1 Ayda 7 Kilo Verdiren Listem

selam kızlar evet açabiliriz başlık aslında ama burdanda konuşabiliriiiz.
Ben sabah kahvaltıda damate salatalık peynir ve 1 dilim kızarmış una light yedim
şimdi öğlen yemeğimi yiyorum yoğurt ve 2 tane etimeği içine doğradım sadece ekmekle etimeğin yerini değiştirdim yani iyi gidiyor valla şimdilik acıkmadım pek ama akşama kadar nolur bilmem :)

Ben sabah kahvaltıda damate salatalık peynir ve 1 dilim kızarmış una light yedim
şimdi öğlen yemeğimi yiyorum yoğurt ve 2 tane etimeği içine doğradım sadece ekmekle etimeğin yerini değiştirdim yani iyi gidiyor valla şimdilik acıkmadım pek ama akşama kadar nolur bilmem :)

Kızlar ben dayanamadım topik açtım hadi gelin diyet günlüklerinde " 2013 yazına incecik girebilmek için buraya !!!" topiği altında toplanalım .

yardıma ihtycm var daha yeni üye oldgm için ynls yere yazdysam k.bakmayn ben bahar 17 yasndym1.60 boym ama kilom 65 sürekli 1-2 kilo vrp alıyrm bnmle deneymlenzi pylsrmsz? şimdiden tsk

merhaba kızlar. 25 yaşındayım. benim de boyum 1.58 kilom 62-63 civarı. daha yaza kadar felan 58 59 oluyordum şimdi aldım. hatta hiç daha görmediğim kiloyu bu sene gördüm 65 kg oldum şokların şokunu yaşadım tartıda. insan kilo aldığını hisseder ama tartılmaz ya korkar aslında içten içe yüzleşmekten. ben de tartılmıyordum ama kilo aldığımın farkındaydım. bi tartıldım 65 kg. 3 4 ay önce öyleydim şimdi 62 gibiyim gene de çok. 2 sene önce 6 7 aylık spora gittim salona. ve 59 kilodan 52ye düştüm benim için süperdi, sporun da etkisiyle çok fit görünüyordum. sonra sonra aldım gene. geçen sene yazın özel diyetisyene gittim 60 kg ile. 1.5 ayda 4.5 kg verdim, sonra ramazan ayı girdi oruç tuttum derken 3 kg gene aldım. sonra diyetisyene gene başladım ama başa dönmüştüm ve her ay para vermek de zor geldi onu da öyle bıraktım. defalarca kendi kendime diyetler yaptım biraz süzüldüm ama öyle elle tutulur kg veremedim. çok uzun detaylı yazdım kusura bakmayın, artık bu başarısız girişimler bi son bulsun ve ben de rahat rahat sağımı solumu çekiştirmeden istediğim giysileri giyeyim istiyorum. kollarım kalınlaştı, belim kalınlaştı bacaklarım kalınlaştı eskisine göre çok mutsuzum :( hep beraber birbirimize gaz verip artık kendimiz için kg verelim destek olalım mı buradaa

bende yogurdun içine koyarak yedim çok güzel oldu :1:

Kızlar ben dayanamadım topik açtım hadi gelin diyet günlüklerinde " 2013 yazına incecik girebilmek için buraya !!!" topiği altında toplanalım .

hemen geliyorummm :1:

