- 1 Mart 2024
- 180
- 164
- 23
Merhabalar.Reglin her zaman düzensizdi.Ama hep gecikenlerden.1 ay olsam önümdeki 2-3 ay olamayanlardanım.Ama bu ay cidden beni şaşırtan birşey oldu.22 ocakta regl oldum 29 ocakta reglim bitti.Ama 15 şubatta tekrar bir kanama başladı aşırı sancılı ve ağrılı bir şekilde yoğun bir kanama geçirdim oda 24 şubatta bitti.Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşayınca neye uğradığımı şaşırdım haliyle.Tam 13 aydır gebe kalmaya çalışıyorum.Pcos var hormonlarda bozukluk var.Muhtemelen ondandır diyeceksiniz bencede öyle ama daha önce böyle bişey yaşamadığım için acaba üstüne görme falan mı yaşadım diye düşündüm bu fikri de kaynanam soktu aklıma Yok kirpiklerin birbirine girmiş falan
Yok kirpiklerin birbirine girmiş falan yani gebelik gibi bir ihtimal var mı sizce?biraz uzun oldu kusuruma bakmayın
yani gebelik gibi bir ihtimal var mı sizce?biraz uzun oldu kusuruma bakmayın

Yok kirpiklerin birbirine girmiş falan
Yok kirpiklerin birbirine girmiş falan yani gebelik gibi bir ihtimal var mı sizce?biraz uzun oldu kusuruma bakmayın
yani gebelik gibi bir ihtimal var mı sizce?biraz uzun oldu kusuruma bakmayın 

bu arada üstüne görme dışında başka kistler varsa miyom gibi onlar da  adet gecikmesi yada extra kanamalar yapabiliyor
 bu arada üstüne görme dışında başka kistler varsa miyom gibi onlar da  adet gecikmesi yada extra kanamalar yapabiliyor bana da hep kusurlu muamelesi yaptılar en büyük sorun pko değil eşimdeki sıkıntı çıktı yaz bunu sen kenara :))
 bana da hep kusurlu muamelesi yaptılar en büyük sorun pko değil eşimdeki sıkıntı çıktı yaz bunu sen kenara :)) sende bozma onları hayatın merkezi yapma sallama bitarafına
 sende bozma onları hayatın merkezi yapma sallama bitarafına ben henüz 22 yaşındayım bir çok şeyi bilmediğim için hep sorarak öğrenmeye çalıştım ama yok sadece nispet yapıyor bana eltim.Abla diyorum bide hep.Artık hiç kimseye anlatmayacağım.Yazdıklarınız bana çok çok iyi geldi.Çok teşekkür ederim.Gönlünüz gibi mükemmmmmel bir hayatınız olsun
ben henüz 22 yaşındayım bir çok şeyi bilmediğim için hep sorarak öğrenmeye çalıştım ama yok sadece nispet yapıyor bana eltim.Abla diyorum bide hep.Artık hiç kimseye anlatmayacağım.Yazdıklarınız bana çok çok iyi geldi.Çok teşekkür ederim.Gönlünüz gibi mükemmmmmel bir hayatınız olsun