Hakettiğin meslektesin....
Sen devam et..
madem o kadar bilinçlisin,o kadar araştırma falan yapıyorsun buraya neden bilinçsiz şeyler yazıp insanlarla dalga geçiyorsun..dediklerini yapıp bir ayda 15 veya fazlasını veren var ama hastalıklı insanlar,imkansız bişey değil..daha öncede buna benzer şeyleri tv de gördüğümüz gazetede okuduğumuz için inandık ta sen neden insanlarla dalga geçiyorsun..tepkimizi ölçecekmişsin..bizim tepkimizden sanane,ne gibi getirisi olacak şimdi sana..Allah Allah yaa...
bikere attığın şurdan belli '' ya hic yemiodum ya cok yiyip kusuyodum'' bünye alıscagı icin bu ikisini farklı günlerde yapamazsın ztn hic yemezsen miden kücülr ve cok yiyip kusmaya ihtiyac duymazsın ayrıca kusunca yediklerinin kalorisini falan atmıosun bu tamamen kulaktan dolma bi bilgi sadece gırtlaklarını parcalıosun sana eziyet yoksa yediğinin kalorisi aynen kalıo sende .. bnce spor yap cnm burda milletlede dalga gecme !
Gelen tepkilerimi merak ediyorsun...
Ohh olmuş sana derdim başka da bişiy demezdim..He sen bizi denedin eee noldu??? araştırmana bir katkı sağladımı? Ne kadar eğlendin??
Önce araştırma nasıl yapılır onu öğren sonra uygula.İnsanlar hiç bir zaman denek yapılmaz bunu da öğren.
anlamadım cnm ..
bana mı dediniz ?
Ne gibi getirisi olduğunu açıkladım:
Bende böyle bir sey olmadığını 1. sayfanın sonunda açıklamıştım, ayrıca sindirilmeden midenizdekileri çıkarırsanız kalorisi de tamamıyla alınmaz. Ayrıca anorexia hastası olanların çoğu aç olurlar fakat bunu aklından çıkarmaya çalışırlar. Mideleri küçülse bile her insan acıkır.
Arkadaşlar benim amacım kimseyle dalga geçmek değildi, durumun psikolojik nedenlerini ve sonuçlarını arştırdığım için bu gibi durumlarda toplumun nasıl cevap verdiğine dair bir anket hazırlıyorum, size de sorarım Anorexia Nevroza ve Bulimia Nervosa insanlarda görülen ciddi hastalıklar, buna göre insanların üstünde araştırma yapıyorum fakat size de denek denemez, düşüncelerinizi merak etmek ne zamandan beri deneklik oluyor ki?
Her insanın düşüncesi yüzdelere katkı sağladığına göre evet katkı sağladınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?