merhaba kızlar. 25 yaşındayım. benim de boyum 1.58 kilom 62-63 civarı. daha yaza kadar felan 58 59 oluyordum şimdi aldım. hatta hiç daha görmediğim kiloyu bu sene gördüm 65 kg oldum şokların şokunu yaşadım tartıda. insan kilo aldığını hisseder ama tartılmaz ya korkar aslında içten içe yüzleşmekten. ben de tartılmıyordum ama kilo aldığımın farkındaydım. bi tartıldım 65 kg. 3 4 ay önce öyleydim şimdi 62 gibiyim gene de çok. 2 sene önce 6 7 aylık spora gittim salona. ve 59 kilodan 52ye düştüm benim için süperdi, sporun da etkisiyle çok fit görünüyordum. sonra sonra aldım gene. geçen sene yazın özel diyetisyene gittim 60 kg ile. 1.5 ayda 4.5 kg verdim, sonra ramazan ayı girdi oruç tuttum derken 3 kg gene aldım. sonra diyetisyene gene başladım ama başa dönmüştüm ve her ay para vermek de zor geldi onu da öyle bıraktım. defalarca kendi kendime diyetler yaptım biraz süzüldüm ama öyle elle tutulur kg veremedim. çok uzun detaylı yazdım kusura bakmayın, artık bu başarısız girişimler bi son bulsun ve ben de rahat rahat sağımı solumu çekiştirmeden istediğim giysileri giyeyim istiyorum. kollarım kalınlaştı, belim kalınlaştı bacaklarım kalınlaştı eskisine göre çok mutsuzum :( hep beraber birbirimize gaz verip artık kendimiz için kg verelim destek olalım mı buradaa

ahh canım seni çok iyi anlıyorum..bende bir zamanlar tanımadıgım insanların bile parmakla gösterdigi biriydim..yani tanıdıklarım tanıdıkları tarafından :1: nereye gitsem bu kız eskiden böyleydi hiç yemek yemez şimdi incecik derlerdi :1: nazar degdi diyetistyen artık fayda etmiyo..dayanamıyorum..bu diyeti yapıyorum bakalım bugün 2 kaşık arpa şehriye pilavı kaçamak yaptım çok kötüyüm :14:

ne kadar güzel vermişsin kiloyu bravo sana arkadaşım süper bi kilo bu bende vermek istiyorum be sabahtan beri diyet listesi bakıyorum :1:

Ben çok iştahlıyımdır ona rağmen çok zorlamadı bu diyet beni 2 buçuk aydır devam ediyorum başladığımda 62 kiloydum şimdi 48-49 arası gidip geliyorum canım bu ara çok sıkmıyorum kaçamak yapıyorum :( ama emin ol çok acıkmazsın en azından bende öyle oldu :)) Spora daha şimdi başlamadım tam 45e düşüp vücudumu sıkılaştırmak için gidicem bi spor salonuna tatlım

ben senin sayfana yazamıyorum neden acaba formülü çok güzel bulmuşsun banada bi çağre artık sıkıldım bu kilodannnnn:43:

Canım selamlar sende bizlerle birlikte diyete başla ve her hafta kilonu bildir yazdığım diyet gerçekten işe yarıyor denemeni tavsiye ederim.Bende senin gibiydim ama şimdi 47 kiloyum artık zaten verebiliceğim kilom kalmadı hatta etrafımda samimi olduklarım çirkinleştin kilo al geri demeye başladı :(( Ben sanırım fazla abarttımmm

Bu listenin en cazip tarafı çalışanlar için ideal olması.Diyet listelerinde ki öğlen yemeği menüleri beni hep zorluyor.Ama bu listede en büyük kolaylık öğle yemeğinin yoğurt ve ekmekle geçiştirilmesi.İbrahim Saraçoğlu nun kitabında 1 kase yoğurt ve 1 dilim kepekli ekmeğin çok sağlıklı bir öğün olduğu yazıyordu.Böylece yaptığım şey içime de siniyor.Tabii market yoğurdu içime sinmiyor ya o ayrı mesele.Market yoğurtlarında jelatin varmış o baya bi canımı sıktı ama alternatifimiz var mı bşka bilmiyorum.
Bu arada ben ikindi öğünlerinde akşam saldırıp doymama sorunu yaşamamak için akşamdan bir buçuk saat önce filan 1 küçük kutu süt, 3 kayısı ve 10 badem yiyorum.Akşam yemeğinden sonra acıkırsam 1 meyve yerim dedim ama inanır mısınız acıkmadım bile.Sadece aralarda bitki çayı ve su içiyorum abartmadan.Başlayalı 3 gün oldu regl dönemim olduğu için tartılmıyorum.Cuma günü tartılacağım inşallah.Boyum 160 larda 1 Ocakta 53.6 idim diyete başlarken tartılmadım ama hedefim 49.5 kilo.Bu arada diyet listesi için teşekkürler canada.Herkese kolay gelsin...:46:

