1 ayda 10 kilo gelin bugün itibariyle baslayalım

afra123

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
142
92
13
hep beraber basarabiliriz yılmak yok yasım 20 ,61 kiloyum ama hedefim 50 ve kuzenimin dugunune kadar herkesi sasırtıcam

sabah yesil cay kayısı cayı ne bulursam icicem öglene yumurta salatalk domates aksamada ekmek hamur makarna pilav haricinde olan yemekten az bir porsyon yemeyi düşünüyorum

Selamlarrr canım sen bi ara bnm topikteydin ama çıktım oradan :) boyun kaç acaba bnmde ayın 28ine kuzenimin düğünü var biraz verdim ama şu günlerdede kendimi tutsam iyi olur bnm kilo 59 boy 160

Selamlarrr canım sen bi ara bnm topikteydin ama çıktım oradan :) boyun kaç acaba bnmde ayın 28ine kuzenimin düğünü var biraz verdim ama şu günlerdede kendimi tutsam iyi olur bnm kilo 59 boy 160
selamm canımm :) boy 168 kendimizi tutmamız gerek cidden bide ters gibi benim kuzenlerim felan hep zayıf aralarında fazlalık gibi durmak istemem :)

bi bardağa 5 10 damla limon sıkıp su içtim biraz sonrada 1 fincan sallama çay içicem :)

kızlar selam benim de 45 günde 10 kg hedefim var..en az 8 ya da. benim de arkadaşın düğünü var ve kilom malesef 79 :)

insallah verocez fazlalıklarımızı nefsimizi terbiye edebiliriz daha yeni 2 tane mandalina yedim ac hissetmiyorum kendimi

Aynen bnmde bütün kuzenlerin zayıf aralarında bi kilolu bn olmak istemiyorum inşallah bi kaç kilo vermem yeter
selamm canımm :) boy 168 kendimizi tutmamız gerek cidden bide ters gibi benim kuzenlerim felan hep zayıf aralarında fazlalık gibi durmak istemem :)

Bnmki bu ayın 28ine 1 ayim yok :) ama bn zaten 4-5kilo verdim şimdide göbeğim çıkmasın diye dikkat etsem pek fazla kalmadı aslinda

Bnde uzun sürede verdim diye çok zorlandıma hani sıkıldim artık yani kahvaltıda ne yedin canim
ben genel olarak karataycıyım bide isveç bu ikisini karıştırıyorum yani ya yiyorum canım isterse yumurta peynir zeytin diyelim 2 gün iyi yedim 3 günde kahvaltıda türk kahvesi içerim öğlen yumurta dyelim aksamda allah ne verdiyse :)

Bende diyetteyim suan annemle birlikte girdik ikimizinde fazla kilolari vardi ben pek onemsemedim ama annem baya ciddiye almis durumdaydi 96 kiloydu suan 90 dustu hersabah kalktigi gibi limonlu ilikdan biraz sicak su icti ama yemek yiyodu pek kismadi yemekten ama ekmek hic yemedi iki haftada 6 kilo verdi ve boyle hani diyolarya iste vucudundaki suyu atmistir iste ggoruntude degismez falan baya gobegi falan indi simdi 80 inmeye calisiyo bakalim insallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…