Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet konuyu açan arkadaşa bende çok teşekkür ediyorum
Merhaba kızlar. Bnde sizler gbi kilo almya calisanlardanim. Pazartsiden itibaren bnde sutle mamaya baslicm hc bırakmadan ins istikrarlı bı seklde devm ettrcm. Cnku bn çok çabuk bikiorum her gün aynı şeyi yemekten. Ama bu sefer birakmicm sizin yazdıklarınızı okudktan sora. Ama bsy sorcm ben böle mama seklnde yiyince midem bulanıo. Acaba bebe biskuvilerini yerken sütümü icsem ustunede pekmez yada bal icsem yine aynı etkiyi yaparmi yoksa karıştığında dahami etkili olurr?
ben uygulayalı yaklaşık 8 gün oldu bugün tartılmaya gideceğim sonuçları size aktaracağım
bebe bisküvi ne kadar bilen var mı kızlaar ?
ya arkadaşlar ben geçen yıl mayısın 17 sinde bu mamaya başlayıp sonuç olarak 9 kilo almıştım.
Gece hemen yiyip yatma konusumu dokundu nolduysa artık reflü olduğumun farkındayım.Bişey yiyip yatamıyorum şimdi yine mamaya başlamak istiyorum ama öksürük sorunum var reflüden dolayı.En azından 1 hafta denemeyi düşünüyorum açılmamış 2 kutu bisküvim varkilo aldktan sonraki göbeğim bi gitmedi ya gıcık şey :)