Geldim ben deBu başlık ilk açıldığında çok aktifmiş. Şimdi kilo almak isteyen kimse yok mu? Ben sadece bu mamayı yaparak 6 yıl önce çok güzel kilo almıştım. Kaç günde kaç kilo olduğunu hatırlamıyorum ama hemen gözle görünür bir şekilde fark ettiğini hatırlıyorum. Sonra sağlığım bozulur diye korkup bırakmıştım.
Ramazan'dan sonra yine başlamak istiyorum (her sene bu dönemler kilo alma gazım gelir). Yok mu isteyen şöyle birkaç kişi bu topiği aktif tutsak birbirimize destek olsak? Azmettim gaza geldim. Hadi bakalım
Umarım sürekli oluruz ve birbirimize destek oluruzGeldim ben de
Teşekkür ederim, ben en azından birkaç kilo alana kadar buradan gitmeyeceğim, kararlıyım. Ben birkaç ay önce praktenle 2-3 kilo alıp 45'e yaklaşmıştım aslında. Sonra final dönemi ve ramazan araya girince yine gitti kilolarL Lethelethe bak bu konunun ilk mesajındaki yöntemi yap. Gece yatmadan ılık süte 20 kadar cicibebeyi kat ve bal koy ye. Çok tatlı gelirse sütü artır bisküviyi azaltma. Çünkü bisküvi azalınca etkisi de azalıyor.
Teşekkür ederim, ben en azından birkaç kilo alana kadar buradan gitmeyeceğim, kararlıyım. Ben birkaç ay önce praktenle 2-3 kilo alıp 45'e yaklaşmıştım aslında. Sonra final dönemi ve ramazan araya girince yine gitti kilolar
Ben bi 5-6 kilo alsam yeter bana. Bu defa ben de bırakmayacağım kesinlikle, sürekli iletişimde olalım. Oruç falan tutuyor musun sen?
Yalnız yaşıyorum sayılır.. Ben de senin gibi acıkırım korkusuyla bir şey yemiyordum. Baktım iyice midem küçüldü, iştahım azaldı. Tam tersini deniyorum ve gerçekten işe yarıyor. Prakten falan denedin mi hiç?Sen bekarsan işin daha kolay. Ailen destek olur sana. Ben evliyim ve bir de bıcırığım var çok şükür. İşim daha zor
Ben de korkuyordum ama ilk gün oldu sadece uykusuzluk falan. 2 hafta boyunca düzensiz bir şekilde kullanmama rağmen iştahımı açmıştı bayağı. Sonra ben devam etmedim araya sınavlarım falan girince. Ramazandan sonra yeniden başlamayı planlıyorum. Şu içi kuruyemiş dolu bal kavanozlarını biliyor musunl aktarlarda oluyor. O da işe yarıyor bence.Yok bu forumda çok gördüm ama hiç denemedim. Uyku yapıyor yazmışlar çocuğa bakamam o şekilde. Bir de alerjik bünyeliyim, alerji ilacına bağışıklık falan kazanırım diye korktum.
Ben çok hareketliyim, yatamıyorum öyle maalesef. O yüzden uyumadan önce yemeye çalışıyorum. Şu an devam ediyor musun diyetisyene?mesele hem kalorili yemek hem de yiyip yatmak benim gözlemlediğim kadarıyla. biraz sağlıksız oluyor yiyip yatınca ama benim diyetisyenim bile o şekilde önermişti.
Zaten ben de gece uyumadan önce yiyip yatmak demek istemiştimBen çok hareketliyim, yatamıyorum öyle maalesef. O yüzden uyumadan önce yemeye çalışıyorum. Şu an devam ediyor musun diyetisyene?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?