• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 7 Kilo Verdiren Listem

35 gün sonra sevgilim geliyo. benimde baya kilo vermem lazım:31: deneyeyim bu diyeti hem maliyeti az hemde denemeye değer.

bu sabah tartildim boy 161 kilo 85.6 yas 23
ben her pazartesi tartilcam ve kilo bildirimi yapicam boylece hafta sonu cok kacamak yapma sansim olmaz pazartesi gunu tartilirim diye insallah guzel gider bu diyet :1:

bu sabah tartildim boy 161 kilo 85.6 yas 23
ben her pazartesi tartilcam ve kilo bildirimi yapicam boylece hafta sonu cok kacamak yapma sansim olmaz pazartesi gunu tartilirim diye insallah guzel gider bu diyet :1:

bi gün fazla çıkınca moral bozuyo ama o yöntem :44:

Selam kizlar bende siskoyum dogumdan sonra 12 kilo kaldi uzerimde 8 aylik kizim var saolsun hic spor yaptirmiyor. Boyum 1.68 kilom 72 :( depresyondayim

Son düzenleme:
Selam kizlar bende siskoyum dogumdan sonra 12 kilo kaldi uzerimde 8 aylik kizim var saolsun hic spor yaptirmiyor. Boyum 1.68 kilom 72 :( depresyondayim

aynı sorun bendede var bir sürü diyet deniyorum hemen sıkılıyorum kilo veremediğim içinde depresyona giriyorum ve malesef çikolata yiyorum(((:
:56::50:
yakında işe başlıyacağım belki hareket edince biraz daha veririrm

ben de sabah başlayacağım.niyet et,başla,sıkı uy,kaçamak yap,sıkıl,bırak...hep aynı kısır döngü içinde bütün diyetler bir bir patlıyor iradesizliğim sayesinde.ben diyete funda suyu desteğiyle sürdürmeye çalışacağım.
bu arada konu sahibinesorum olacak;acaba meyve hiç yenilmeyecek mi?

Selamm :) Bende yeni katıldım aranıza,dün gece konuyu epeyce okuduktan sonra bu sabah ilk iş diyete koyuldum.Umarım sizler gibi zayıflayabilirim.5-6 kilo fazlam var çünkü :43:

şuan ılk defa bu saatte kahvaltı yapıyorummmm :) sabah kahvaltımı yaptımmm 1 öğunn doyurduuu beniiii haha :)))

35 gün sonra sevgilim geliyo. benimde baya kilo vermem lazım:31: deneyeyim bu diyeti hem maliyeti az hemde denemeye değer.
Bende aynı sebepten basladim vala 25 ocakta sevgilim gelio ona bidon gibi gorunmemek icin basladim bu sabah. Bir hafta ayca kayanin diyetini yapip 3, 5 kilo verym sonrada buna baslayim diye dusundum :) bol sanslar sanda hedefin kac kilo

merhaba,
sabah tartıldım 70.1 kg geldim.Hedefim 60 kg.
sabah aç karnına funda suyuna birkaç damla limon damlatıp içtim.40 dk.sonra bu diyettekilere göre sabah ve öğle öğünümü yaptım.doydum..hatta arada birşeyler yeme ihtiyacı hissetmedim.arada 1 şekerli biberiyeli adaçayı içtim.inşallah bu kez hedefime ulaşırım.Allah hepimize azim versin inşallah.

Benim bugün 3 günüm harfi harfine uyguluyorum ,ilk gün aksam zorlandim tv karsisinda eskisi gibi birseyler atistiramamak sinir bozuyor onun disinda fena gecmiyor. En önemli sey bence kendine inanmak ve kararli olmak yoksa bir ay zor gecer ...:3:

Ben gecen yaz 8 kiloverdim ama böyle listeye uyarak felan degil sadece kahve iciyordum belki o hafta icinde 3 elma ,biliyorum sagliksiz ama birde o dönem benim icin zor günlerdi belkide o yüzden kolay gecti. Arkadaslar size en büyük tavsiyem bazi noktalari dayanilmaz zor oluyor acligin iste zaman siyah sekersiz sütsüz kahve icin istahi kesiyor ve tok hisi uyandiriyor ( yanliz bazen mide agrisi yasatmiyor degil cok ta icmeyelim)
:34:

Hedefim 46 olmak bunun icin elimden geleni yapacagim , herkez veriyor ben niye vermim dedim ve bu söz en büyük azmim oldu :21: 54 düm bugün tartildim 53 olmusum yani iki günde 1 kilo gitmis iste bunu bilmekte hirz veriyor .. Boyum 160 ah keske su boyunda bir caresi olsa:2:

ben de sabah başlayacağım.niyet et,başla,sıkı uy,kaçamak yap,sıkıl,bırak...hep aynı kısır döngü içinde bütün diyetler bir bir patlıyor iradesizliğim sayesinde.ben diyete funda suyu desteğiyle sürdürmeye çalışacağım.
bu arada konu sahibinesorum olacak;acaba meyve hiç yenilmeyecek mi?

Canim yenilirmi bilmiyorum ama ben yalari yaksin diye aksamlari bazende öglen aralarina bir tana greyfurt yiyorum sanada önerim . Kötü bir etkisi yok cünkü 3 günümdeyim ve bir bucuk kilo gitti bile . Birde aksamlari bir elma yiyorum dayanamadigimda. Insallah sende istedigin sonuca ulasirsin :)

selam kızlar:d hepinize kolay gelsin hiç açlık hissetmeyesiniz inşallah:DD benimde kilolarım var allah kahretsin bunlarıı:DD bu diyeti sevdim yarın başlıyorum bakalım. tek sorunum benim bağırsağım normalden uzun. bu yüzdende hep sorun yaşıyorum. umarım bu diyetle daha kötü olmaz kabızlığım falan.

ps: ütfen bağrsak çalıştırıcı şeyler önermeyin 2 senedır derdındeeyım hiçbirşey işe yaramıyor benım bağırsağın derdı buu:(((

selam kızlar:d hepinize kolay gelsin hiç açlık hissetmeyesiniz inşallah:DD benimde kilolarım var allah kahretsin bunlarıı:DD bu diyeti sevdim yarın başlıyorum bakalım. tek sorunum benim bağırsağım normalden uzun. bu yüzdende hep sorun yaşıyorum. umarım bu diyetle daha kötü olmaz kabızlığım falan.

ps: ütfen bağrsak çalıştırıcı şeyler önermeyin 2 senedır derdındeeyım hiçbirşey işe yaramıyor benım bağırsağın derdı buu:(((

Evet bu liste kolay:) insallah istedigin sonuca ulasirsin

bende bu diyeti uygulamayi dusunuyorum ama ogle ve aksami yer degistirsek daha iyi olmazmi bu sekulde deneyen varmi arkadaslar

Back
X