- 20 Ağustos 2013
- 153
- 9
- 118
- Konu Sahibi kivircikesmer
Başlıktada belirttiğim gibi 1 ayda 3. düğünümüz o da yarın hepside yakın çevre ve aynı çevreydi.İlklinde çok güzel bi elbise ve topukluyla kombin yaptım ikincisinde de yeni elbise aldım topukluyu teyzemden giyindim geldik son sünnet düğününe ama bende bi şey kalmadı ilk 2 si normal düğündü.Zaten günlük hayatımda bu tarz elbiseler topuklular giymediğim için böyle düğünden düğüne alışveriş yaparım topuklu ayakkabıdır vs. hatta ilk düğünde giydiğim elbiseyi geçen birinin üstünde gördüm normal sokakta giyinmişti şaşırdım benim için o düğünlüktü yani
her neyse son bi kıyafetim var böyle yedekte durur ama belinde bi dekoltesi var babamın izin vereceğini sanmıyorum
elbise turuncu altına ne renk bi ayakkabnı giyebilirim?Ya da eteklerim var onlardan birini giyip üstüne bi şey bulsam çok mu sade olur?Alamam hem fazla masraf oldu hem de zamanım yok derseniz öncekileri giyin hep aynı çevrede oldugu için aynı şeyi giyinemem yardımlarınızı bekliyorummm elimde olanlarla bi şey yapmakta istiyorum ama zaten düğünden düğüne şık oluyorum bari tam olsun :) sağolun şimdiden