Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala kilonu koruyormusun acaba??Kızlar selam aranıza yeni katıldım.Son zamanlarda çevrem tarafından merak edildiği için sürekli anlattığım diyetimi sizinle paylaşmak istedim.
Ben 62 kiloyken başladım bu diyete şimdi 48 kiloyum 2 ayı geçti neredeyse çokta zorlanmıyorum.Şimdi sizinle de paylaşayım :)
Sabah:
2 etimek,peynir,domates,salatalık
Öğle:
1 dilim kepek ekmeği,bir kase yoğurt
Akşam:
2 dilim kepek ekmeği,yarım kase yoğurt,salata,herhangi bir sebze yemeğinden 8-9 kaşık.
İnanın az gözüksede beni hiç aç bırakmadı bu diyet.Ara öğünlerde acıktığınızda bir iki tane ceviz ya da kuru kayısı yerseniz sindirim sisteminizin çalışmasına da yardımcı olursunuz.Ben kola delisiydim,günde 1 su bardağıda kola içmeye devam ediyorum.
Ara ara yeter artık desemde,tartıya çıkıp kilo verdiğimi gördükce ve etraftan aldığım tepkiler çoğaldıkça vazgeçemiyorum. :)
ee nasil gitti diyet? hala devam ediyormusun?? hesaplamaya gore suan en az 15 kilo vermis olmalisin2.gunumde bitti
Sabah
2galeta
2zeytin
1kkpeynir
Domates salatalik maydonoz
Öyle
1kase yogurt icine biberve nane
1galeta
Ara
1yesil elma
Aksam
1tabak sebze yemgi az yagli
Yarim kuru biber dolmasi cocuklarin artani
Bolca salata
Gun icinde 1.5litrelik bitki cayim daha var devam yani
Gecede biberli yogurdumu yedimmi olay bitmistir
Akşam yemeği için fazla değil mi? öğlen çok az yiyecek var. Normalde akşam daha az yenmesi gerekmez mi? Ben öğlen bir dilim ekmek ve bir kase yoğurtla akşama kadar dayanamam abuk acıkan ve hemen doyan bir yapım var ve çalışıyorum.Kızlar selam aranıza yeni katıldım.Son zamanlarda çevrem tarafından merak edildiği için sürekli anlattığım diyetimi sizinle paylaşmak istedim.
Ben 62 kiloyken başladım bu diyete şimdi 48 kiloyum 2 ayı geçti neredeyse çokta zorlanmıyorum.Şimdi sizinle de paylaşayım :)
Sabah:
Öğle:
Akşam:
2 dilim kepek ekmeği,yarım kase yoğurt,salata,herhangi bir sebze yemeğinden 8-9 kaşık.
İnanın az gözüksede beni hiç aç bırakmadı bu diyet.Ara öğünlerde acıktığınızda bir iki tane ceviz ya da kuru kayısı yerseniz sindirim sisteminizin çalışmasına da yardımcı olursunuz.Ben kola delisiydim,günde 1 su bardağıda kola içmeye devam ediyorum.
Ara ara yeter artık desemde,tartıya çıkıp kilo verdiğimi gördükce ve etraftan aldığım tepkiler çoğaldıkça vazgeçemiyorum. :)
Merhaba kizlar, yakin zamanda bu diyeti yapan varmi? :) Cok kolay bir "diyete" benziyor. Calistigim icin diyet isleri cok zor oluyo ama bu kolay hazirlanir gibime geliyor :) bugün hazirliklari yapip yarin baslamayi düsünüyorum...
evet, cumartesi pazar haric iyi gidiyorum. Ben daha pek bi degisiklik görmedim. 2-3 hafta sonra tekrar haber vericem ne durumda oldugumu :)Başladınız mi ?
Nekadar verdin bu dutetketekrardan başladım ben bu diyete. istikrarla yapılınca verdiriyor baya. .
Nekadar verdin bu dutetke
Kızlar selam aranıza yeni katıldım.Son zamanlarda çevrem tarafından merak edildiği için sürekli anlattığım diyetimi sizinle paylaşmak istedim.
Sabah:
Öğle:
Akşam:
daha 2-3 gün oldu , bir hafta sonra falan sonuçları yazarım
Sonuçları yazıp bizide bilgilendirirsin. Belki bende başlarım bu diyete. Bu aralar uyduğum bi diyet listesi yok. Çorba salata sebze yemeği yiyorum genellikle bu listeye benzer