1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

ya kızlar ben dün yaptım acaba biraz fazlamı yaptım bilmiyorum ama mide bulantısı beni öldürdü ama yinede devm edicm. ama yiyene kadar canım çıktı =(

1o gündür yiyorum 49 kiloydum her sabah aç karnına tartılıyorum şimdi 49 600 oldum 600 gr almışım 10 günde:52:
ama içine pekmez koymuyorum cicibebeyle yeterince tatlı oluyor zaten midesi bulanan arkadaşlar cokmu katı yapıyorsunuz ben 2 kase süte 20 tane cicibebe koyuyorum sulu oluyor :56:
yemeye devammmm:56:

kızlar bugün sanırım 5 .günündeyim ilk gün çok midem bulandı ama şu an severek yiyorum ...

hadi inşallah gelsin kilolar löp löp et olsun :32::32:

Kızlar bakamadım bayadır ama ilk sayfalardaki önerilerim halen geçerlidir ayrıca kendi formülünü keşfedenler olmuş olabilir deneyin vazgeçmeyin ben cok faydasını gördüm ilk ideal kilomu bu yöntemle aldım gerçekten ama şu da bi gerçek ki insanı eriten tek şey stres üzüntü ve takıntılar

mrb kızlar bu konuyu takip ediodum bi süredir yorumları fln okuduktan sonra bnde aldım bebek bisküvisi yaklaşık 8 gün önce basladım mamaya :) iştahım acıldı sabah kahvaltı yapamazken şimdi gayet iyi yiyorum mamadan mı oldu anlamadm ama iyi yemeye basladım bakalım devam edicem istedigim kiloya ulaşana kadar Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz istedigimiz kiloya kavusuruz inş. :) ayrıca bu konuyu actıgı için destinax arkaşımızada tşk ediyorum :)

kızlar tartılmadım ama bn kilo almaya basladım bile bugün 10. günüm ne kadar aldım bilmiorum ama brz toparlandım çünkü ben kilo alınca hemn yüzümden belli olur ayrıca bacaklarımdan flnda belli kilo almışım çok mutlu oldumm :)) ama bn bebek mamasını hem kahvaltıdan sonra yiyorum hemde gece yatarken yiyorum ayrıca bide sabah kahvaltıdan 2 3 saat öncede yarım cay bardagı pekmez içiorum bide akşam 6 7 gibi de bi kase yogurdun içine 3 yemek kasıgı recel koyup karıstırıp öle yiyorum bunlarıda baska biyerden bulmuştum hepsi işe yarıyo devam edicem daha istedigim kiloya ulaşana kadar bakalım yapmak isterseniz die yaptıklarımı yazdım tabi size kalmş bnde işe yarıyo da :)

Merhaba kızlar. Bnde sizler gbi kilo almya calisanlardanim. Pazartsiden itibaren bnde sutle mamaya baslicm hc bırakmadan ins istikrarlı bı seklde devm ettrcm. Cnku bn çok çabuk bikiorum her gün aynı şeyi yemekten. Ama bu sefer birakmicm sizin yazdıklarınızı okudktan sora. Ama bsy sorcm ben böle mama seklnde yiyince midem bulanıo. Acaba bebe biskuvilerini yerken sütümü icsem ustunede pekmez yada bal icsem yine aynı etkiyi yaparmi yoksa karıştığında dahami etkili olurr?

Merhaba kızlar. Bnde sizler gbi kilo almya calisanlardanim. Pazartsiden itibaren bnde sutle mamaya baslicm hc bırakmadan ins istikrarlı bı seklde devm ettrcm. Cnku bn çok çabuk bikiorum her gün aynı şeyi yemekten. Ama bu sefer birakmicm sizin yazdıklarınızı okudktan sora. Ama bsy sorcm ben böle mama seklnde yiyince midem bulanıo. Acaba bebe biskuvilerini yerken sütümü icsem ustunede pekmez yada bal icsem yine aynı etkiyi yaparmi yoksa karıştığında dahami etkili olurr?

hayır benim bildiğim kadarıla zaten amaç bisküvilerin erimesi... :10:

kızlar slm bende yarın başlıyorum ...gerçi daha önce okuyup 2 gün uyguladım...sonra bıraktım ama yarın itibarile başlıyorum boyum 165 kg da 44 10 kg alsam muhteşem olucak..doktora gitiğmde bünyemde yağ eksikliği varmış...bide ben malesef ki sigara kullanıyorum umarım işe yarar ....sizlere umarım gzl haberlerle dönerim :D

ben uygulayalı yaklaşık 8 gün oldu bugün tartılmaya gideceğim sonuçları size aktaracağım

kızlarr yokmu tartılann başarılı bi sonuç elde eden yeni kişilerr?? siz buraya yazdıkça kilo aldım dedikçe daha çok hevesleniorm başarıcam bu sefer kesin olucak diormm :)

ya arkadaşlar ben geçen yıl mayısın 17 sinde bu mamaya başlayıp sonuç olarak 9 kilo almıştım.
Gece hemen yiyip yatma konusumu dokundu nolduysa artık reflü olduğumun farkındayım.Bişey yiyip yatamıyorum şimdi yine mamaya başlamak istiyorum ama öksürük sorunum var reflüden dolayı.En azından 1 hafta denemeyi düşünüyorum açılmamış 2 kutu bisküvim var :1: kilo aldktan sonraki göbeğim bi gitmedi ya gıcık şey :)

ya arkadaşlar ben geçen yıl mayısın 17 sinde bu mamaya başlayıp sonuç olarak 9 kilo almıştım.
Gece hemen yiyip yatma konusumu dokundu nolduysa artık reflü olduğumun farkındayım.Bişey yiyip yatamıyorum şimdi yine mamaya başlamak istiyorum ama öksürük sorunum var reflüden dolayı.En azından 1 hafta denemeyi düşünüyorum açılmamış 2 kutu bisküvim var :1: kilo aldktan sonraki göbeğim bi gitmedi ya gıcık şey :)

ayy göbeğin bile varsa nye kilo almak istiyosunkiiii:) maşallahh 9 kilo almışsın ne kadar sürede aldın o kadar kiloyuu?

kızlar bn pzrtsi başlycaktım ama bi takım sorunlardn dolayı bgn başlamış bulundum yalnız ben bebe bisküvisi değil destinanın da dediği gibi ilk sayfada hero b.nin mamalarıyla başladım aldım bikaç kutu birza tuzlu cebe ama olsn bisküviden daha iyi o kdr ağır değil ama bu mama suyla hazırlanıyor kutuda öle yazıyo...sütle denesem nasıl olur ki,?

Back
X