ahh canım seni çok iyi anlıyorum..bende bir zamanlar tanımadıgım insanların bile parmakla gösterdigi biriydim..yani tanıdıklarım tanıdıkları tarafından :1: nereye gitsem bu kız eskiden böyleydi hiç yemek yemez şimdi incecik derlerdi :1: nazar degdi diyetistyen artık fayda etmiyo..dayanamıyorum..bu diyeti yapıyorum bakalım bugün 2 kaşık arpa şehriye pilavı kaçamak yaptım çok kötüyüm :14:

ben de seni iyi anlıyorum canım gerçekten ama bu kilo alımlarının bir sonu yok 2 kg 3 kg derken ekleniyor da ekleniyor zaman içinde sinsice. bu duruma bi son vermek lazımm

Canım selamlar sende bizlerle birlikte diyete başla ve her hafta kilonu bildir yazdığım diyet gerçekten işe yarıyor denemeni tavsiye ederim.Bende senin gibiydim ama şimdi 47 kiloyum artık zaten verebiliceğim kilom kalmadı hatta etrafımda samimi olduklarım çirkinleştin kilo al geri demeye başladı :(( Ben sanırım fazla abarttımmm

selamlar canada bu konuyu açtığın için teşekkürler. öğlen arasında sadece yoğurt ve kepekli ekmek yemek benm için imkansız :( çok sağlıklı da gelmiyor aslında ana öğünden de yemek lazım azcık dimi canım. bu sabah 2 etimek, kibrit kutusundan biraz fazlaca peynir:), 5 6 zeytin, 1 çarliston biber ve bir tutam maydonoz yedim, şekersiz çay içtim gayet de doyurucu oldu hem de. 47 kg azmış canım 50 kg bence ideal ama veirnce de almak istemez insan :)

Canada epeydir girmiyosun ama girersin umarım çünkü çok mutluyum ve sana minnettarım. Bugün 14. günümdü ve 1 kilo daha vermişim yani 14 günde 4 kilo verdim toplamda . O kadar mutluyum ki anlatamam . Ama çok korkuyorum çünkü bu kiloları verirken çok hızlı veriyorum bırakınca da çok hızlı bi şekilde alıcam diye korkuyorum ister istemez . Gerçi sen almamışsın ama ne bilim gene de içimde korku var . Neyse daha 15 kilo var verilecek yolum uzun . Verdikten sonra kilo koruma hakkında araştırma yaparım . Sana çok çok çok minnettarım . Ve bu diyeti herkese öneriyorum .

nasıl dayanıyorsunuz acaba:( ben öğleye kadar iyi geliyorum ama sonrası yok hemen acıkıp yemeklere saldırıyorum :( sanırım motiveö eksik

boyum 1.70 ama kilomu tartıyı hala almadıgım için bilmiyorum canım :1: ben yıllardır diyet yapıyorum daha önce 10 ayda 37 kilo vermiştim canım..sonra bir alıp bir verdim hep diyetisyenime gittim son 4 aya kadar kilo veriyordum ama 4 aydır uygulamada çok kötüye gittim..bu arada iştende çıktıgım için boşuna her ay para vermesem daha iyi diyerek bıraktım :1: şimdi kendim yapıcam daha iyiyim ama azimliyim :1: senin boy kilo nedir
her ne kadar diyetisyene gitsende beyninde bu isi bitirmezsen yarida kalir.umarim simdi basarirsin.

