• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 3 düğün,giyecek bi şeyim kalmadı yardıııııım lütfeen!

kivircikesmer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
153
9
118
Başlıktada belirttiğim gibi 1 ayda 3. düğünümüz o da yarın hepside yakın çevre ve aynı çevreydi.İlklinde çok güzel bi elbise ve topukluyla kombin yaptım ikincisinde de yeni elbise aldım topukluyu teyzemden giyindim geldik son sünnet düğününe ama bende bi şey kalmadı ilk 2 si normal düğündü.Zaten günlük hayatımda bu tarz elbiseler topuklular giymediğim için böyle düğünden düğüne alışveriş yaparım topuklu ayakkabıdır vs. hatta ilk düğünde giydiğim elbiseyi geçen birinin üstünde gördüm normal sokakta giyinmişti şaşırdım benim için o düğünlüktü yani :D her neyse son bi kıyafetim var böyle yedekte durur ama belinde bi dekoltesi var babamın izin vereceğini sanmıyorum :D elbise turuncu altına ne renk bi ayakkabnı giyebilirim?Ya da eteklerim var onlardan birini giyip üstüne bi şey bulsam çok mu sade olur?Alamam hem fazla masraf oldu hem de zamanım yok derseniz öncekileri giyin hep aynı çevrede oldugu için aynı şeyi giyinemem yardımlarınızı bekliyorummm elimde olanlarla bi şey yapmakta istiyorum ama zaten düğünden düğüne şık oluyorum bari tam olsun :) sağolun şimdiden

Mevsim sonbahar artık pek ala elindekilerle kombin yapabilirsin diye düşünüyorum. Kumaş pantalon, bluz,topuklu ayakkabılar ve bir iki şık aksesuar, bir de mazur görün ama bu giydiğim daha önce görülmüştü sıkıntısı bana çok tuhaf geliyor. O güne özendiğinizin, hazırlanmış olduğunuzun yani gittiğiniz mekana saygınızın anlaşılması yetmiyor mu, bir giyilen bir daha giyilmez kanununu anlayamıyorum ben.

Mevsim sonbahar artık pek ala elindekilerle kombin yapabilirsin diye düşünüyorum. Kumaş pantalon, bluz,topuklu ayakkabılar ve bir iki şık aksesuar, bir de mazur görün ama bu giydiğim daha önce görülmüştü sıkıntısı bana çok tuhaf geliyor. O güne özendiğinizin, hazırlanmış olduğunuzun yani gittiğiniz mekana saygınızın anlaşılması yetmiyor mu, bir giyilen bir daha giyilmez kanununu anlayamıyorum ben.

Evet dediğiniz kombinii yapabiilirim şık olur gerçekten.Haklısınız giyilen bir daha giyilmez diye bi kanun yok ama ben böyle tercih ediyorum galiba bide tarihleri yakın oldugu için aynı ortam aynı kıyafet hoş bulmuyorum.Normal gündelik kıyafetlerde tabi ki bu geçerli değil ama özel günler değer verdiğiniz insanların özel günleri aile meclisi olduğu için daha bi özen gösteresim geliyo sonuçta her gün olmuyo bu olaylar ama keşke huyum böyle olmasaa giyerdim aynısını nolucaak rahat rahat ne giyicem derdim olmazdı :)

Başlıktada belirttiğim gibi 1 ayda 3. düğünümüz o da yarın hepside yakın çevre ve aynı çevreydi.İlklinde çok güzel bi elbise ve topukluyla kombin yaptım ikincisinde de yeni elbise aldım topukluyu teyzemden giyindim geldik son sünnet düğününe ama bende bi şey kalmadı ilk 2 si normal düğündü.Zaten günlük hayatımda bu tarz elbiseler topuklular giymediğim için böyle düğünden düğüne alışveriş yaparım topuklu ayakkabıdır vs. hatta ilk düğünde giydiğim elbiseyi geçen birinin üstünde gördüm normal sokakta giyinmişti şaşırdım benim için o düğünlüktü yani :D her neyse son bi kıyafetim var böyle yedekte durur ama belinde bi dekoltesi var babamın izin vereceğini sanmıyorum :D elbise turuncu altına ne renk bi ayakkabnı giyebilirim?Ya da eteklerim var onlardan birini giyip üstüne bi şey bulsam çok mu sade olur?Alamam hem fazla masraf oldu hem de zamanım yok derseniz öncekileri giyin hep aynı çevrede oldugu için aynı şeyi giyinemem yardımlarınızı bekliyorummm elimde olanlarla bi şey yapmakta istiyorum ama zaten düğünden düğüne şık oluyorum bari tam olsun :) sağolun şimdiden

beli transparansa içinden ince siyah bir atlet giyebilirsiniz kapatmak için.

beli transparansa içinden ince siyah bir atlet giyebilirsiniz kapatmak için.

ne yazık kii transparan değil :(şöyle söyliyim sırtı normal gayet tam belinin yukarısında bi çizik gibi bişi var aralık yani orası çok şık bi ayrıntı içimede denedim siyah ama çok nasıl tanımlanır çirkin durdu.Hani orjinalliği bozuldu yani basitleşti çok

