1 ayda 5 kilo!

hostada satilanlardan, yarim ekmekti. evet yedim ( ama kucuk boydu zaten. bi de kahvalti etmemistim ((( cok mu kotu (

kahvaltı etmemişsin o yüzden dönerle ayrana takılmadım ama patatesi bitirmeseydin daha iyi olurdu.yemişsin artık boşveerr afiyet olsun onun zevkini yaşa pişmanlığını değil canın çok çekti demekki.günün kalanında ona göre ayarlarsın spor yaparsın uçuar gider.

Bugun yepyeni bi gun. 56.0 kilo olana kadar abur cubur, tatli ve cikolata yememeye YEMIN ETTIM. :) Hem yurudum de bugun.

Vucut olculeri ve beden diye bi sayfa gordum internette, benim olmak istedigim beden 34. Simdi 36 bedenim. Olculerim de: 83 - 68 - 90, olmak istedigim olculerse: 80 - 64 - 88.

Hadi bakalim.......

Bu sabah 58.0'dim. Dun 58.6'ydim. Yemin etmek ise yariyormus. Inanan arkadaslara yemin etmelerini tavsiye edebilirim.

Durmak yok yola devam!

Bu sabah 57.4'e indim ve adet oldum. Siskinligim ondanmis. Dun ne mi yedim?

Kahvalti: 3 dilim ekmek, peynir, yumurta, 5 kuru kayisi

Aksama kadar bi sey yiyemedim firsat olmadi, 1 maden suyu ictim

Aksam: 1 avuc kuruyemis, 1.5 kepce pilav + biraz hindi eti, 1 kutu light kola

Bol su.......

tuysorunu ilk baştaki gibi yemeye devam etseydin canım bırak vermeyı alırdın bile neyseki sonlara dogru toparlamışsın böyle devam edersen vermemen için hiçbir sebeb yok canım

tuysorunu ilk baştaki gibi yemeye devam etseydin canım bırak vermeyı alırdın bile neyseki sonlara dogru toparlamışsın böyle devam edersen vermemen için hiçbir sebeb yok canım

canim sagolasin evet aynen oyle bi ara cok cozuttum ac olmadigim halde deliler gibi yiyodum. simdi yemin ettim 56.0'a dusene kadar hicbi sekilde abur cubur, kek corek vs yemicem diye. Insallah bi an once olurum :)

tuysorunu senı takıp edıyordum en basından beri, çok güzel zayıfladın tebrık ederım canım, darısı başıma inşallah
bende 1.72 boyunda ve 63.4 kıloyum hedefım 58
ben 68 lerdeydım önce ama ınan o zaman kı bir kılo vermem sonrası görüntüyle şimdiki bir degıl, benmı yanılıyorum yoksa zayıfladıkca verdıgın kılo daha cok mu bellı edıyor kendını???
senın bana tavsıye edebılecegın bısey var mı kılo verme konusunda ??

canim tesekkur ederim :) ben de seni tebrik ederim. 5 kilo vermissin 5 kilo daha verirsin

Evet zayifladikca daha cok belli ediyo sanki. Ben once 67'den 63'e dusmustum pek kimse fark etmemisti ama 63'ten 58-59'a dusunce herkes fark etmeye basladi. Giydigin kiyafetlerle de alakali olabilir.

Neyi cok seviyosun bilmiyorum ama ben fastfood ve tatliyi cok seviyorum.. Onlardan uzak durmaya calisiyorum. Ara ogunlu beslenmiyorum. Adamakilli 3 ogun yiyip gunu bitiriyorum. Aralarda sekersiz cay, bitki cayi vs iciyorum. Aksam karnim guruldayarak uyuyorum ( Cok acindirdim kendimi :)

Bugun 57.3 geldim.

Sabah:

1 dilim tam tahilli ekmek
Sut + corn flakes

Oglen 12:
2 dilim tam tahilli ekmek
Lor peyniri
Kucuk bir kase kiymali patates

Biraz da yuruyuse ciktim.

56 kilo olana kadar hicbi sekilde abur cubur, tatli, cikolata yememe yeminim cok ise yariyor dayanamayacak gibi olsam da yemin ettigim icin yiyemiyorum sizlere de tavsiye ederim

Afiyet olsun..... Bende sana uğruyayım dedim..... Senin kilon maşallah ideale pek yakıın.... Devam az kalmış hedefine.... 1 ayda 5 kilo süper bir hedef... antıklı. 4 ayda istediğim kiloya ulaşırdım :)) benim için hayal tabi ..... Menülerini kopya ediyim bari....

sagol caniim :) aciktigim zaman su ve sekersiz cay iciyorum geciyo, 1-2 saat oteliyorum yemegi.....

aa 20 kilo verirsen cok cok fazla zayif olursun sankiii. hem kadin dedigin biraz etli butlu olmali di mi, ben kilo verince goguslerim dumduz oldu en cok bu durumdan nefret ediyorum...

bak doğru dedin benimde popom dümdüz oluyo kayboluyo..... Benim şu göbek gitsin baldır bacak gitsin yeter bana.... rakam takıntım yok şekil takıntım var :))

bak doğru dedin benimde popom dümdüz oluyo kayboluyo..... Benim şu göbek gitsin baldır bacak gitsin yeter bana.... rakam takıntım yok şekil takıntım var :))

Galiba ayni tip vucudumuz. Benim popo da gitti kayboldu Bi tek gobek ve basen var :) Insallah istedigimiz sekilde olacak vucudumuz :)

Bu sabah 57.4'tum. Dun yedigim 400 gr hamsinin sonuclari bunlar ((((

Moralim alt ust. 56 olamadim gitti.

Kahvaltida bi yumurta, bolca sekersiz cay, lor peyniri, tahin-pekmez ve halk ekmegin yarisindan biraz fazlasini yedim.

Kendimi igrenc hissediyorum.

Bugun baska hicbir sey yemeyecegim!.....

Bugun baska hicbi sey yiyemicem sozume, 6 saat falan dayandim. 15 dk once, kucuk bi kase pirinc pilavi, biraz haslanmis brokoli, yarim avuc yer fistigi ve 1 muz yedim. Yarin kac cikicam bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…