mrhaba arkadaşlar benim de vermem gereken 4 kilom var ama bir türlü vermeyi beceremedim.Azmimi de kaybetmiştim zaten.Bi de takıntı yaptım 36 beden olmadan kıyafet almıcam diye.Kıyafet de alamıyorum.Etrafımdakiler de kilon iyi deyip duruyor.Biraz da ondan gevşek davranıyorum herhalde.Ama bugün bu diyete başladım daha önce 3 gün yapıp 700 g vermiştim.Sonra araya bayram girmişti ipin ucunu bi kaçırdım sonra da toparlayamadın işte.Bugün başladım ama benim diyetim şöyle oluyor diyeti aynen uyguluyorum ama misafir gelirse ya da bir yere gidersem istediğim gibi yiyorum:))şöyle düşünüyorum nasılsa obez değilim acelem yok.Bu yüzden mi acaba bi türlü başaramadım.Bakalım 1 ay dayanamam da tartılmadan haftaya cuma günü bildiririm inşallah.Herkese kolay gelsin
:41:

bende sabirla kilo yazmani bekliyorum.

Arkadaslar ben de yaklasik 4- 5 gündür bu diyeti uyguluyorum eski yeme aliskanligimdan dolayi ilk iki gün zorlandim ama simdi rahatim. Yaza kadar 15 kilo vermeye calisiyorum. Her hafta tartilmayi dusunmuyorum hevesim kirilmasin diye. Gelismeleri yazacagim

canım senı tebrık ederım darısı ınsalh benım basıma ben yaklasık 10 yıldan berı dıyet yapıp kımı zamanazda olsa zayıflayan ama hep hep kılılu olan bırısıyım nefret edıorum kendımden ıradesizz oluşuma cok cok kzııyorum pazartesı başlayı carsamba bıtıorr lutfen banada yardım edın benıde etkılyeın cok cok ıhtıyacım var boyum 1.55 kılom 70 20 kılo fazllalıgım var :(((((((((((( hep aglıorum vallahı canada banada yardmı et ne olurusn canım... bu ısı 2013 ten ıtıbaren atık haletmek ıstıorumm senın dıyetını denıcem ve yarın baslıorummmmmmmmmmmmm canım yazacam gelişmelerii

Son düzenleme:
nasıl dayanıyorsunuz acaba:( ben öğleye kadar iyi geliyorum ama sonrası yok hemen acıkıp yemeklere saldırıyorum :( sanırım motiveö eksik

Bende akşama kadar iyi geliyodum sonra akşam oldu mu bozuyodum çünkü çok geç yatıyodum ve ağzım boş durmuyodu resmen :) Sonra daha erken yatmaya başladım ve motivasyonumu yükseltmek için giymek istediğim kıyafetlere bakıyorum netten . İstediğim kiloya gelirsem inş. alıcam hepsini . E bu da bana hırs getirdi . Ve en önemlisi de ben önceden diyete başladığımda bi kaçamak yaptım mı bozuyodum gidiyodu yiyip duruyodum oysa şimdi kaçamak yapınca diyorum bu haftaki kaçamak hakkımı kullandım bidaha 1-2 hafta sonra kullancam . Yyani bırakmıyorum pes etmiyorum ve önceden kaçamaklarda çok yiyodum şimdi az yiyip nefsimi köreltiyorum gözümü doyuruyorum . Bak ilk günler gerçekten zor ama kilo verdikçe insan daha hırslanıyo . Ben 64.7 ile başladım salı günü 1 ay olacak ve bu sabah tartıldım 59.7 dedi . 7 kilo veremesem de bu diyetle 5 kilo verdim . Kesinlikle sana ve herkese bu diyeti öneririm kızlar hemen pes etmeyin umarım istediğimiz kiloya ulaşırız başarılar dilerim .

kızlarr yarın baslıyorum bu dıyete ınsalh bu sfere kesın kesın yaparım allhım ban ayardım ett ya artık bıktım kılıolsun denmesınden vallahı bıktımmm bu dıyetı paylaşan arkadasım canadadan allh razı olsun bende yazacam ve bozmucam tekrar tekrar okuyorum kafama yerleştırmek ıcın ıyıkı varsınız kızlar yaaa kadınlar kulubu her derde ilaç gıbı

Back
X