Her dugune biseyler almak istiyorum ben :) mesela,saten milla gibi seylerin urubleri bana basit geliyor kisa olcak dekolte olcak illada iddali olcak :) gecen hafta ilk kez dolaptan bi kombin yaptim kanamam vardi gidemedim giyemedim :) naptim bir tane pul palet elbise almistim super mini kisa kollu hic giyemiyodum kisa kol diye ustunede gogus dekolteli adl markali sifon bi bluz uzun biraz ama sik yani kesinlikle naptim elbiseyi oydum :) oydum dogru vakit yokfu kestim bictim ama giyemedim :) iyileseyim ilk gece gezmesinde giyinicem
Ha buarada bana hersey yakisir diye bi prograk var kizlar ne kadar uygun fiyata guzel elbiseler buluyo sastimm

ne yazık kii transparan değil :(şöyle söyliyim sırtı normal gayet tam belinin yukarısında bi çizik gibi bişi var aralık yani orası çok şık bi ayrıntı içimede denedim siyah ama çok nasıl tanımlanır çirkin durdu.Hani orjinalliği bozuldu yani basitleşti çok

evet oynamalar yapınca bozuluyor ama o şekil de giyemem diyorsanız mecbur şıklığınızdan biraz ödün vereceksiniz:1: hele bolerolar yok mu, tüm asaleti sıfırlıyor neredeyse:1:

Bence o dekolteli elbiseyi giymelisin resmini koysana bize

Ah düğünler :)
Her düğün ayrı telaş :)
Düğünlerde tişört pantolon giyinmem ben açıkçası hoş bulmam .
Elbisen yoksa çok, pantolon gömlek ceket giyinebilirsin .
Ama ben biraz abartırım açıkçası :)
İddialı olmak isterim :1:
Bence o elbiseyi giyinmelisin .
Bir ceketle saçınla falan kapatarak olabilir bu :)

Hic dugunlere pantolon gomlek gidemsdim bende abartmayi severim napalim gece kokteylere gidemiyoruz dugunlerde cikarma yapiyoruz

Her dugune biseyler almak istiyorum ben :) mesela,saten milla gibi seylerin urubleri bana basit geliyor kisa olcak dekolte olcak illada iddali olcak :) gecen hafta ilk kez dolaptan bi kombin yaptim kanamam vardi gidemedim giyemedim :) naptim bir tane pul palet elbise almistim super mini kisa kollu hic giyemiyodum kisa kol diye ustunede gogus dekolteli adl markali sifon bi bluz uzun biraz ama sik yani kesinlikle naptim elbiseyi oydum :) oydum dogru vakit yokfu kestim bictim ama giyemedim :) iyileseyim ilk gece gezmesinde giyinicem
Ha buarada bana hersey yakisir diye bi prograk var kizlar ne kadar uygun fiyata guzel elbiseler buluyo sastimm

Evet ya satenin urunlerini bende begenemiyorum pek ay siz ne guzel seyler yapmissiniz oyle benim elimden gelmezkiii :D evet ya dugun onemli bi sey gercekten insan sik olmak istiyo ya o programi sormayiiiiin nelee var oyle bi biz bulamiyoruz galibaa pahali ama ben bershka stradivarius bide H&M yi cok basarili buluyorum tum urunlerinde kotonunda guzel elbiseleri var

evet oynamalar yapınca bozuluyor ama o şekil de giyemem diyorsanız mecbur şıklığınızdan biraz ödün vereceksiniz:1: hele bolerolar yok mu, tüm asaleti sıfırlıyor neredeyse:1:

Ayy o boleroo bitek bana itici geliyo saniyodum yalniz degilmisim hic hoslanmiyorum yakismiyo yaa bi seye :9:

Ah düğünler :)
Her düğün ayrı telaş :)
Düğünlerde tişört pantolon giyinmem ben açıkçası hoş bulmam .
Elbisen yoksa çok, pantolon gömlek ceket giyinebilirsin .
Ama ben biraz abartırım açıkçası :)
İddialı olmak isterim :1:
Bence o elbiseyi giyinmelisin .
Bir ceketle saçınla falan kapatarak olabilir bu :)

Hemde ne telaaaş :9: Giyinicem valla napıyım artıkk o da izin vermek zorunda :9: Bende abartırım valla bi düğün var yanı sonuçta :ssz:

Aynı beden giydiğiniz yakın arkadaşlarınızı bir sorgulayıverseniz:) ben sadece bir gece giyeceğim bir elbiseye cok para verme taraftarı değilimde

Bir de ben cok yakınımın düğününe sırt dekoltesi bol bir elbise almak zorunda kalmıstım siyah icine dantelli dapdar bir tshirt giymiştim. Herkes elbise kendiden öyle zannetti öyle bir şey de yapabilirsiniz

Aynı beden giydiğiniz yakın arkadaşlarınızı bir sorgulayıverseniz:) ben sadece bir gece giyeceğim bir elbiseye cok para verme taraftarı değilimde

Bi arkadas yolladi fotografini yakin bedenlerimiz fotografta olur gibi durdu yarin aksam dugun onuda denicem bi ben benim arkadaslara gore bi beden falan buyugumde :9:

Back
X