1 döner derken yarım ekmek arasımı yoksa patateslerin hepsini de yedinmi
hostada satilanlardan, yarim ekmekti. evet yedim( ama kucuk boydu zaten. bi de kahvalti etmemistim ((( cok mu kotu (
tuysorunu ilk baştaki gibi yemeye devam etseydin canım bırak vermeyı alırdın bile neyseki sonlara dogru toparlamışsın böyle devam edersen vermemen için hiçbir sebeb yok canım
tuysorunu senı takıp edıyordum en basından beri, çok güzel zayıfladın tebrık ederım canım, darısı başıma inşallah
bende 1.72 boyunda ve 63.4 kıloyum hedefım 58
ben 68 lerdeydım önce ama ınan o zaman kı bir kılo vermem sonrası görüntüyle şimdiki bir degıl, benmı yanılıyorum yoksa zayıfladıkca verdıgın kılo daha cok mu bellı edıyor kendını???
senın bana tavsıye edebılecegın bısey var mı kılo verme konusunda ??
Bugun 57.3 geldim.
Sabah:
1 dilim tam tahilli ekmek
Sut + corn flakes
Oglen 12:
2 dilim tam tahilli ekmek
Lor peyniri
Kucuk bir kase kiymali patates
Biraz da yuruyuse ciktim.
56 kilo olana kadar hicbi sekilde abur cubur, tatli, cikolata yememe yeminim cok ise yariyor dayanamayacak gibi olsam da yemin ettigim icin yiyemiyorum sizlere de tavsiye ederim
Afiyet olsun..... Bende sana uğruyayım dedim..... Senin kilon maşallah ideale pek yakıın.... Devam az kalmış hedefine.... 1 ayda 5 kilo süper bir hedef... antıklı. 4 ayda istediğim kiloya ulaşırdım :)) benim için hayal tabi ..... Menülerini kopya ediyim bari....
sagol caniim :) aciktigim zaman su ve sekersiz cay iciyorum geciyo, 1-2 saat oteliyorum yemegi.....
aa 20 kilo verirsen cok cok fazla zayif olursun sankiii. hem kadin dedigin biraz etli butlu olmali di mi, ben kilo verince goguslerim dumduz oldu en cok bu durumdan nefret ediyorum...
bak doğru dedin benimde popom dümdüz oluyo kayboluyo..... Benim şu göbek gitsin baldır bacak gitsin yeter bana.... rakam takıntım yok şekil takıntım var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?