersey kesinlesti iSte..

Ertelemek olmaz.
Ya yola devam edicem ya yoldan cikicam iste, cocuk oyuncagi dgl sonucta..

erken alınmış kararlar.. kendini ifade edemeyen bir gelin adayı.. kaybetmekten mi korkuyorsun ya da seni bu şekilde seviyor değiştin demesinden mi bilmiyorum ama lütfen onunla konuş.. içini dök.. çocuk oyuncağı olmadığı için tüm söylediklerim.. sonra pişman olma.. umarım çok mutlu olursun bu günler geçicidir..

bazı insanlar asla ödün vermeden bi tek eleştiri duymak istemeden kendi hayatlarına seni sokmadan senin hayatına sahip olmayı isterler.. sen naif birisin.. böyle insanlar için biçilmiş kaftan.. el üstünde tutlması gereken ruhun varsa sakın yerlere çalacak birine tamam deme..
tüm söylenenler boş olsun inş.. seni gerçekten mutlu etsin.. ama değişmen lazım kendini koy ortaya.. o varsa sen de varsın bu ilişkide.. ifade özgürlüğün olmalı..

Kendimi nsl koyabilirim ortaya? Koyamiyorum iste uste cikiyor hemen. Bugun yanina gelim mi dedi. Ben misafirler gelir dedim , gorusmek bile istemiyorum..
Soguma kelimesini ben hak etmedim.. Aldatmisim sanki buyuk hata yapmisim..
Cok fazla umursadim..

Bazi seyleri sakliyorum ona karsi.. Ben ona karsi herseyimi anlatamiyorum sanki.. Bunu anladim sizler sayesinde..
Hata bende olmadigini dusunuyorum onceki iliskimde herseyimi ama gercekten herseyimi anlatiyordum..
Bazen pisman oluyorum ilk iliskimi biraktigim icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…