Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neler vardi menunde?ben bu diyetle çok güzel kilo vermişim en son 63 kiloydum şu anda 66 kiloyum tekrar başlayıp 55 kiloya kadar düşmek istiyorum amaeski azim yok tabii ama benimle başlayıp 10 kilo veren arkadaşlarım var onlar aynı kilodalar almadılar hiç yapıcak arkadaşlara şu söyleyeyim bir kaç ekleme yapıp öyle başlasınlar inanın hiç aç kalmadan yapılan zevkli bir diyet...
sabahları 4 tane zeytin ekledim bazı günlerde haşlanmış yumurta ögle yemeyi az oldugu için yemeten sonra meyve yedim 1 elma 1 portakal gibi ben saat 9-10 gibi bir şeyler yemek istemiştim hep o yüzden hazır 3ü1 arada nescafe iştim bence zayıflamaya çok faydalı tok tuuyor insanı buşekilde insan acıkmıyor bu listeyle..Neler vardi menunde?
ben kahvaltıda 2 dilim kızarmış ekmek peynir domates salatalık..................................................................... diyetindeyim yaşım on beş nasıl zayıflayabilirim?ben simdiye kadar 15 kilo verdim 4 ay kadar sure içinde 15 daha vermek istiyorum 30 dakika egzersiz ile bunu basarabilir miyim ayrica bunu yapan kisilerde saglik sorunlari meydana geldimi cevaplarsaniz sevinirim☺
merhaba gasye hanfendi ben on iki yaşındayım benim için ne önerirsin?(diyette )hahahaaa çok hossun yaaaa