selamm canımm :) boy 168 kendimizi tutmamız gerek cidden bide ters gibi benim kuzenlerim felan hep zayıf aralarında fazlalık gibi durmak istemem :)Selamlarrr canım sen bi ara bnm topikteydin ama çıktım oradan :) boyun kaç acaba bnmde ayın 28ine kuzenimin düğünü var biraz verdim ama şu günlerdede kendimi tutsam iyi olur bnm kilo 59 boy 160
selamm canımm :) boy 168 kendimizi tutmamız gerek cidden bide ters gibi benim kuzenlerim felan hep zayıf aralarında fazlalık gibi durmak istemem :)
basarıcaz tam 1 ay ımız varAynen bnmde bütün kuzenlerin zayıf aralarında bi kilolu bn olmak istemiyorum inşallah bi kaç kilo vermem yeter
aynen senin biraz dikkatle olur ben 10 kg hedefledim ya çok taktım :)Bnmki bu ayın 28ine 1 ayim yok :) ama bn zaten 4-5kilo verdim şimdide göbeğim çıkmasın diye dikkat etsem pek fazla kalmadı aslinda
aynen senin biraz dikkatle olur ben 10 kg hedefledim ya çok taktım :)
inşallah oda gider benimde öyle aslında bende 2 sene önce 14 kilo verdim zorlanmadım ama uzun sürede verdimBnde öyle yaptım ve çok sukur gitti kilolarim bn 67 kiloydum şimdi 58 kiloyum çok zorlandım ama çok sukur basarabildim biraz göbek var oda çıkmasa tam işte olacak
ben genel olarak karataycıyım bide isveç bu ikisini karıştırıyorum yani ya yiyorum canım isterse yumurta peynir zeytin diyelim 2 gün iyi yedim 3 günde kahvaltıda türk kahvesi içerim öğlen yumurta dyelim aksamda allah ne verdiyse :)Bnde uzun sürede verdim diye çok zorlandıma hani sıkıldim artık yani kahvaltıda ne yedin canim
yeni gördüm canım eline saglık kahveye aşığım ya sade ama demiGel canım Türk kahvesi yapayım sana :) bn içiyorum da istersen sanada yaparım:)Eki Görüntüle 1888131
yeni gördüm canım eline saglık kahveye aşığım ya sade ama demi
hayırlı sabahlar aynen bende öyle icemem şekerliEvet canım sade Türk kahvesi bn başka icemem zaten gunaydinn Hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?