Saç Uzatma Yöntemleri 1 ayda 10 cm uzayan saclar

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
66
Ankara
Gece uykusuna yatmadan önce saç köklerine masaj yaparak yıkanır hemen ardından kurutulur, kısa süre sonra saç köklerine ulaşılabilecek biçimde saçlar açılır.
Miraculous Lick saç köklerinden başlayarak saç uçlarına kadar masaj yapılarak uygulanır.
Saçınızı bir bone yada streç film sararak gece uykunuza geçiniz. İlacın saçta en az 6 saat kalması gerekmektedir.

Eklentiler

• $ekranresmi2010091619423.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 253
Son düzenleyen: Moderatör:
bende bılmıyorum ama gercekten ılgı cekıcı geldı denemeyı dusunuyorum :26::26::26::26::26:

evet biz bu ürünü nereden bulabiliriz ürün hakkında biraz daha bilgilendiriseniz ıyı olur
:87:

arkadaslar ınternet sıtelerınde mevcut ısımını yazın cıkıyor bende denemedım ama denemek ısterım cok ılgınc geldı banada

Arkadaşlar bu ürünü kullananınız var mı? Nasıl sonuç aldınız eğer olumluysa bende almayı düşünüyorum dün bi kuaför faciası yaşadım ve hayata küstüm resmen :2:

saçlarım şu an çene hizasında ve ürünü dün kullanmaya başladım. saçlarım normalde çok yavaş uzar, etkilerini, işe yarayıp yaramadığını paylaşırım.

ürünü ünlü bir alışveriş sitesinden buldum, 2 tane tüpü 43 liraydı. saçı yatmadan önce yıkıyoruz ben sadece suyla yıkıyorum kurutup daha sonra tüm saça yediriyorum. Başımı bi boneyle kapatıyorum sabah kalkınca da yıkıyorum tekrar. henüz 2 kez uyguladım.

abartılı buldum bıraz 10 cm cok fazla bence
sabah yıkama ısı olmasa bende denerdım

Evet bende merak ettim , bezginminik ne yaptı acaba uzadı mı saçları acaba ?? Ayyyy kafayı yiyecem ben bu saçlarla...gördüğüm herşeyi uygulayasım geliyor:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…