Merhaba arkadaslar artik beni taniyo pek cogunuz. Kilolarimla basim surekli dertte.
Bir ara 56'ya kadar dusmustum ama sonra saldim. Bu sabah 58.8'dim. Regl durumu da var, belki ondan boyle cikmistir. Ama ben kendimi biliyorum, baya yiyorum uzun zamandir.
Simdi yilbasina kadar 5 kilo verip 54 olmak istiyorum. Bi diyetisyene gitmistim, '54 senin saglikli olabilecegin en dusuk kilo, daha asagisinda sagligin bozulur' demisti o yuzden hedefimi 54 koydum.
Bugun neler mi yedim?
500 ml sut + corn flakes
Sekersiz sutsuz kremasiz espresso (metabolizmayi hizlandiriyormus)
Simdilik bu kadar. Ara ogun olayina karsiyim, ne zaman ara ogunlu azar azar beslensem kilo aldim. Spor olayini da haftada 2-3 kere sabahlari 15-20 dk yurumek olarak dusundum.
Hadi hayirlisi.......
kız hoşgeldinMerhaba arkadaslar artik beni taniyo pek cogunuz. Kilolarimla basim surekli dertte.
Bir ara 56'ya kadar dusmustum ama sonra saldim. Bu sabah 58.8'dim. Regl durumu da var, belki ondan boyle cikmistir. Ama ben kendimi biliyorum, baya yiyorum uzun zamandir.
Simdi yilbasina kadar 5 kilo verip 54 olmak istiyorum. Bi diyetisyene gitmistim, '54 senin saglikli olabilecegin en dusuk kilo, daha asagisinda sagligin bozulur' demisti o yuzden hedefimi 54 koydum.
Bugun neler mi yedim?
500 ml sut + corn flakes
Sekersiz sutsuz kremasiz espresso (metabolizmayi hizlandiriyormus)
Simdilik bu kadar. Ara ogun olayina karsiyim, ne zaman ara ogunlu azar azar beslensem kilo aldim. Spor olayini da haftada 2-3 kere sabahlari 15-20 dk yurumek olarak dusundum.
Hadi hayirlisi.......
tatlım gel topiğime de gör bakalım neler yapıyorumrandomlife ve lily86 cok tesekkur ederim yazdiklariniz icin :))
haklisiniz aslinda sporu attirmaliyim. 10 kilo verdigim zaman sporla vermistim ve bu son 3-4 kiloda birakmistim sporu tak diye geri aldim iste. Allahtan su hep bol iciyorum, gunde en az 2, 2.5 litre iciyorum cok susuyorum.
Simdi cay demledim cay icicem sekersiz tabii ki. Sizler neler yapiyosunuz :)
randomlife ve lily86 cok tesekkur ederim yazdiklariniz icin :))
haklisiniz aslinda sporu attirmaliyim. 10 kilo verdigim zaman sporla vermistim ve bu son 3-4 kiloda birakmistim sporu tak diye geri aldim iste. Allahtan su hep bol iciyorum, gunde en az 2, 2.5 litre iciyorum cok susuyorum.
Simdi cay demledim cay icicem sekersiz tabii ki. Sizler neler yapiyosunuz :)
tempolu oynuyorsan ve 1 saat boyunca hic durmadan oynuyorsan tutar tabii :)
evde leslie yapın kızlar bir ssatinizi ayırın çok güzel haraketler var hemde süper terletiyor 5 mili tavsiye ederim
sorma Su-Perisi, ben aslinda 10 kilo falan verdim ama su son 4 kiloyu veremiyorum. Cevremdekilerin 'cok zayiflamissin' laflari, motivasyonumu epey dusurdu. Mango'da 36 beden pantalonlar da oluyor, ki istegim oydu :) Ama asil hedefim 54. Insallah olucaz
nasıl verdin peki 10 kiloyu...
1 döner derken yarım ekmek arasımı yoksa patateslerin hepsini de yedinmibugun:
1 tavuk doner, ayran, biraz da patates kizartmasi (menude geliyodu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?