Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sabah tartildim boy 161 kilo 85.6 yas 23
ben her pazartesi tartilcam ve kilo bildirimi yapicam boylece hafta sonu cok kacamak yapma sansim olmaz pazartesi gunu tartilirim diye insallah guzel gider bu diyet![]()
Selam kizlar bende siskoyum dogumdan sonra 12 kilo kaldi uzerimde 8 aylik kizim var saolsun hic spor yaptirmiyor. Boyum 1.68 kilom 72depresyondayim
Bende aynı sebepten basladim vala 25 ocakta sevgilim gelio ona bidon gibi gorunmemek icin basladim bu sabah. Bir hafta ayca kayanin diyetini yapip 3, 5 kilo verym sonrada buna baslayim diye dusundum :) bol sanslar sanda hedefin kac kilo35 gün sonra sevgilim geliyo. benimde baya kilo vermem lazımdeneyeyim bu diyeti hem maliyeti az hemde denemeye değer.
ben de sabah başlayacağım.niyet et,başla,sıkı uy,kaçamak yap,sıkıl,bırak...hep aynı kısır döngü içinde bütün diyetler bir bir patlıyor iradesizliğim sayesinde.ben diyete funda suyu desteğiyle sürdürmeye çalışacağım.
bu arada konu sahibinesorum olacak;acaba meyve hiç yenilmeyecek mi?
selam kızlar:d hepinize kolay gelsin hiç açlık hissetmeyesiniz inşallahD benimde kilolarım var allah kahretsin bunlarıı
D bu diyeti sevdim yarın başlıyorum bakalım. tek sorunum benim bağırsağım normalden uzun. bu yüzdende hep sorun yaşıyorum. umarım bu diyetle daha kötü olmaz kabızlığım falan.
ps: ütfen bağrsak çalıştırıcı şeyler önermeyin 2 senedır derdındeeyım hiçbirşey işe yaramıyor benım bağırsağın derdı buu((
. Olur tabi önemli olan kalori miktaribende bu diyeti uygulamayi dusunuyorum ama ogle ve aksami yer degistirsek daha iyi olmazmi bu sekulde deneyen varmi arkadaslar