1 ayda 10 kilo gelin bugün itibariyle baslayalım

Bende diyetteyim suan annemle birlikte girdik ikimizinde fazla kilolari vardi ben pek onemsemedim ama annem baya ciddiye almis durumdaydi 96 kiloydu suan 90 dustu hersabah kalktigi gibi limonlu ilikdan biraz sicak su icti ama yemek yiyodu pek kismadi yemekten ama ekmek hic yemedi iki haftada 6 kilo verdi ve boyle hani diyolarya iste vucudundaki suyu atmistir iste ggoruntude degismez falan baya gobegi falan indi simdi 80 inmeye calisiyo bakalim insallah olur
insallah olur annendeki azimden bizede lazım maşallah diyelim

Mrb. Bende yaklaşık 97 kilodan dikkatle 93 e inmiştim sonra 12 mayısta tam diyete başladım ve 1 agustosa kadar sıkı yaptım 80 indim ama iki aydır sadece 2 kilo verebildim ve bugün yine tam diyete başladım ama bedenimi şok etmek için önce pirinç lapası diyeti yapıcaz iki gün 78.4 ile pirince başladım bakalım neolacak

Bugün tartısı 77,1 yani 1300 gr gitti bugün ara yrn sanırım beş günde beş kilo diyetine başlıcam beklerim şuanlık son 7 kg

çok iyi gidiyo canm tebrik ederim 5 gunluk diyeti nasıl yapıcaksın
Biraz geç oldu ama 5 gün diyeti işte birergün meyve sebze patates et yumurta olarak bugün meyveyi bitirdim ama öldüm denebilir meyve zaten en korktuğumdu ama bitti firesiz bu yazdıklarımı yiyorsun sadece birer gün ama ne kadar veririm bilemiyorum pirinçtede ertesi gün 77.6 geldim yani 500gr geldi geri ama arada fena yedim bir gün boyunca tatlı pizza kek gibi yani benimle devam etmek istersen sanırım yrn sebze günü yapcam devam yani 70 kadar her yolu denicem

Biraz geç oldu ama 5 gün diyeti işte birergün meyve sebze patates et yumurta olarak bugün meyveyi bitirdim ama öldüm denebilir meyve zaten en korktuğumdu ama bitti firesiz bu yazdıklarımı yiyorsun sadece birer gün ama ne kadar veririm bilemiyorum pirinçtede ertesi gün 77.6 geldim yani 500gr geldi geri ama arada fena yedim bir gün boyunca tatlı pizza kek gibi yani benimle devam etmek istersen sanırım yrn sebze günü yapcam devam yani 70 kadar her yolu denicem
bende deniyim dicem canm degisik seyler arıyorum bende ne alabiliyorum ne verebiliyorum alıstı bünyem ama tek besinle olurmuki meyveden tırstım simdi :KK12::110:

Back
X