• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 7 Kilo Verdiren Listem

Birde aksam yameginde ekmek hakkimi kullanmiyacam budiyeti daha once yapmis olan arkadaslar lutfen yardimci olun

Evet bugunu bitirdim sabah
2galeta
2zeytin
Kucuk bir dilim peynir
1 Yumurta beyazı
Domates salatalik maydonoz
Öylen
1kase yogurt
1galeta
Ara
Kucuk bir nektari
1çilek 2dut
Aksam
Cok az yagli kabak yemegi4kasik
1tavuk but
Bolca salata
Gece ise 3kasik yogurt 1cay kasigi aci biber yarim limon yiyecem
Gun icinde 1.5litre sicak suya 2elmali yesil cay ve 1ykayisili form cayi. Kabuk tarcin ve karanfil koyuyorum demlenince buz dolabina koyuyorum aklima geldikce iciyorum hem pratik hemde boyle daha cok seviyorum

2.gunumde bitti
Sabah
2galeta
2zeytin
1kkpeynir
Öyle
1kase yogurt icine biberve nane
1galeta
Ara
1yesil elma
Aksam
1tabak sebze yemgi az yagli
Yarim kuru biber dolmasi cocuklarin artani
Bolca salata
Gun icinde 1.5litrelik bitki cayim daha var devam yani
Gecede biberli yogurdumu yedimmi olay bitmistir

Kızlar selam aranıza yeni katıldım.Son zamanlarda çevrem tarafından merak edildiği için sürekli anlattığım diyetimi sizinle paylaşmak istedim.
Ben 62 kiloyken başladım bu diyete şimdi 48 kiloyum 2 ayı geçti neredeyse çokta zorlanmıyorum.Şimdi sizinle de paylaşayım :)

Sabah:
2 etimek,peynir,domates,salatalık

Öğle:
1 dilim kepek ekmeği,bir kase yoğurt

Akşam:
2 dilim kepek ekmeği,yarım kase yoğurt,salata,herhangi bir sebze yemeğinden 8-9 kaşık.

İnanın az gözüksede beni hiç aç bırakmadı bu diyet.Ara öğünlerde acıktığınızda bir iki tane ceviz ya da kuru kayısı yerseniz sindirim sisteminizin çalışmasına da yardımcı olursunuz.Ben kola delisiydim,günde 1 su bardağıda kola içmeye devam ediyorum.
Ara ara yeter artık desemde,tartıya çıkıp kilo verdiğimi gördükce ve etraftan aldığım tepkiler çoğaldıkça vazgeçemiyorum. :)
hala kilonu koruyormusun acaba??

ben genelde sabah ve oglen sabredebiliriyorumda...aksamlari cozutuyorum..birde haftasonlari..aksamlari birlikte yerken cok abartiyorum..birde haftasonuda canimin istediklerini yeyince olmuyor iste...ama bence guzel bir liste bu liste..ayda 6-7 kg verebilecegimi bilsem hemen baslarim...

2.gunumde bitti
Sabah
2galeta
2zeytin
1kkpeynir
Öyle
1kase yogurt icine biberve nane
1galeta
Ara
1yesil elma
Aksam
1tabak sebze yemgi az yagli
Yarim kuru biber dolmasi cocuklarin artani
Bolca salata
Gun icinde 1.5litrelik bitki cayim daha var devam yani
Gecede biberli yogurdumu yedimmi olay bitmistir
ee nasil gitti diyet? hala devam ediyormusun?? hesaplamaya gore suan en az 15 kilo vermis olmalisin (:

Kızlar selam aranıza yeni katıldım.Son zamanlarda çevrem tarafından merak edildiği için sürekli anlattığım diyetimi sizinle paylaşmak istedim.
Ben 62 kiloyken başladım bu diyete şimdi 48 kiloyum 2 ayı geçti neredeyse çokta zorlanmıyorum.Şimdi sizinle de paylaşayım :)

Sabah:

Öğle:

Akşam:
2 dilim kepek ekmeği,yarım kase yoğurt,salata,herhangi bir sebze yemeğinden 8-9 kaşık.

İnanın az gözüksede beni hiç aç bırakmadı bu diyet.Ara öğünlerde acıktığınızda bir iki tane ceviz ya da kuru kayısı yerseniz sindirim sisteminizin çalışmasına da yardımcı olursunuz.Ben kola delisiydim,günde 1 su bardağıda kola içmeye devam ediyorum.
Ara ara yeter artık desemde,tartıya çıkıp kilo verdiğimi gördükce ve etraftan aldığım tepkiler çoğaldıkça vazgeçemiyorum. :)
Akşam yemeği için fazla değil mi? öğlen çok az yiyecek var. Normalde akşam daha az yenmesi gerekmez mi? Ben öğlen bir dilim ekmek ve bir kase yoğurtla akşama kadar dayanamam abuk acıkan ve hemen doyan bir yapım var ve çalışıyorum.

Merhaba kizlar, yakin zamanda bu diyeti yapan varmi? :) Cok kolay bir "diyete" benziyor. Calistigim icin diyet isleri cok zor oluyo ama bu kolay hazirlanir gibime geliyor :) bugün hazirliklari yapip yarin baslamayi düsünüyorum...

bu diyeti not alayım. ama eklemeden geçmeyeyim. bu diyeti sürekli uygulamak sıkıntı yaratabilir. haftada bir gün kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Ayrıca hafif kardiyo egzersizini de ihmal etmeyin

tartım olmadigi için tartilamiyorum ama şimdilik gözle görülür bir incelme var. ozellikle simit bolgesindeki yan kısmim baya inceldi

Sabah:

Öğle:

Akşam:

2 ayda güzel kilo vermişsin canım tebrikler.
bende kola hastasıydım bir zamanlar . Artık içmiyorum sanki içersem yaptığım diyet boşa gidecekmiş gibi geliyor. Her gün 1 bardak içiyormusun kız

daha 2-3 gün oldu , bir hafta sonra falan sonuçları yazarım

Sonuçları yazıp bizide bilgilendirirsin. Belki bende başlarım bu diyete. Bu aralar uyduğum bi diyet listesi yok. Çorba salata sebze yemeği yiyorum genellikle bu listeye benzer

Sonuçları yazıp bizide bilgilendirirsin. Belki bende başlarım bu diyete. Bu aralar uyduğum bi diyet listesi yok. Çorba salata sebze yemeği yiyorum genellikle bu listeye benzer

cuma günü tartilicam ve ölçülerimi aldircam . cuma günü yazayim inşallah. ama bayaa bi inceldigimi hissediyorum.

fakat ben burdakinden biraz farkli yapıyorum. arti olarak 3 gün de spor yapıyorum, her gün mekik çekiyorum..

Bende kendi irademle 10 kiloya yakin verdim. 2 aydir diyet yapiyorum ve son 2 haftadir gr azaliyoor duraklamaya girdim sanirim. Duraklamadan cikmak icin arastirirken bu topici gordum.

burcak_26 burcak_26 senin sonucunu merak ediyorum. Gerci diyete yeni basladiysan basta fazla gidiyor. Ben nolcam merak ediyorum.

Back
X